View Full Version : مشکل در کنترل انبار فروشگاه
mohsen_zelzela00
جمعه 29 خرداد 1388, 13:19 عصر
با سلام خدمت اساتید محترم:
من در حال طراحی یک فروشگاه هستم و در قسمت انبار فروشگاه به یک مشکل اساسی برخورد کردم :
مثلاً وقتی که مدیر سیستم یک کالایی را همره با تعداد آن وارد سیستم می کند فرض می کنیم که فروشنده تعدادی از این کالا را بفروشد و قبل از آنکه موجودی این کالا تمام شود مدیر سیستم دوباره این کالا را سفارش می دهد ولی این دفعه این کالا را با قیمت گران تر می خرد و وارد انبار می کند و این را هم در مدنظر داشته باشیم که از همین کالا قبلاً هم در این انبار داشتیم
مشکل را با یک مثال بازتر میکنم:
مثلاً ما 12عدد گوشی سامسونگ با قیمت 120 تومان خریده ایم و با قیمت 150 تومان به فروش می رساندیم و در سفارش بعدی ما 100 عدد گوشی سامسونگ سفارش داده ایم و اینبار با قیمت 140 تومان خریداری کرده ایم و می خواهیم آنها را به قیمت 170 تومان به فروش برسانیم حالا یک خریدار یک گوشی سامسونگ می خواهد ما آن را به چه قیمت به فروش برسانیم هم قیمت 150 تومتنی داریم و هم 170 تومانی که هر دو یک مارک و یک مدل ولی مشکل ما در مدیریت انبار بود که به این مشکل برخورد کرده ایم حالا راحل چیست که این مشکل برای ما پیش نیاید
اساتید محترم اگه بتوانند راهنمایی کنند ممنون میشم
اوبالیت به بو
جمعه 29 خرداد 1388, 14:31 عصر
تر و خشك با هم مي سوزن. فروشنده گوشي رو قبلاً 150 تومن مي فروخته حالا قيمت همون گوشي شده 120 تومن بعد بياد به خريدار بگه كه نه من همون 150 مي فروشم! خوب خريدار مي گه ممنون خداحافظ.
tdkhakpur
جمعه 29 خرداد 1388, 15:45 عصر
سلام
این بستگی به مدیر شرکت داره ولی البته برنامه فقط برای یک مدیر ساخته نمی شود.
برای حل این مشکل برای یک مدیر باانصاف شما میتوانید از تاریخ ورود کالا برای تشخیص قیمتها استفاده کنید.
اما برای مدیر بی انصاف شما قلم کالا های قبلی را هم به قیمت روز updateکنید.
موفق باشید.
Elham_gh
شنبه 30 خرداد 1388, 11:54 صبح
با سلام خدمت اساتید محترم:
من در حال طراحی یک فروشگاه هستم و در قسمت انبار فروشگاه به یک مشکل اساسی برخورد کردم :
مثلاً وقتی که مدیر سیستم یک کالایی را همره با تعداد آن وارد سیستم می کند فرض می کنیم که فروشنده تعدادی از این کالا را بفروشد و قبل از آنکه موجودی این کالا تمام شود مدیر سیستم دوباره این کالا را سفارش می دهد ولی این دفعه این کالا را با قیمت گران تر می خرد و وارد انبار می کند و این را هم در مدنظر داشته باشیم که از همین کالا قبلاً هم در این انبار داشتیم
مشکل را با یک مثال بازتر میکنم:
مثلاً ما 12عدد گوشی سامسونگ با قیمت 120 تومان خریده ایم و با قیمت 150 تومان به فروش می رساندیم و در سفارش بعدی ما 100 عدد گوشی سامسونگ سفارش داده ایم و اینبار با قیمت 140 تومان خریداری کرده ایم و می خواهیم آنها را به قیمت 170 تومان به فروش برسانیم حالا یک خریدار یک گوشی سامسونگ می خواهد ما آن را به چه قیمت به فروش برسانیم هم قیمت 150 تومتنی داریم و هم 170 تومانی که هر دو یک مارک و یک مدل ولی مشکل ما در مدیریت انبار بود که به این مشکل برخورد کرده ایم حالا راحل چیست که این مشکل برای ما پیش نیاید
اساتید محترم اگه بتوانند راهنمایی کنند ممنون میشم
شما قیمت کالا تون بر اساس نوع و مارک فقط نباید باشه. در تمام این نوع سیستمها قیمت کالا بر اساس نوع و مارک و مدل و تاریخ خرید است.
حالا اگه سیستمتون یک کد یکتا به هر کالا هم بده, در این صورت به ازای هر کالا هم می توانید بفهمید که مثلا این گوشی خاص با چه قیمتی خریداری شده
mohsen_zelzela00
شنبه 30 خرداد 1388, 12:02 عصر
دوستان ممنون از راهنمایی که کردید
اما شما در گفته های خود این رو در نظر نگرفته اید که وقتی من می خواهم یک گوشی رو بفروشم در قسمت خرید تعداد موجودی انبار رو بهم میده و من برای خرید به برنامه می گم 1 واحد از موجودی انبار کم کن حالا به نظر شما فرقی میکنه که من تاریخ خرید مجدد این کالا و ورود به انبار رو ثبت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohsen_zelzela00
شنبه 30 خرداد 1388, 12:11 عصر
تر و خشك با هم مي سوزن. فروشنده گوشي رو قبلاً 150 تومن مي فروخته حالا قيمت همون گوشي شده 120 تومن بعد بياد به خريدار بگه كه نه من همون 150 مي فروشم! خوب خريدار مي گه ممنون خداحافظ.
دوست عزیز فکر کنم برعکس متوجه منظرم شدید
من یک گوشی رو قبلاً120 تومان می خریدم و 150تومان به مشتری میدادم حالا من(فروشنده) همان گوشی رو 140 تومان میخرم و میخواهم 170 بفروشم ولی از خرید قبلیم هنوز در انبار دارم قیمت اونا رو باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
mohsen_zelzela00
یک شنبه 31 خرداد 1388, 00:22 صبح
دوستان کسی نمی تونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohsen_zelzela00
دوشنبه 01 تیر 1388, 15:12 عصر
دوستان کسی نیست بتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟
adinochestva
سه شنبه 02 تیر 1388, 17:16 عصر
اصولا خرید ها تاریخ های مشخصی دارند و همچنین فروش ها
بسته به مکانیزم قیمت گذاریت می تونی از آخرین ورودی یا اولین ورودی یا میانگین یا ... استفاده کنید
mina.net
سه شنبه 02 تیر 1388, 22:57 عصر
دوست عزیز اگه درست متوجه شده باشم شما می خوای ببینی که ارزش موجودی کالات رو براساس کدام قیمت باید حساب کنی وگرنه برنامه انبارداری که نمی تونه قیمت فروش رو مشخص کنه (یعنی نباید این کار رو بکنه) دوست عزیز
اگه از روش میانگین استفاده کنید: موجودی کالا * میانگین قیمت خرید .
اگه می خوای سود حساب کنی هم باید قیمت میانگین ملاک باشه. تو ایران معمولا ترجیح می دن از روش میانگین استفاده کنن. فکر کنم به این سایت یک سری بزنی بد نباشه یک فروم حسابداری (http://www.acclearn.com/forum/index.php?PHPSESSID=d9f0ddf2ab9e9e22138eb19c4b6ae7 13&topic=6341.0) هست. منم اونجا عضوم خیلی چیزا اونجا یاد گرفتم البته این لینک تاپیکی هست که من ایجاد کردم امیدوارم برای شما هم مفید باشه.
ali_kolahdoozan
سه شنبه 02 تیر 1388, 23:11 عصر
یا باید میانگین بگیری یا بر اساس آخرین قیمت خرید باشه . در بعضی از سیستمها هم یک نفر مسئول این کاره هنگام خرید مجدد یا هر موقع که عشقش کشید یا لازم بود میره قیمت فروش رو عوض میکنه . اینها همه به سیاست کاری شرکت بستگی داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.