View Full Version : سوال: نحوه اجرای فایلهای asp.net بصورت مستقیم
bitasoft.ir
دوشنبه 25 خرداد 1388, 21:39 عصر
سلام
من یک برنامه ثبت و درخواست مرخصی واسه شرکتمون نوشتم.
حالا مشکلم اینه که چطوری باید سیستم رو تنظیم کنم که وقتی یه نفر از یک سیستم دیگه تو شرکت خواست وارد این وب سایت به صورت LOCAL بشه بتونه و ASP.NET مثلا مثل اینکه توی اینترنته صفحش توی سیستم Server اجرا بشه و بیاد رو سیستم کلاینت و کلاینت بتونه اونجا ازش استفاده کنه.
نحوه تنظیمات SERVER و Client رو اگه میشه بگین
با تشکر.
iman_22a
دوشنبه 25 خرداد 1388, 22:41 عصر
اگر با استفاده از Ip مختص به سرور قصد مرور وب سایت از یک کامپیوتر دیگر را دارید که مشکلی نیست . اما اگر قصد پیاده سازی Dns Server را دارید ، تنظیمات خاص خودش رو داره که بعضا کمی ممکنه آزار دهنده باشه .
در حالت اول فقط به شبکه احتیاج دارید و اینکه برنامه رو روی IIS بگذارید .
http://192.168.0.1/mywebsite/default.aspx
bitasoft.ir
سه شنبه 26 خرداد 1388, 01:58 صبح
اگر با استفاده از Ip مختص به سرور قصد مرور وب سایت از یک کامپیوتر دیگر را دارید که مشکلی نیست . اما اگر قصد پیاده سازی Dns Server را دارید ، تنظیمات خاص خودش رو داره که بعضا کمی ممکنه آزار دهنده باشه .
در حالت اول فقط به شبکه احتیاج دارید و اینکه برنامه رو روی IIS بگذارید .
http://192.168.0.1/mywebsite/default.aspx
سلام
این کار رو انجام دادم ارور داد:
Line 30: <authentication mode="Windows"/>
لطفا راهنمائی فرمائید.
با تشکر
iman_22a
سه شنبه 26 خرداد 1388, 03:19 صبح
سلام
این کار رو انجام دادم ارور داد:
Line 30: <authentication mode="Windows"/>
لطفا راهنمائی فرمائید.
با تشکر
متن ارور رو هم بنویسید . یوزر guest برای سرور فعال هست یا نه ؟ اگر نبود فعال کنید و یک پسورد هم برای تست برای یوزر Guest قرار بدین و امتحان کنید ببینید جواب میده یا نه . موقع وصل شد باید از شما یوزر و پسورد بخواد .
bitasoft.ir
سه شنبه 26 خرداد 1388, 15:30 عصر
این هم ارورش
Server Error in '/' Application.
Configuration Error
Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.
Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.
Source Error:
Line 29: ASP.NET to identify an incoming user. Line 30: -->Line 31: <authentication mode="Windows"/>Line 32: <!--Line 33: The <customErrors> section enables configuration
Source File: c:\inetpub\wwwroot\prjshop\web.config Line: 31
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.42; ASP.NET Version:2.0.50727.42
اون قبلی رو هم که فرمودین از کجا باید تنظیم کنم؟
iman_22a
سه شنبه 26 خرداد 1388, 15:57 عصر
ددوست عزیز شما Virtual Directory ای که توی IIS ساختین را Create Application نکرده این .
اول این کار را انجام بدین بعدا دسترسی به فایلهاتون رو هم کنترل کنین .
bitasoft.ir
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 05:47 صبح
ددوست عزیز شما Virtual Directory ای که توی IIS ساختین را Create Application نکرده این .
اول این کار را انجام بدین بعدا دسترسی به فایلهاتون رو هم کنترل کنین .
سلام
خواهشا یه کم واضح تر بگین.
من اگه بلد بودم که اینجا سوال رو مطرح نمی کردم.
Create Application چیه؟؟ از کجا باید انجام بشه؟
iman_22a
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 11:24 صبح
سلام
خواهشا یه کم واضح تر بگین.
من اگه بلد بودم که اینجا سوال رو مطرح نمی کردم.
Create Application چیه؟؟ از کجا باید انجام بشه؟
مسیر IIS :
Control Panel > Administrative Tools > Internet Information Services
سلام ، IIS رو اجرا کنید . Virtual Directory مربوط به پروژه تون رو انتخاب کنید . روی اون کلیک راست کرده و Properties را بزنید . توی سربرگ Directory بگردین دکمه Create را بزنید (اگر قبلا Create شده باشه ، نوشته دکمه Remove خواهد بود) . به سربرگ Asp.net رفته و از انتخاب شدن ورژن دات نت موردنظر اطمینان حاصل کنید . در آخر Ok رابزنید .
برای دادن Permission (سطح دسترسی های لازم) روی پوشه پروژه کلیک راست و Permissions را بزنید . در کادر ظاهر شده در صورتیکه در لیست کاربران کاربر Everyone وجود نداشت ، دکمه Add را بزنید بعد Advanced و بعد Find را بزنید و در لیست کاربران Everyone را انتخاب و 2بار Ok کنید . کاربر به لیست اضافه میشود . آن را انتخاب و دسترسی های Read ، Read & Execute را برای آن انتخاب و دکمه Advanced را بزنید در کادر ظاهر شده سطری که شامل Everyone میشود را انتخاب و از چک باکسهای پایین تیک اول را بردارید (اگر سوالی پرسید در جواب Copy را بزنید) و تیک دوم را بگذارید (اگر سوالی پرسید در جواب Yes را بزنید) . 2 بار Ok کنید .
کار تمام است .
موفق باشید.
bitasoft.ir
شنبه 30 خرداد 1388, 01:42 صبح
مسیر IIS :
Control Panel > Administrative Tools > Internet Information Services
سلام ، IIS رو اجرا کنید . Virtual Directory مربوط به پروژه تون رو انتخاب کنید . روی اون کلیک راست کرده و Properties را بزنید . توی سربرگ Directory بگردین دکمه Create را بزنید (اگر قبلا Create شده باشه ، نوشته دکمه Remove خواهد بود) . به سربرگ Asp.net رفته و از انتخاب شدن ورژن دات نت موردنظر اطمینان حاصل کنید . در آخر Ok رابزنید .
برای دادن Permission (سطح دسترسی های لازم) روی پوشه پروژه کلیک راست و Permissions را بزنید . در کادر ظاهر شده در صورتیکه در لیست کاربران کاربر Everyone وجود نداشت ، دکمه Add را بزنید بعد Advanced و بعد Find را بزنید و در لیست کاربران Everyone را انتخاب و 2بار Ok کنید . کاربر به لیست اضافه میشود . آن را انتخاب و دسترسی های Read ، Read & Execute را برای آن انتخاب و دکمه Advanced را بزنید در کادر ظاهر شده سطری که شامل Everyone میشود را انتخاب و از چک باکسهای پایین تیک اول را بردارید (اگر سوالی پرسید در جواب Copy را بزنید) و تیک دوم را بگذارید (اگر سوالی پرسید در جواب Yes را بزنید) . 2 بار Ok کنید .
کار تمام است .
موفق باشید.
سلام
نمیدونم چرا وقتی با ویژوال استدیو میرم جلو خوب کار می کنه. ولی اون طوری که فرمودین میرم جلو ، خطای اتصال به پایگاه داده میده.
bitasoft.ir
پنج شنبه 04 تیر 1388, 17:32 عصر
سلام دوباره
مشکل من حل شد.
البته کمک دوستان راهنمای بسیار خوبی بود و کار من رو خیلی جلو انداخت.
تنها مشکلی که من داشتم این بود که توی پایگاه داده SQL یک یوزر باید تعریف می کردم.
این کار رو که انجام دادم مشکل مرتفع شد.
با تشکر از همه اساتید.:خجالت:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.