View Full Version : سوال: آنالیز فایل های XML در جاوا
kobari
سه شنبه 26 خرداد 1388, 12:17 عصر
لطفا اگر کسی از روش های ساده برای خواندن و آنالیز کردن فایل های XML در جاوا اطلاع داره، کمی در باره آن راهنمایی کنه. آیا امکان این وجود داره که مثلآ یک کلاس XMLAnalyser بنویسم که توسط آن بتوانیم فایل های XML با ساختارهای مختلف را بخوانیم.
handinux
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 01:51 صبح
می تونید از یک xml parser مثل kxml استفاده کنید.که خیلی راحت تر هست.
javaphantom
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 22:19 عصر
لطفا اگر کسی از روش های ساده برای خواندن و آنالیز کردن فایل های XML در جاوا اطلاع داره، کمی در باره آن راهنمایی کنه. آیا امکان این وجود داره که مثلآ یک کلاس XMLAnalyser بنویسم که توسط آن بتوانیم فایل های XML با ساختارهای مختلف را بخوانیم.
هیچ نگران نباش در جاوا برای این موضوع هم راه حل ارائه شده الله اکبر داره.
JAXP یا همون Java API for XML Processing کاملا استاندارد و جاوایی.
شما به این لینک مراجعه کن http://java.sun.com/j2ee/1.4/docs/tutorial/doc/JAXPIntro.html
اگر نفهمیدی سوال کن
ولی اول جانه من بخون:چشمک:
kobari
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 09:38 صبح
ولی اول جانه من بخون:چشمک:
با سلام و تشکر - مگه تا به حال شده که تو یک توصیه بکنی و من انو نخونده باشم!
با SAX library کمی آشنا هستم و ازش استفاده کردم. اعتراف می کنم که تمام فابلیت های اون را نمی شناسم. تو فقط با آره یا نه این را بمن بگو که اگر من دو تا فایل XML داشته باشم که مثلآ طبق مثال های با حال خودت ، اگر در یکیش مشخصات 10 تا خر وجود داشته باشه و در دومی مشخصات 10 تا قورباقه ، من برای بدست آوردن این مشخصات در کلاس های جدا گانه خر و قورباقه ، حتما باید با استفاده از SAX Library دو تا برنامه جداگانه برای manipulate کردن این فایل های XML بنویسم که این مشخصات را در کلاس فایل های جدا گانه لود کنه یا اینکه این امکان وجود داره که یکبار برای همیشه یک برنامه بنویسم که با اون بشه تمام فایل های XML مورد نظرم را manipulate کنم.
لطفا اگه در مورد سئوال بعدی من (javahelp) توصیه ای داری دریغ نکن.
javaphantom
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 13:15 عصر
با سلام و تشکر - مگه تا به حال شده که تو یک توصیه بکنی و من انو نخونده باشم!
با SAX library کمی آشنا هستم و ازش استفاده کردم. اعتراف می کنم که تمام فابلیت های اون را نمی شناسم. تو فقط با آره یا نه این را بمن بگو که اگر من دو تا فایل XML داشته باشم که مثلآ طبق مثال های با حال خودت ، اگر در یکیش مشخصات 10 تا خر وجود داشته باشه و در دومی مشخصات 10 تا قورباقه ، من برای بدست آوردن این مشخصات در کلاس های جدا گانه خر و قورباقه ، حتما باید با استفاده از SAX Library دو تا برنامه جداگانه برای manipulate کردن این فایل های XML بنویسم که این مشخصات را در کلاس فایل های جدا گانه لود کنه یا اینکه این امکان وجود داره که یکبار برای همیشه یک برنامه بنویسم که با اون بشه تمام فایل های XML مورد نظرم را manipulate کنم.
لطفا اگه در مورد سئوال بعدی من (javahelp) توصیه ای داری دریغ نکن.
در مورد قسمت اول اینطوری متوجه شدم که مثلا چندتا فایل XML داریم و می خواهیم یک بار برای همیشه اطلاعات موجود در درون این XML ها در حافظه load بشه. امیدوارم که درست فهمیده باشم.
این که باید بری یکی یکی فایل ها رو باز کنی و بخونی و در حافظه داشته باشی که درش شکی نیست اما اینکه این XML ها باهم رابطه داشته باشه یا بقولی وابستگی بینشون باشه یا حتی اصلا نباشه این جوری می تونی کار کنی و در این سطح به این سختی برنامه بنویسی.
نمونه بارزش فریم ورک spring هست. اگر با اون کار کرده باشی ایده های خوبی در اون وجود داره که بتونی از اون کمک بگیری. متنها کارسخته ولی امکان داره.
حالا اگر بازم فکر می کنی از ماجرا پرتم بیشتر توضیح بده.
اما در مورد قسمت دوم javadoc
راستش من با فریم ورک خاصی برای document کردن api ها استفاده نکردم. همش با استفاده از خود امکاناتی که محیط IDE برام فراهم کرده استفاده کردم برای همین نظر خواصی در مورد این موضوع ندارم.
در ضمن توی سایت apache هم api هایی برای XML هست که در لایهای بالاتر کار کرده و کار رو آسون تر کرده اونجام یک سری بزن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.