View Full Version : راهنمایی در مورد راه اندازی VPN بروی VPS ویندوز
blacksword
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 19:01 عصر
سلام خسته نباشید با توجه به مشکل ف ی ل ت ر ی ن گ ایران و اینکه دیگه واقعا خسته کننده شده یه سری مقاله و آموزش گرفتم و روی VPS خودم سرویس Routing And Remote Access رو راه اندازی کردم و کانفیگ هاشو انجام دادم ولی وقتی باهاش کانکت میشم هیچ سند و رسیوی ندارم و نمیتونم سایتی رو باز کنم باید چطور Config هاشو انجام بدم که وقتی به عنوان کلاینت بهش وصل میشم بهم اجازه استفاده از اینترنت رو بده متشکرم
online_mansoor2007
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 19:41 عصر
بايد Nat انجام بديد .
blacksword
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 19:53 عصر
انکارو هم کردم ولی متاسفانه بسیار کند اینترنت شما یه روشی که انجام دادی و بدون مشکل کار کردو قدم به قدم توضیح بده
online_mansoor2007
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 00:31 صبح
این کار را کی انجام دادید؟؟ همین چند روز اخیر ؟؟
viper911
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 14:17 عصر
سلام
فعلا از بالا(مخابرات ) دستکاری شده تو ایران همه این مشکل دارن
blacksword
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 15:07 عصر
دوستان من از شما راهنمایی خواستم وای متاسفانه چیز مفیدی نمیگید من گفتم قدم به قدم خودم موفق شدم انجام بدم البته یه مشکلی هست:
اول باید مطمئن بشید که 2 تا کارت شبکه دارین و اگه غیر فقال هست فغالش کنید یکی واسه اینترنت یکی واسه شبکه ( من به این نتیجه رسیدم شاید اینطور نباشه هر جا اشتباه بود تصحیح کنید )
بعد از راه اندازی سرویس Routing And Remote Access به تنظیمات این سرویس که در
Control Panel>>Administrative Tools رفته باز میکنید و بروی سرور راست کلیک و گزینه Configure and Enable remote and routing access رو انتخاب میکنید سپس صفحه Wizard باز میشه که در اونجا گزینه Virtual Private Network (VPN) Access And Nat رو انتخاب میکنید و میرید جلو و فینیش میکنید بعد اینکار رقتم توDCHP Relay Agen و New Interface رو زدو و دوتا کارت شبکمو اضافه کردم بعد اومدم از VPS بیرون VPN رو زدم و دیدم کار میکنه به خوبی ولی هر کاری کردم با IP قبلیم نمیتونستم به VPS وصل شم رفتم تو STATUS VPN که باهاش وصل شدم IP Server رو ورداشتم بهش کانکت کردم تو ریموت دسکتاپ دیدم وصل شد! یعنی IP مربوط به VPS عوش شده وقتی هم که VPN رو قطع میکنم نمیتونم ریموت کنم راهنمایی کنید کنید فک کنم اشکال تو قسمت همین DHCP باشه و Rout IP
cybercoder
جمعه 29 خرداد 1388, 21:11 عصر
این طور که من متوجه شدم IP Pool های شما داره رو هم می افته Range هاتون رو عوض کنید
online_mansoor2007
شنبه 30 خرداد 1388, 01:49 صبح
این طور که من متوجه شدم IP Pool های شما داره رو هم می افته Range هاتون رو عوض کنید
عجب! میشه توضیح بدید؟
cybercoder
شنبه 30 خرداد 1388, 12:12 عصر
یه احتمال دیگه هم اینه که NAT رو روی کارت شبکه های VPS بر عکس انجام داده باشی.
عجب! میشه توضیح بدید؟
خیر بنده هیچ توضیحی ندارم که به شما بدم و از این پس هم به پست های شما جواب نمی دم
online_mansoor2007
شنبه 30 خرداد 1388, 13:21 عصر
یه احتمال دیگه هم اینه که NAT رو روی کارت شبکه های VPS بر عکس انجام داده باشی.
خیر بنده هیچ توضیحی ندارم که به شما بدم و از این پس هم به پست های شما جواب نمی دم
در مورد اون IP POOL حرفتون توجیه نداره اگه داشت حتما جواب می دادید:قهقهه: .
hraeissi
پنج شنبه 29 دی 1390, 17:32 عصر
استفاده از IPIG
aminbomb
دوشنبه 02 بهمن 1391, 23:10 عصر
سلام اقا خسته نباشید من یه سرور vps دارم و میخوام کانفیگ های vpn روی ان اجرا کنم خلاصه بگم اقا من نیاز به یه کانفیگر کاربلد یا یه اموزش جامع دارم خواهش میکنم کمکم کنید اگر زود جوابم رو بدید ممنون میشم:گریه:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.