ورود

View Full Version : سوال: آموزش ساخت کامپوننت ( دفترچه یاداشت )

sari-1369
چهارشنبه 03 تیر 1388, 02:21 صبح
با عرض سلام خدمت همه دوستان

من دارم یه کامپوننت میسازم ، این یه دفترچه یاداشت 10 صفحه ای هستش که 6 ظاهر مختلف داره و یه پنل تنظیمات و یه سری پروپرتی های دیگه .

حالا مشکلاتی که من باهاش رو به رو شدم : :لبخند:

من اولش خواستم برای ذخیره یاداشت ها از Resources خود کامپوننت استفاده کنم و فایل های مورد نیازم رو توی اون قرار بدم و فایل هارو بخونم یا توش بنویسم ، در مورد خوندن از فایل ها مشکلی نیست ، اما برای نوشتن در فایل های موجود در Resources آخر به جایی نرسیدم و نتونستم عملیش کنم .
- حالا سوال من اینه : آیا میشه مقدار فایل های متنی که در Resources قرار دارند رو به صورت ران تایم تغییر داد ؟ ( اگه اینطوری بشه که خیلی کارم راحت میشه )

فرضا ذخیره در Resources عملی نشد ، در این صورت من تصمیم گرفتم ، خودم فایل هارو تو یه مسیر خاصی بسازم و با اونها کار کنم .

حالا این حالت هم یه مشکل داره ، اگه توی بیشتر از 1 برنامه از این کنترل استفاده شده باشه همه اونها برای استفاده از فایلها به یه مسیر مراجعه می کنند .

- آیا میشه مسیر برنامه ای که این کامپوننت بهش اضافه شده رو بدست اورد ؟ (من خواستم از My.Application.Info.DirectoryPath استفاده کنم ولی یه آدرسی توی مسیر نصب VS رو بهم داد )

- چطور میتونم تنطیمات فعلی رو برای دفعات بعدی اجرا ذخیره کنم ؟

مثلا الان کاربر font رو تغییر میده ، دفعه بعد که برنامه رو اجرا کرد font به حالت پیشفرض برنگرده و اونی باشه که کاربر آخرین بار انتخاب کرد .

- چطور میشه کاری کرد که کامپوننت ما توی فرم بالای همه کنترل ها قرار بگیره ؟

وقتی که کاربر روی دکمه تنظیمات کلیک میکنه ، یه پنل کشویی باز میشه ، حالا اگه کنار کامپوننت ما یه کنترل دیگه وجود داشته باشه ، این پنل میره زیر اون کنترل .

http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=32250&d=1245795552 http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=32251&d=1245795552

---------------------------------------------------------------------------------------

هم خود کامپوننت و هم فایل پروژه رو ضمیمه کردم . از اساتید میخوام که تو کامل کردنش بهم کمک کنند. :قلب:

پیشاپیش ممنون

sari-1369
چهارشنبه 03 تیر 1388, 02:32 صبح
در ضمن یه مشکل دیگه ای که دارم ،

چطور میتونم همه پروپرتی های این کنترل رو حذف کنم و یه سری پروپرتی که خودم می خوام واسش تعریف کنم .

sari-1369
چهارشنبه 03 تیر 1388, 12:40 عصر
حالا تا اینجاش کسی دانلود نکرده ؟؟ :لبخند: یه نظری ، یه انتقادی :لبخند: یچی بگین روحیه بگیرم یا تضعیف روحیه بشه :D