PDA

View Full Version : Single-Task User

seyed_farid
شنبه 30 خرداد 1388, 01:37 صبح
شايد در اينجا جاي مطرح كردن اين سوال نباشد ولي من نتونستم جاي بهتري پيدا كنم.
ميخواستم ببينم دوستان كسي در مورد اينكه چگونه ميتوان در ويندوز يوزري درست كرد كه اين يوزر تك فعاليته Single-Task باشد و نتواند هيچ كاري بغير از برنامه اي كه برايش مشخص شده است را اجرا كند.
ضمنا اين يوزر ميبايست كليه دسترسيهاي ويندوزي را هم نداشته باشد.

hojjatcroos
شنبه 30 خرداد 1388, 09:36 صبح
منظور شما این هست که فقط برنامه شما را جرا کند و برنامه های ویندوز قادر به اجرا نباشند؟

seyed_farid
یک شنبه 31 خرداد 1388, 19:34 عصر
منظور اينه كه يوزر دسترسي براي اجراي برنامه بصورت دستي (دابل كليك بر روي برنامه و يا هر فايلي) ندارد و در صورت تلاش براي اجراي برنامه اي پيغام خطا بدهد. و برنامه اي كه قراره توي اين يوزر اجرا بشه با شروع ويندوز بصورت خودكار اجرا ميشه. و فقط با همون برنامه ميشه كار كرد.

اين كار براي سيستمهايي است كه طراحي ميشوند تا بصورت خودكار كار و وظيفه ثابتي را انجام بدهند و جهت امنيت بالا ميبايست هيچ فعاليت ديگري انجام نشود.

hojjatcroos
یک شنبه 31 خرداد 1388, 21:56 عصر
برای این کار باید یک هوک رو سیستم خود نصب کنید و اجرای برنامه های را کنترل کنید.کار مشکلی در پیش دارید امیدوارم بتونم کمکتون کنم.دو نمونه از این روش رو براتون ضمیمه کردم

seyed_farid
دوشنبه 01 تیر 1388, 14:32 عصر
با سلام
من برنامه را چك كردم. يه جورايي بدرد ميخوره اما اوني كه من ميخوام ظاهرا تو دسترسيهاي خود ويندوز بايد باشه.
و كلا نميتونه كاربر MyComputer را باز كنه و فايلها رو دستكاري كنه و تو دسكتاپ كليك كنه و تو هيچ قسمتي از ويندوز نميتونه بره و ...

hojjatcroos
دوشنبه 01 تیر 1388, 16:58 عصر
سلام-این یک روش برای اجرای کنترل برنامه ها است شما می توانید برای باز نشدن پوشه ها از روشی دیگر استفاده کنید و این دو روش رو با هم تلفیق کنید.

seyed_farid
پنج شنبه 11 تیر 1388, 09:48 صبح
اما من ديدم توي ويندوزي يه يوزر بصورتي كه گفتم تعريف شده و كل دسترسيهاي اون يوزر توسط خود ويندوز بسته شده.من دنبال اونم.

seyed_farid
سه شنبه 16 تیر 1388, 12:11 عصر
دوستان كسي تو اين زمينه كار نكرده به ما كمك برسونه؟
يا بايد جاي ديگه مسئله رو عنوان كنم؟

hojjatcroos
پنج شنبه 18 تیر 1388, 18:08 عصر
آیا برنامه شما منابعی را برای استفاده در اختیار دارد یا نه؟

seyed_farid
سه شنبه 23 تیر 1388, 19:12 عصر
منظورتون رو نمي فهمم. ولي برنامه ار dll و text-to-speech و ديتابيس و پورت كام و پرينتر و ... استفاده ميكنه.