View Full Version : کامپوننت برای زیباسازی ظاهری
f
سه شنبه 02 تیر 1388, 11:42 صبح
سلام به دوستان گرامی
من برای طراحی یک نرم افزار در محیط دلفی 7 نیاز به کامپوننت هایی دارم که بتونم ظاهر برنامه مثل ظاهر دکمه ها و منوها و ... را زیباتر کنم که برای کاربران جذابیت داشته باشه.
آیا چنین کامپوننتهایی را داریم؟
اگه کسی اونا را داره میتونه برام بفرسته؟
با تشکر
tdkhakpur
سه شنبه 02 تیر 1388, 11:51 صبح
سلام
ببینید کامپوننت هر چی هست همونه شما نمی تواندی زیبایش کنید.
بهتره کامپوننتهایی را که قبلا آماده بوده و زیبا هستند را استفاده کنید.
f
سه شنبه 02 تیر 1388, 11:57 صبح
فکر کنم منظورم را اشتباه گفتم. منظور من هم همینه که کامپوننت هایی که از قبل ایجاد شده اند ولی جزیی از کامپوننتهای پیش فرض دلفی 7 نیستند و باید به اون اضافه بشه.برای همین گفتم اگه کسی داشته باشه ممنون میشم برام بفرسته.
tdkhakpur
سه شنبه 02 تیر 1388, 12:05 عصر
سلام
ببینید شما فقط کافی هست یک Cd که شامل کامپوننتهای زیادی هست تهیه کنید داخل هر نرم افزار فروشی پیدا میشه.
دلیل این کار را هم به این خاطر به عرض میرسانم که سلیقه هر فرد به خودش بستگی داره به هر حال هر کسی هم بتواند برای شما کامپوننت ارسال کند بیشتر از یکی دو تا نیست شما احتیاج به کامپوننتهای بیشتری دارید تا مورد علاقتون را استفاده کنید.
نام بسته برای خرید "کامپوننتهای دلفی" هست.
mmssoft
سه شنبه 02 تیر 1388, 12:13 عصر
سلام دوست عزیز. من این کامپوننت رو دارم. همه ابزار ها رو هم داره مثل TextBox و Button، OptionBox، CheckBox، GroupBox، Label، ListBox، ComboBox، Resizer، TabControl، PopUpControl و TabControlPage.
فقط کافیه که متد UseVisualStyle آن ها را True بگذاری تا مثل ظاهر ویندوز بشن.
می تونی این کامپوننت رو از ضمیمه دانلود کنی. لطفا اگه به دردت خورد تشکر کن. البته مطمئناً به دردت می کنه.
f
چهارشنبه 03 تیر 1388, 00:59 صبح
سلام دوست عزیز. من این کامپوننت رو دارم. همه ابزار ها رو هم داره مثل TextBox و Button، OptionBox، CheckBox، GroupBox، Label، ListBox، ComboBox، Resizer، TabControl، PopUpControl و TabControlPage.
فقط کافیه که متد UseVisualStyle آن ها را True بگذاری تا مثل ظاهر ویندوز بشن.
می تونی این کامپوننت رو از ضمیمه دانلود کنی. لطفا اگه به دردت خورد تشکر کن. البته مطمئناً به دردت می کنه.
من تشکر میکنم از شما. ولی این فایل را زمان install کردن پیغام میده که این کلاس ها از قبل موجود هستند و اضافه نمیکنه!!
باید کار خاصی برای نصبش انجام بدم؟"من از روش نصب activex استفاده کردم"
Delphi_Developer
چهارشنبه 03 تیر 1388, 10:11 صبح
کامپوننتای زیادی هست - جدا جدا هست که مثلا فقط Button باشه یا Menu - کلی هم هست که کل کنترل های فرمت رو Skin دار کنه مثل : VCLSkin - Sui و .... VCL Skin خوبه اما برای پروژه های بزرگ نه البته شانسیه تو بعضی پروژه ها مشکلی پیش نمیاد تو بعضی پروژه ها هم یه ارور های الکی میده و باعث اختلال تو برنامه میشه - سعی کن پروژه های بزرگ رو اصلا از اسکین استفاده نکنی
seaman202008
یک شنبه 09 خرداد 1389, 11:23 صبح
پیشنهاد من استفاده از کامپوننت های Raise است .واقعا حرف نداره
سيد مجتبي هاشمي
شنبه 15 خرداد 1389, 19:33 عصر
پیشنهاد من استفاده از کامپوننت های Raise است .واقعا حرف نداره
لطف ميكنيد اگه براتون امكان داره اونها رو اينجا بذارين براي دانلود كردن؟
hamedsadry3000
یک شنبه 16 خرداد 1389, 09:34 صبح
http://rapidshare.com/files/193211369/VCLSkin_5.2.rar
سيد مجتبي هاشمي
یک شنبه 16 خرداد 1389, 21:59 عصر
دوست عزيز لطف ميكنيد روش نصب و استفاده از اين كامپوننت رو هم توضيح بدين.
من هر كاري كردم در زمان نصب پيام خطا ميده.
در ضمن ميخواستم ببينم اين كامپوننت demo هست يا نه؟
hossein_javanmardi
یک شنبه 21 شهریور 1395, 12:20 عصر
سلام لطف میکنید نحوه نصب این کامپوننت رو در دلفی 7 توضیح بدهید
hadisalahi2
یک شنبه 21 شهریور 1395, 12:30 عصر
آلفا کنترل هم هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.