PDA

View Full Version : مشكل در به اشتراك گذاشتن اينترنت در شبكه

fesgheli_21000
سه شنبه 02 تیر 1388, 08:27 صبح
من شش تا سيستم را با work group شبكه كردم.
تمام اونها win xp هستن.به سيستمي كه قرار اينترنت را تامين كنه ip 192.168.0.1 دادم و به بقيه هم به ترتيب 2و3و ...
تيك share در كانكشن اينترنت را هم زدم.
ايننرتنت در تمام كامژيوتر ها فعال شده.تا اينجا مشكلي نيست.
مشكل اينجاست كه تا وقتي به اينترنت كانكت هستم در view work group سيستم ها نمي بينم و نمايش داده نمي شن.ولي به محض اينكه dis connect مي شم تمام سيستم در workgroup به نمايش در ميان.نكته جالب اينه كه در زمان اتصال به اينترنت با اينكه سيستم ها در workgroup نشون داده نمي شن و لي اينترنت share و روي همه سيستم ها فعاله.

راهنمايي كنيد چه چطور مي تونم در زمان اتصال به اينترنت شبكه هم داشته باشم يعني سيستم ها نمايش داده بشن

online_mansoor2007
سه شنبه 02 تیر 1388, 09:20 صبح
gateway و dns کلاینت ها را چی دادید؟

fesgheli_21000
سه شنبه 02 تیر 1388, 13:14 عصر
gateway و dns کلاینت ها را چی دادید؟

gate way را كه همان ip سيستم كه اينرنت را تامين م يكنه192.168.0.1
ولي در مورد dsn وقتي به بقيه سيستم ها تخصيص مي دم اصلا اينترنت share نميشه.بدون dsn كه فعلا اينترنت share ولي سيستم ها در work group نمايش داده نم يشن

online_mansoor2007
سه شنبه 02 تیر 1388, 13:22 عصر
یکبار نام ورک گروب همه سیستم ها را تغییر بدید ببینید درست میشه . مثلاً بزارید office

fesgheli_21000
سه شنبه 02 تیر 1388, 13:27 عصر
یکبار نام ورک گروب همه سیستم ها را تغییر بدید ببینید درست میشه . مثلاً بزارید office

اين كار هم كردم .حتي ويندوز را عوض كردم.
يك سوال مگر حتما بايد به بقيه سيستم ها DNS تخصيص بديم.؟ الان كه بدون DNS داره كار ميكنه.
به طور معمول DNS را چي تخصيص م يدن؟

online_mansoor2007
سه شنبه 02 تیر 1388, 13:37 عصر
من تعجب می کنم بدوم dns شما اینترنت دارید . dns معمولاً آدرس dns سرور های معذوف مثل سان یا خود مخابرات رو می دن . البه بهتر هست dns اول را آی پی سرور و دوم را یک dns سرور معروف نظیر سان(4.2.2.4) بدهیم . قضیه داره جالب میشه . شما اینترنت را از چه طریقی تامین می کنید ؟؟

fesgheli_21000
سه شنبه 02 تیر 1388, 13:44 عصر
فك ركنم شما اشتباه متوجه شديد.
اولا من dial up م يخواهم كانكت شم
اينايي كه شما مي فرماييد مال adsl نه dial up
در ضمن من work group شبكه كردم .بنابراين سرور ندارم كه .همشون xp هستن

fesgheli_21000
سه شنبه 02 تیر 1388, 13:48 عصر
اين لينك را نگاه كن
دقيقا يك بنده خداي ديگه اي مشكل منا داشته كه با قرار دادن در حالت اتوماتيك حل شده
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=76552

ولي من نمي خواهم اتوماتيك بزارم.مي خواهم ip را دستي بدم.خودم موندم

saeedbxvs2
یک شنبه 11 مرداد 1388, 04:44 صبح
اين لينك را نگاه كن
دقيقا يك بنده خداي ديگه اي مشكل منا داشته كه با قرار دادن در حالت اتوماتيك حل شده

این ماکروسافت پول مفت می گیره

bijibuji
یک شنبه 11 مرداد 1388, 09:48 صبح
اين لينك را نگاه كن

مشکل اون دوستتون از اینجا ناشی می شه که برای DNS Server اش یک آدرس IP در رنج متفاوت داده که نادرسته. اون دوستتون اگه فقط آدرس IP مربوط به سرور DNS رو اتوماتیک می کرد، مشکلش حل می شد.
شما هم فقط آدرس DNS رو اتوماتیک کنید. اگر حل نشد مثل همون دوستتون از تنظیمات شبکه ScreenShot بذارید (با توضیحات کافی) تا مشکل رو به کمک هم حل کنیم.