View Full Version : تاریخ فارسی در SQL Server 2005
Hamishebahar
جمعه 29 خرداد 1388, 12:20 عصر
سلام دوستان من یه مشکل با تاریخ اس کیو ال دارم هر کاری میکنم نمیزاره تاریخ ثبت بشه میگه سال باید بزرگتر از 1700، 1800 همینجور چیزا باشه.حالا من چی کار کنم؟ممنونم:قلب:.
niloofar norouzi
جمعه 29 خرداد 1388, 16:24 عصر
در sql تاریخ میلادی ثبت می شه.
شما باید در برنامت این تاریخ را به فارسی تبدیل کنی
Hamishebahar
جمعه 29 خرداد 1388, 18:29 عصر
ممنونم ولی اینکار فایده ای نداره.و وقت آدم رو میگیره حتماً باید یه راهی باشه.لطفاً کمک کنید.
niloofar norouzi
جمعه 29 خرداد 1388, 23:11 عصر
اگه اصرار به ثبت تاریخ فارسی دارید می تونید از varchar استفاده کنید که تاریخ به صورت string ثبت شه
اما جستجو بر اساس تاریخ ممکن نیست و این روش توصیه نمی شه.
hobab-theme
شنبه 30 خرداد 1388, 02:23 صبح
اگه اصرار به ثبت تاریخ فارسی دارید می تونید از varchar استفاده کنید که تاریخ به صورت string ثبت شه
اما جستجو بر اساس تاریخ ممکن نیست و این روش توصیه نمی شه.
دوست عزیز من از این روش استفاده کردم و جواب هم داده . حتی میتونم نمایش فیلدها رو بر اساس تاریخ انجام بدم
Hamishebahar
یک شنبه 31 خرداد 1388, 16:10 عصر
دوست عزیز من از این روش استفاده کردم و جواب هم داده . حتی میتونم نمایش فیلدها رو بر اساس تاریخ انجام بدم
سلام دوست عزیز من خیلی نیاز دارم اگه میشه ما رو تو کف نذارین.یه کم بیشتر توضیح بدین.
hobab-theme
یک شنبه 31 خرداد 1388, 20:01 عصر
سلام دوست عزیز من خیلی نیاز دارم اگه میشه ما رو تو کف نذارین.یه کم بیشتر توضیح بدین.
ببینید همون طور که خانم niloofar norouziگفتن من فیلد تاریخ رو به صورت String به جدول وارد کرده بودم . یعنی مشخصات و خصوصیات فیلد تاریخ تو جدول من به شکل زیر است:
BirthDate nvarchar(20) NOT NULL
و من برای ورود اطلاعات تاریخ شمسی به جدول از تابعی که توی فروشگاه موبایل بود استفاده کردم ( همون فروشگاه موبایلی که برای دانلود تو همین سایت قرار گرفته است)
و خیلی هم راضی هستم
شاید این یه راه حل غیر حرفه ای باشه ولی من دارم ازش جواب میگیرم!!!
z.nasiri
یک شنبه 31 خرداد 1388, 20:54 عصر
سلام
مشکلی که خانم نوروزی گفتن مربوط به عوض کردن نوع،این حالت حتمی است که وقتی شما دارید از نوع رشته استفاده می کنید دیگه قابلیت های نوعdata&time را ندارید،اما اگر مشکل شما با string مرتفع بشه خیلی هم بد نیست چون من هم در بعضی مواقع ازش استفاده کردم و فقط بستگی به نوع استفاده شما داره که یا string تعریف کنید و یا اگر به مشکل برخورد کردید همین Data&time بموونه و با برنامه تاریخ میلادی را به شمسی تبدیل کنید که کد آماده اش توی هر برنامه ای (c#,VB,...) توی همین سایت هست.
موفق باشید
Hamishebahar
دوشنبه 01 تیر 1388, 01:22 صبح
ببینید همون طور که خانم niloofar norouziگفتن من فیلد تاریخ رو به صورت String به جدول وارد کرده بودم . یعنی مشخصات و خصوصیات فیلد تاریخ تو جدول من به شکل زیر است:
BirthDate nvarchar(20) NOT NULL
و من برای ورود اطلاعات تاریخ شمسی به جدول از تابعی که توی فروشگاه موبایل بود استفاده کردم ( همون فروشگاه موبایلی که برای دانلود تو همین سایت قرار گرفته است)
و خیلی هم راضی هستم
شاید این یه راه حل غیر حرفه ای باشه ولی من دارم ازش جواب میگیرم!!!
سلام دوستان ممنونم از همتون همه روشهایی که گفتین و خودم میدونستم فقط در مورد سوال خودم نمیدونستم.فکر کنم نتونم جوابی بگیرم ولی اگه جواب گرفتم حتمآ براتون میزارم که اینقدر تاریخ رو با string جمع نبندین:چشمک:.با تشکر از همه دوستان:ناراحت:.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.