ورود

View Full Version : سوال: ویروس در شبکه

kusha313
جمعه 29 خرداد 1388, 16:36 عصر
سلام اساتید محترم
شبکه ما دارای آنتی ویروس کسپره اما جدیدا چند تا از کلاینتها وسط برنامه خود به خود shut down میشن ضمن اینکه سرور ما مدام هنگ میکرد یکی اومد و برامون کسپر enterprise نصب کرد اما دیگه هیچ کدوم از کلاینتا بالا نیمدن منم اونو stop کردم به نظر شما مشکل ما ویروسه ؟ من باید چه تنظیماتی انجام بدم؟

cybercoder
جمعه 29 خرداد 1388, 16:40 عصر
مستلزم دانستن مسائل زیادیه از قبیل:
ویروسی که بوده از چه نوعی بوده؟
وضعیت سرور به چه شکلیه؟
آیا WSUS هم دارید؟
سخت افزارها رو چک کردید؟
و ... که حضور ذهن ندارم باید یکی بیاد اونجا ببینه وگرنه حدسی ممکنه یکی درست دربیاد

kusha313
جمعه 29 خرداد 1388, 16:59 عصر
من نمی دونم ویروس چی بوده اما از سالم بودن سخت افزارها مطمئنم در ضمن میشه چند تا سیستم باهم این مشکلو توی یک زمان داشته باشن و این به خاطر سخت افزار باشه ؟
WSUS چیه؟

cybercoder
جمعه 29 خرداد 1388, 21:04 عصر
WSUS مخفف Windows Server Update Service هستش گهگاهی پیش میاد که این سرویس که درایورها رو بروز می کنه رو برخی کلاینت ها که هم شکل هستند در نوع سخت افزار خاصی این Update ها دارای Bug ی باشند و باعث Hang شدن بشن. این قبلا برای من پیش اومده چند بار به خاطر همین گفتم که Wsus دارید یا خیر چون یک عده متاسفانه در این تالار وقتی چیزی رو متوجه نمیشن فکر می کنن نامربوطه و چرت و پرت تحویل آدم می دن البته جسارت به همه نباشه.

ولی در مجموع شما به یک نفر Expert برای چک کردن شبکتون نیاز دارید چون عوامل زیادی در این امر دخیل هستند.

موفق باشید

mnajafi
شنبه 30 خرداد 1388, 12:38 عصر
سلام
آیا بعد از اینکه آتی ویروس رو stop کردین مشکل کلاینتهاتون حل شد؟
مشابه همین مشکل برای من پیش اومد :
من سیمانتک رو نصب کردم وبعضی از کلاینتها خود بخود ری استارت می شدند.مشخص شد که یه ویروسی هست که اسمش رو یادم رفته ولی cfy داشت اون باعثش می شد.با یه آنتی ویروس بنام mini pe که محصول سیمانتک هست تو حالت safe mode اسکن کردم و بعد از پاک شدن ویروس مشکل حل شد.