View Full Version : مشکل در دستور sql
parsiyan_mohsen
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 19:01 عصر
سلام دوستان.
من یه کد نوشتم که قیمت بیت تاریخ ها رو واسم محاسبه می کنه یه جور گزارشه.
حالا می خواهم این کد یه شرط هم داشته باشه که شرطش id باشه.
مثلاً من id یه مشتری رو وارد کنم بعد برنامه بین تاریخ هایی که خودم وارد کردم کل پول کارکردشو نشونم بده. من این کد رو نوشتم و بهم جواب داده، اما نمی دونم چطور باید شرط id رو واسش بزارم :
"select sum(gheymat) as SumPrice from bank where tarikh between '" & Text3.Text & "' AND '" & Text4.Text & "'"
از دوستان عزیز خواهش می کنم که به من کمک کنید
parsiyan_mohsen
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 19:38 عصر
از دوستان عزیز خواهش می کنم یه نفر کمکم کنه...
parsiyan_mohsen
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 20:14 عصر
دوستان عزیز لطفاً به من کمک کنید آخه خیلی نیاز دارم. ممنون می شم
parsiyan_mohsen
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 20:36 عصر
یعنی بین این همه برنامه نویس یه نفر جواب سؤال منو نمی دونه، دیگه فکر نکنم اینقدرها هم مشکل باشه. ازتون خواهش می کنم.
xman_dj
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 21:57 عصر
select name,pass from login where id=5
بجای name میتونی از * استفاده کنی تا تمام ستون ها رو انتخاب کنه
login =اسم جدول
تو برنامه هم میتونی به شکل زیر استفاده کنی
RS.Open "SELECT * FROM ranandeh where id =" & key & "", Conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 22:33 عصر
فيلد id رو هم باهاش And كنيد:
"select sum(gheymat) as SumPrice from bank where tarikh between '" & Text3.Text & "' AND '" & Text4.Text & "' AND ID=12345"
parsiyan_mohsen
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 10:14 صبح
ممنون از این که جواب دادید. این دوست عزیز آقای xxxxx_xxxxx که جواب داده بود id رو هم باهاش and کن انجام دادم اما برنامه از کل دستور خطا می ده . این سورسش هست میشه یه نگاهی بهش بندازین.؟ لطفآ کمکم کنید.
parsiyan_mohsen
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 10:46 صبح
از دوستان عزیز برنامه نویس کسی نیست که کمکم کنه واین سورس رو اون جوری که گفتم واسم اصلاح کنه؟ آقایون برنامه نویس لطفاً به من کمک کنید...
xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 11:57 صبح
دوست عزيز به دستور بالا دقت كنيد؛ AND ID=12345 جزو دستور sql هست. پس داخل " " بايد قرار بگيره.
شما اينطوري نوشتيد:
"select sum(gheymat) as SumPrice from bank where tarikh between '" & Text3.Text & "' AND '" & Text4.Text & "'" And "cod=1"
And آخري خارج از " " هست. پس جزو دستورات VB حساب ميشه و براي همين ارور ميده.
اينطوري بنويسيد:
"select sum(gheymat) as SumPrice from bank where tarikh between '" & Text3.Text & "' AND '" & Text4.Text & "' And cod='1'"
اگر دقت كنيد مي بينيد كه يه چيز ديگه هم تغيير كرده.
عدد مقابل cod بايد داخل تك كوتيشن باشه چون فيلد شما از نوع Text هست و نه Number
موفق باشيد/
parsiyan_mohsen
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 13:09 عصر
ممنون از جوابت کار کرد. دستت درد نکنه. حالا اگه بخواهم این id رو خود برنامه از کاربر بگیره چی؟ مثلاً از طریق یک inputbox اون چطوری هست؟ چه کدی باید بنویسم.
xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 13:19 عصر
مثل تكست باكس ها باهاش رفتار كنيد ديگه:
"select sum(gheymat) as SumPrice from bank where tarikh between '" & Text3.Text & "' AND '" & Text4.Text & "' And cod='" & ID & "'"
ID يه متغير هست. كه بالاتر از اين مقداردهي مي كنيدش
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.