View Full Version : بابا خداوکیلی این دیگه نامردیه!
ویندوز کار
جمعه 16 بهمن 1383, 10:59 صبح
چند دقیقه قبل تو قسمت ویروسها جواب یه نفر رو داده بودم که نمی دونم کدوم از خدا بی خبری اون رو پاک کرد.
من در چند فروم خارجی هم عضو هستم که یکی از اونها رو خود مایکروسافت تایید کرده. در این فروم حتی من به شخصه دیدم که یکی از کاربران به مدیر سایت کلی ایراد و به قول خودمون دری وری گفته بود، ولی در کمال تعجب هنوز هم جواب اون بنده خدا تو سایته و می شه رفت و دید.
نمی دونم تو این فروم چه خبره که هر کی از راه می رسه و مدیر می شه هر چیزی رو که به نظرش مشکل داشته باشه رو پاک می کنه. آخه این که نمی شه. :mad:
M-Gheibi
جمعه 16 بهمن 1383, 11:32 صبح
سلام
چند دقیقه قبل تو قسمت ویروسها جواب یه نفر رو داده بودم که نمی دونم کدوم از خدا بی خبری اون رو پاک کرد.
بابا آروم تر. چرا اینقدر عصبانی؟!!! یکم احترام چاشنی پستتون میکردید بد نبود.
من در چند فروم خارجی هم عضو هستم که یکی از اونها رو خود مایکروسافت تایید کرده.
ببخشید ولی این چه ربطی به موضوع داره؟!
نمی دونم تو این فروم چه خبره که هر کی از راه می رسه و مدیر می شه هر چیزی رو که به نظرش مشکل داشته باشه رو پاک می کنه. آخه این که نمی شه.
این طور نیست.
بهتر نیست بگید موضوع چی بوده؟ سوال چی بوده؟
شما کنترل کردید که اصلا پستتون ارسال شده یا نه؟
oxygenws
جمعه 16 بهمن 1383, 13:02 عصر
سلام،
من هم گاهی به این مشکل برخوردم....
پستی ارسال کردم و بعد دیدم تا 3-4 تا پست قبلش هم نیست!!!
البته این مشکل بعد از چند دقیقه حل شده و معمولا حداقل یه پست جدید هم همونجا ارسال شده!!
ممنون می شیم لینک اون سوال رو هم اینجا بذارید :)
در ضمن، معمولا هیچ پستی حذف نمی شه، بلکه به سطل آشغال سایت!!! منتقل می شه.
موفق باشید، امید
ویندوز کار
جمعه 16 بهمن 1383, 13:44 عصر
تاپیک نبوده بلکه جواب یه بنده خدا رو در اونجا داده بودم. باورتون نمی شه حدود 20 دقیقه داشتم اون رو تایپ می کردم که یه دفعه همه چیز بعد از چند دقیقه به ملکوت پیوست.
و خودم هم چک کردم که پستم با موفقیت ارسال شده.
oxygenws
جمعه 16 بهمن 1383, 18:34 عصر
:( متاسفم.... می دونم چه زجری داره که بعد از چندین دقیقه چیز تایپ کردن یه دفعه همش بپره :(
بمب منطقی
جمعه 16 بهمن 1383, 23:27 عصر
متاسفم.... می دونم چه زجری داره که بعد از چندین دقیقه چیز تایپ کردن یه دفعه همش بپره
منم هم قبلا با این مشکل مواجه شدم و از اون تاریخ به بعد یاد گرفتم قبل از زدن دکمه Send یه کپی از متن تایپ کردم بگیرم :موفق:
arshia_
شنبه 17 بهمن 1383, 10:06 صبح
یه پند مدرن برای کار در اینترنت
:flower: اول کپی بعد ارسال
مهندس
شنبه 17 بهمن 1383, 19:23 عصر
سلام
بالاخره پست شما ارسال شده یا نشده ؟
و اگر ارسال شده شما میگی پـاک کردن ؟
یک شنبه 18 بهمن 1383, 16:47 عصر
من هم به این مشکل برخوردم .
من چند تا سوال رو جواب دادم و حتی مشاهده کردم که جوابها پست شدند ( بر حسب عادت ) ولی روز بعد که اومدم سایت دیدم هیچ کدومش نیست .
فکر میکنم این یک مشکل فنی بوده باشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.