PDA

View Full Version : ارسال و دریافت فایل از طریق خط تلفن مثل hyper

احسان آریانو
جمعه 16 بهمن 1383, 08:33 صبح
سلام

لطفا روی این موضوع بحث کنید تا ما هم بهره لازمه را ببریم

چون خیلی به درد میخوره مگه نه مرسی از همه

net_ved
جمعه 16 بهمن 1383, 13:10 عصر
آخ قربون آدم چیزفهم....من که خودمو کشتم....انگار نه انگارشون :mad:

net_ved
شنبه 17 بهمن 1383, 01:38 صبح
از هرکی که می پرسیم می گه ....kdtele بابا خوب بگین چطوری...مثالی...لینکی...دمویی. ...فقط بلدین با حرف الکی تعداد پستاتونو زیاد کنین....اومدیم اینجا یه چیزی به اطلاعاتمون اضافه بشه نه چت کنیم.

MiRHaDi
شنبه 17 بهمن 1383, 02:31 صبح
سلام
Kdtele به این کار هیچ ربطی نداره عزیزم !
اگه مثل HyperTerminal میخوای کار کنی که باید با پروتوکل هایی مثل Z Moden , X modem , ... آشنا باشی ! و ...
با Tcp/ip اگه کار کنی بهتره که با WinSock میتونی یک Client/Server درست کنی و بفرستی و با Indy هم میشه !
ولی اگر میخوای خیلی معمولی کار کنی با همون WriteFile هم میتونی !
مقاله مربوط به شماره گیری رو بخون مثل همون ادامه بده
بای

شنبه 17 بهمن 1383, 12:09 عصر
از هرکی که می پرسیم می گه ....kdtele بابا خوب بگین چطوری...مثالی...لینکی...دمویی. ...فقط بلدین با حرف الکی تعداد پستاتونو زیاد کنین....اومدیم اینجا یه چیزی به اطلاعاتمون اضافه بشه نه چت کنیم.

عزیز من شما توی دموهای خود kdtele رو ببین از هر چی راهنمایی دستو پا شکسته ای که بدیم بهتر است .

Kdtele به این کار هیچ ربطی نداره عزیزم !

http://www.kaed.com/kdtele/basic_module.html

hr110
شنبه 17 بهمن 1383, 13:38 عصر
چیز دیگه ایی نمیخوای عزیز ... :گیج:
یه کار دیگه هم میشه کرد، هرکسی پروژه ایی داشت در این بخش تعریف کنه و همگی از کار و زندگیمون بزنیم و این پروژه های دوستانمونو انجام بدیم، تا شاید کمی از حرفهای الکی بکاهیم و بتوانیم تخصصمونو به دیگران اثبات کنیم، :wink:

دوست عزیز اگه فکر میکنی که اینطوری میشه برنامه نویس شد و در آینده هر نوع مسئله ایی را حل کرد[ به اعتراف تمامی دوستان] باید عرض کنم که در اشتباه اسفناکی به سر میبرید و این راه به ترکستان است. :mad:

net_ved
شنبه 17 بهمن 1383, 14:05 عصر
آقای مدیر بخش من نگفتم شما از کارو زندگیتون بزنید...گفتم راهنمایی کنید...همین کاری که دوستان کردن...از آقایون( dadvand و MiRHaD ) خیلی خیلی ممنونم.... :)

hr110
شنبه 17 بهمن 1383, 19:19 عصر
اگه شما بتونید از راهنمای دلفی استفاده کنید و یا اینکه چند تا سایت درست و حسابی دلفی رو آشنا باشید به سادگی میتونید با دونستن یک سر نخ به جوابی که میخواهید برسید، OK؟؟

net_ved
شنبه 17 بهمن 1383, 23:36 عصر
mer30