View Full Version : دخیره کردن فیلم
mohsen_zelzela00
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 01:48 صبح
با سلام
من با استفاده از زبان برنامه نویسی #c میخواهم یک قطعه فیلم را در یک فیلد از جدولم ذخیره کنم باید از چه نوع داده ای استفاده کنم و آیا بهتر است خود فیلم را ذخیره کنم یا آدرس آن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
In_Chan_Nafar
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 10:11 صبح
دوست عزيز براي اينكار اگر مي خواهي خيلي حرفه اي كار كني برو سراغ SQL 2008 و استفاده از تكنولوژي FileStream به زودي ان شاا... 1388/03/30 مقاله كاملا فارسي اين تكنولوژي نحوه كار با آن در بانك اطلاعاتي و همچنين در زبان C# را آپلود خواهم كرد
منتظر باش
mohsen_zelzela00
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 11:55 صبح
دوست عزيز براي اينكار اگر مي خواهي خيلي حرفه اي كار كني برو سراغ SQL 2008 و استفاده از تكنولوژي FileStream به زودي ان شاا... 1388/03/30 مقاله كاملا فارسي اين تكنولوژي نحوه كار با آن در بانك اطلاعاتي و همچنين در زبان C# را آپلود خواهم كرد
منتظر باش
دوست عزیز من هم از sqlserver2008 استفاده می کنم به این خیلی احتیاج دارم چون تا چند روز دیگه باید پروژه رو تحویل بدم
با تشکر فراوان
hobab-theme
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 02:04 صبح
میخواهم یک قطعه فیلم را در یک فیلد از جدولم ذخیره کنم
سلام
یعنی خود فیلم رو بریزید تو بانک؟؟
اونوقت این کار روی سرعت عمل و ... تاثیر نمیذاره؟؟
AminSobati
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 12:09 عصر
سلام دوست عزیزم،
FileStream فایلهای شما رو در فایلهایی خارج از دیتابیس ذخیره میکنه اما اونها رو متعلق به دیتابیس میدونه و امکانات خوبی از بابت Performance و امنیت و ... ارائه میده.
mohsen_zelzela00
جمعه 29 خرداد 1388, 00:43 صبح
سلام دوست عزیزم،
FileStream فایلهای شما رو در فایلهایی خارج از دیتابیس ذخیره میکنه اما اونها رو متعلق به دیتابیس میدونه و امکانات خوبی از بابت Performance و امنیت و ... ارائه میده.
ببخشید استاد حالا اگه من از یک client بخواهم یک رکورد در این جدول ذخیره کنم و فایل ویدویی خودم را در بانک ذخیره کنم باز هم فرقی نمیکند می توانم از FileStramاستفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohsen_zelzela00
جمعه 29 خرداد 1388, 00:46 صبح
سلام
یعنی خود فیلم رو بریزید تو بانک؟؟
اونوقت این کار روی سرعت عمل و ... تاثیر نمیذاره؟؟
دوست عزیز من اینو به صورت سوال مطرح کرده ام و خودم اینو میدونم که کارایی سیستم خودم پایین می آید
mohsen_zelzela00
یک شنبه 31 خرداد 1388, 01:11 صبح
منتظر باش
دوست عزیز من همچنان منتظرم
mohsen_zelzela00
چهارشنبه 03 تیر 1388, 22:47 عصر
سلام دوست عزیزم،
ببخشید استاد میشه توضیح بدید به خدا خیلی احتیاج دارم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.