PDA

View Full Version : تنظیم سایز کنترل ها به صورت اتوماتیک در هر رزولوشن



adibadm
شنبه 30 خرداد 1388, 18:37 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز.
بنده امروز با این کامپوننت از طریق یکی از دوستان آشنا شدم. کارش اینه که فرم به هر اندازه ای رسایز بشه همه کنترل های موجود در فرم نیز به تناسب آن بزرگتر یا کوچکتر می شوند.
به هیچ کد نویسی احتیاج نداره.

ua741_1
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 23:16 عصر
سلام
کدی ، پروژه ای نداری برامون بذاری؟

alireza_s_84
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 23:51 عصر
سلام:
منبع: http://www.devx.com/dotnet/Article/6964

csharpprogramer88
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 11:17 صبح
دوست عزيز ايني كه گذاشتيد رزوليشن هاي مختلف چطور كار مي كنه

NIK
یک شنبه 13 تیر 1389, 10:12 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز.
بنده امروز با این کامپوننت از طریق یکی از دوستان آشنا شدم. کارش اینه که فرم به هر اندازه ای رسایز بشه همه کنترل های موجود در فرم نیز به تناسب آن بزرگتر یا کوچکتر می شوند.
به هیچ کد نویسی احتیاج نداره.

کسی از دوستان با این کامپوننت آشنایی داره؟
چطور باید باش کار کرد؟

csharpprogramer88
جمعه 15 بهمن 1389, 10:17 صبح
سلام
من این دی ال ال را استفاده کردم و خیلی از مشکلات منو حل کرد به همین دلیل به دیگر دوستان هم معرفی کردم ولی خیلی ها گفتن کار با اونو بلد نیستتند

من خودم این دی ال ال را تهیه نکردم که بخوام آموزش استفاده اش را بدم و منتظر دوستمون که این را گذاشت ، بودم
ولی چون خیلی ها میخوان نحوه استفاده از این را بدونن خودم دست به کار شدم
خودم از این روش استفاده میکنم امید وارم روشش درست باشه و برای همه جواب بده . دوست محترم جناب adibadm (http://barnamenevis.org/member.php?15408-adibadm) با تشکر دوباره از شما اگر ایرادی در کار من وجود داره اصلاح کنید

پروژه را باز کنید
toolbars/right click/choose items/
از تب اول .netframe work component
را انتخاب و از اونجا browse
فایل زیپ بالا را که un zip کردید مسیرش را در اینجا بدید و فایل dll بنام LarcomAndYoung.Windows.Forms.ReSize.dll را انتخاب نمایید open را بزنید تا به لیست component های شما اضافه بشه حالا Ok کنید این دی ال ال به لیست toolbar های شما اضافه میشه
عنصر resize را که حالا به لیست toolbars شما اضافه شده روی فرم درگ کنید

در پایین vs یک آیکون به نام resize1 بوجود میاد

این دی ال ال به مسیر \bin\Debug پروژه شما اضافه میشه و موقع ساخت ستاپ این دی ال ال را حتما کنار فایل exe برنامه قرار بدید

دوستان نمیدوم بعضی از دوستان گفتن این مراحل را رفتیم ولی جواب نداد ولی برای من جواب میده هر کی اینو خوند نتیجه کارشو همینجا بگه یا اگر روش دیگه میدونید عنوان کنید اگر جواب نگرفتید دی ال ال را در یک پروژه خالی هم تست کنید
موفق باشید

slashslash2009
جمعه 15 بهمن 1389, 11:07 صبح
آقا دستت درد نکنه واسه من که جواب داد فقط دوستان توجه کنن که باید هر دو فایل درون فایل زیپ رو کپی کنن کنار فایل exe برنامشون اون یکی فایل لایسنس فایل dll هستش

fattahy48
یک شنبه 24 بهمن 1389, 11:43 صبح
سلام دوست عزیز ممنون از راهنمائیتون
خیلی استفاده کردیم

sayadsam89
دوشنبه 02 اسفند 1389, 12:13 عصر
سلام دوستان .
نحوه ی رسم table با استفاده از برنامه نویسی چطوریه ؟؟؟
ممنون میشم کیشم با یه مثال توضیح بدین.

masoud_z_65
دوشنبه 28 فروردین 1391, 11:13 صبح
عنصر resize را که حالا به لیست toolbars شما اضافه شده روی فرم درگ کنید

در پایین vs یک آیکون به نام resize1 بوجود میاد



این کار رو باید برای تک تک فرمهامون انجام بدیم؟
یعنی برناممون 200 فرم داشت باید برای هر 200 فرممون این کار رو انجام بدیم و از تولبار اون رو برای همه فرمهامون درگ کنیم؟؟؟؟

vapa_71
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 21:46 عصر
دم شما گرم

mhs5862
یک شنبه 08 بهمن 1391, 14:31 عصر
csharpprogrammer88 واقعا ممنون مشکل منم حل شد ، فقط سوال دوست قبلی رو جواب ندادید ، پرسیده بود:
یعنی برناممون 200 فرم داشت باید برای هر 200 فرممون این کار رو انجام بدیم و از تولبار اون رو برای همه فرمهامون درگ کنیم؟؟؟؟

vapa_71
یک شنبه 08 بهمن 1391, 14:45 عصر
شما دوست عزیز خودتون هم میتونستید چک کنید
بله باید واسه هر فرم یکی بذاری

andaron
یک شنبه 11 فروردین 1392, 03:38 صبح
سلام نسخه جدید این نرم افزار به وجود نیومده ؟
یا موردی شبیه این ؟

aghayex
یک شنبه 11 فروردین 1392, 08:23 صبح
برو wpf یاد بگیر نگو چیست wpf

khokhan
یک شنبه 11 فروردین 1392, 12:31 عصر
سلام بر همه

از اینکه دوست خوبمون زحمت کشیدن واین dll رو گذاشتند جای تشکر داره و مفید بودنش جای تردید نداره :لبخند:
اما همچنانکه می دونیین استفاده از کاموننت های آماده خالی از درد سر نخواهد بود و مشکلات خاص خودش رو داره

به نظر من اگه دوست دارین با تغییر اندازه فرم ترکیب کنترلها به هم نخوره واز این قبیل dll ها هم بی نیاز باشین به ترتیب زیر عمل کنین

1 یک عدد tableLayoutPanel روی فرم می گذارین وبه سیلقه خودتون ردیف و ستون به اون اضافه می کنین

2 . درون پراپرتی tableLayoutPanel خاصیت dock رو بر روی fill می گذارین

3 . حالا می تونین به سلیقه خودتون کنترلهاتونو داخل سلولهای پنل جابدین وهر اندازه فرم تغییر پیدا کنه ترکیب کنترلها به هم نمی ریزه

می گین نه خوب امتحان کنین

جالب بید نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:لبخند:

jmfnima
یک شنبه 11 فروردین 1392, 23:39 عصر
با سلام به همه دوستان
من قبلا از این کامپوننت استفاده کردم و حتی لایسنسش رو توی برنامه گذاشتم ولی بعد از مدتی که میخواستم توی قسمت طراحی برنامه تغییراتی انجام بدم ویژوال به این کامپوننت گیر می داد و باید از توی رفرنس های برنامه این کامپوننت رو پاک میکردی بعد از اون دومرتبه اضافه اش می کردی تا جواب بده ولی به همه توصیه میکنم از ویندوز فرم به سمت WPF برن چون دیگه از این مشکلات و مشکلات دیگه ای که در ویندوز فرم هست راحت میشین . موفق باشین .

f.beigirad
جمعه 23 فروردین 1392, 16:23 عصر
سلام بر همه

از اینکه دوست خوبمون زحمت کشیدن واین dll رو گذاشتند جای تشکر داره و مفید بودنش جای تردید نداره :لبخند:
اما همچنانکه می دونیین استفاده از کاموننت های آماده خالی از درد سر نخواهد بود و مشکلات خاص خودش رو داره

به نظر من اگه دوست دارین با تغییر اندازه فرم ترکیب کنترلها به هم نخوره واز این قبیل dll ها هم بی نیاز باشین به ترتیب زیر عمل کنین

1 یک عدد tableLayoutPanel روی فرم می گذارین وبه سیلقه خودتون ردیف و ستون به اون اضافه می کنین

2 . درون پراپرتی tableLayoutPanel خاصیت dock رو بر روی fill می گذارین

3 . حالا می تونین به سلیقه خودتون کنترلهاتونو داخل سلولهای پنل جابدین وهر اندازه فرم تغییر پیدا کنه ترکیب کنترلها به هم نمی ریزه

می گین نه خوب امتحان کنین

جالب بید نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:لبخند:

درود.

با تشکر از خوخان.

میشه بگین اون آبجکتای داخل tableLoyat چجوری کوچیک یا بزرگ میشن؟؟

باید اندازه tableLoyat رو بگیریم و ضربدر عددی کنیم تا اندازه آبجکتامون (مثل باتن) معین بشه؟؟؟

Behnam6670
شنبه 31 فروردین 1392, 08:48 صبح
چجوری باید استفاده کنمش؟
وقتی فرم Maximize میشه اندازه فونت میریزه بهم یعنی سایزش بزرگ میشه راهی هست که اندازه فونتها بهم نریزه؟

esafb52
شنبه 31 فروردین 1392, 08:55 صبح
چجوری باید استفاده کنمش؟
پروژه را باز کنید
toolbars/right click/choose items/
از تب اول .netframe work component
را انتخاب و از اونجا browse
فایل زیپ بالا را که un zip کردید مسیرش را در اینجا بدید و فایل dll بنام LarcomAndYoung.Windows.Forms.ReSize.dll را انتخاب نمایید open را بزنید تا به لیست component های شما اضافه بشه حالا Ok کنید این دی ال ال به لیست toolbar های شما اضافه میشه
عنصر resize را که حالا به لیست toolbars شما اضافه شده روی فرم درگ کنید

در پایین vs یک آیکون به نام resize1 بوجود میاد

این دی ال ال به مسیر \bin\Debug پروژه شما اضافه میشه و موقع ساخت ستاپ این دی ال ال را حتما کنار فایل exe برنامه قرار بدید

mona100
شنبه 02 شهریور 1392, 12:06 عصر
عالی بود منم استفاده کردم جواب داد فقط همان طور که دوستمون گفت دوتا فایل dll و license باید در پوشه پروژه حتما باشد

abasfar
پنج شنبه 18 مهر 1392, 01:45 صبح
سلام

با تشکر از معرفی شما

میدونم پست قدیمی اما یک سوال ذاشتم منبع ref این ابزار کیه؟ کحاست من نتونستم پیدا کنم کسی آدرسش Url چیزی داره؟

jan_kocholo
چهارشنبه 13 آذر 1392, 15:42 عصر
سلام
من این دی ال ال را استفاده کردم و خیلی از مشکلات منو حل کرد به همین دلیل به دیگر دوستان هم معرفی کردم ولی خیلی ها گفتن کار با اونو بلد نیستتند

من خودم این دی ال ال را تهیه نکردم که بخوام آموزش استفاده اش را بدم و منتظر دوستمون که این را گذاشت ، بودم
ولی چون خیلی ها میخوان نحوه استفاده از این را بدونن خودم دست به کار شدم
خودم از این روش استفاده میکنم امید وارم روشش درست باشه و برای همه جواب بده . دوست محترم جناب adibadm (http://barnamenevis.org/member.php?15408-adibadm) با تشکر دوباره از شما اگر ایرادی در کار من وجود داره اصلاح کنید

پروژه را باز کنید
toolbars/right click/choose items/
از تب اول .netframe work component
را انتخاب و از اونجا browse
فایل زیپ بالا را که un zip کردید مسیرش را در اینجا بدید و فایل dll بنام LarcomAndYoung.Windows.Forms.ReSize.dll را انتخاب نمایید open را بزنید تا به لیست component های شما اضافه بشه حالا Ok کنید این دی ال ال به لیست toolbar های شما اضافه میشه
عنصر resize را که حالا به لیست toolbars شما اضافه شده روی فرم درگ کنید

در پایین vs یک آیکون به نام resize1 بوجود میاد

این دی ال ال به مسیر \bin\Debug پروژه شما اضافه میشه و موقع ساخت ستاپ این دی ال ال را حتما کنار فایل exe برنامه قرار بدید

دوستان نمیدوم بعضی از دوستان گفتن این مراحل را رفتیم ولی جواب نداد ولی برای من جواب میده هر کی اینو خوند نتیجه کارشو همینجا بگه یا اگر روش دیگه میدونید عنوان کنید اگر جواب نگرفتید دی ال ال را در یک پروژه خالی هم تست کنید
موفق باشید

سلام
ببخشید، میشه لطفاً بگید این مسیر کجای VS2010 هست ؟

toolbars/right click/choose items

لطفاً با عکس بهم بگید
سپاس

jan_kocholo
پنج شنبه 14 آذر 1392, 15:13 عصر
کسی نبود جواب ما بده !!

Hkarimi
شنبه 23 آذر 1392, 08:03 صبح
سلام. توی toolbox کلیک راست کنید و choose items رو بزنید و ادامه کار. میتونید توسط درگ کردن هم dll رو اضافه کنید به VS. به این صورت که اول فایل زیپ رو از حالت فشرده خارج میکنی بعد رو فایل dll کلیک میکنی و میکشی میندازیش توی toolbox مربوط به #C یا VB.NET .

forodo007
جمعه 13 تیر 1393, 01:56 صبح
سلام با تشکر از شما برادر گرامی سوال من این است که یعنی الان ستاپ برنامه روی هر رزولیشنی که احرا بشه درست است و برنامه با اون سایز مانیتور ست میشود؟؟؟؟؟

Sedaghat11021377
دوشنبه 12 تیر 1396, 01:42 صبح
سلام...خسته نباشید...این مشکل تغییر سایزم داستان شده برای ما...وقتی فایل کامپوننت رو میخوام بیارم تو vs ، ارور میگیرم که این dll اصلاً کامپوننت نیست...چرا ؟ تو سربرگ NET Framework کم واردش کردم...یه کمکی کنین

samiasoft
دوشنبه 12 تیر 1396, 02:05 صبح
سلام...خسته نباشید...این مشکل تغییر سایزم داستان شده برای ما...وقتی فایل کامپوننت رو میخوام بیارم تو vs ، ارور میگیرم که این dll اصلاً کامپوننت نیست...چرا ؟ تو سربرگ NET Framework کم واردش کردم...یه کمکی کنین

من الان تست کردم بدون مشکل لود شد....منظورتون از سربرگ همون دات نت فریمورک کامپونت هست ایا ؟

همچنین کامپونت Soft Group .Net Forms Resize (http://www.soft-group.it/index.php?c=3a&id=11)هم وجود داره برای اینکار به شرطی که بشه کرکشو پیداکرد.


اینم سایت سازنده همون کامپونتی که دوستمون قرار دادند > http://www.lyoung.com/download.htm

Sedaghat11021377
جمعه 16 تیر 1396, 14:43 عصر
بله...منظورم همون سربرگ هستش

jafae123
سه شنبه 01 اسفند 1396, 21:16 عصر
عالی بود حرف نداشت دمت گرم:قلب::قلب:

biotechsoft
چهارشنبه 02 اسفند 1396, 18:37 عصر
از تنظیمات anchor هر کنترلر استفاده کن