ورود

View Full Version : سوال: چگونه آپلود کنم؟

بنفشهvoilet
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 23:04 عصر
سلام
یک سایت ایستا با ASP.Net و #C طراحی کردم در آینده پویا میشود.
اولین بار است که می خواهم آپلود کنم.هاست و دامین هم خریدم یه سری اطلاعات در مورد DNS info,Control panel,FTP site,MailAdmin,WebmailوPOP3&SMTP در اختیار دارم.
میگن با ید فایل برنامه را در یه جایی کپی کنم.کدوم فایل را(Backup یاProject) در کدام قسمت با استفاده از اطلاعات بالا کپی کنم؟

m.hamidreza
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 23:51 عصر
یوزرنیم و پسورد ftp رو باید داشته باشی.
توی نوار آدرس My Computer بنویس: ftp://domainname.com که اسم دامنه رو بجای domainname.com می نویسی. یوزرنیم و پسورد رو وارد میکنی و وارد پوشه ی اختصاصی دومین در هاستینگ میشی. بسته به نوع کنترل پنل، پوشه ی اصلی ای که باید فایل هاتو توش کپی کنی یا httpdocs هست یا www یا ... عموما همین دو تا هستن. کل فایل های پروژت را داخل اون پوشه کپی میکنی یعنی کل aspxها و csها + پوشه عکس یا هر پوشه ی دیگه ای که داری و ازش استفاده میکنی. اسم صفحه اصلیتم باید index یا default بذاری.
اگه حجم فایل هات زیاده از نرم افزارهای آپلود مثله CuteFTP هم میتونی استفاده کنی.
موفق باشید.

بنفشهvoilet
جمعه 29 خرداد 1388, 09:48 صبح
از راهنمایی شما ممنون.
چند سوال دارم:
1-داخل پوشه httpdocs ,پوشه های دیگری به نام:private ,_vt_log,App_Data _,css ,images,img,
picture-lilbrary, test و فایل های vti_inf.html_ ,favicon.ico ,index.html ,postinfo.html وجود دارد.آیا کل پوشه ی پروژه ام را یکجا در پوشه httpdocs کپی کنم یا پوشه های بالا معنی خاصی داردند و باید فایل هایی که در پوشه پروژه ام قرار داردند هر کدام یک جای مشخص در پوشه های بالا کپی شوند؟

2-بعد از اینکه به درستی آپلود کردم می توانم سایت را مشاهده کنم؟یا 24 ساعت باید صبر کنم.

3-وقتی به www.domainname.com (http://www.domainname.com) مراجعه میکنم چند زبان وجود دارد ،ASPNet را انتخاب میکنم به صفحه انتخاب پایگاه داده می رود وباید server,username,password را پر کنم و دکمه Test را بزنم. با توجه به اینکه فعلا سایت ایستا است آیا نیازی به این کار است؟و اگر سایت پویا بود server,username,password را چه وارد کنم؟

xcomlock
جمعه 29 خرداد 1388, 10:10 صبح
استفاده از این پوشه ها اختیاریه. این پوشه ها به صورت استاندارد در هاست هائی که از کنترل پنل Plask استفاده میکنند وجود داره . اما میتونین فایل های HTML رو پاک کنید و فایل مورد نظر خودتون رو به جای اون قرار بدین.
در مورد بانک هم چون فعلا سایتتون ایستا هست نیازی به ایجاد اکانت بانک اطلاعاتی ندارید و اون هم اختیاریه.
اگر سایت شما پویا بود و به دیتا بیس نیاز داشت
1- ابتدا به کنترل پنل هاست برید و یه دیتابیس بسازید (بزاس یوزر پس هم بزارید). وقتی این کار رو انجام دادین در صفحه انتخاب زبان که گفتید
میتونین درستی اتصال به بانک رو تست کنید.
2- از بانک اطلاعاتی که برای سایت طراحی کردید Script بگیرید.
3- با SQL Server به دیتابیس سایت Connect کنید و اسکریپت رو اجرا کنید تا Table هاتون تو دیتابیس سایت ساخته بشه .
شما هر موقع که سایت رو آپلود کردید میتونین آدرس اون رو در URL بزنید و نتیجه کارتون رو ببنید.
موفق باشید.

بنفشهvoilet
جمعه 29 خرداد 1388, 21:30 عصر
با راهنمایی شما کارهایی که گفتید را انجام دادم.error ذیل مشاهده میشود.

Server Error in '/' Application.

Runtime Error

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web></configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/> </system.web></configuration>
لطفا راهنمایی کنید.

iman_22a
جمعه 29 خرداد 1388, 22:32 عصر
با سلام .

شما باید توی web.Config این تغییر رو انجام بدین تا ارور اصلی را مشاهده کنید . وقتی تمامی ارورها رو برطرف کردین ، این تغییر رو بر مگردونین .

<customErrors mode="Off"/>