ورود

View Full Version : چگونه می توانیم از برنامه خود پشتیبان یا Backup گرفته و آن را ذخیره کنیم؟

mmssoft
چهارشنبه 03 تیر 1388, 17:12 عصر
1- چگونه می توانیم از برنامه خود پشتیبان یا Backup گرفته و آن را ذخیره کنیم و در زمانی دیگر آن را در برنامه فراخوانی کنیم؟

2- شاید این سوال به این بخش ربطی نداشته باشد. مسئولان ببخشند. چه زبان برنامه نویسی برای ساخت سیستم عامل کارایی دارد و یا سیستم عامل را چگونه می سازند؟

vcldeveloper
چهارشنبه 03 تیر 1388, 17:41 عصر
سوال دوم را در تاپیک جداگانه ایی در تالار توسعه سیستم عامل مطرح کنید. سوال مورد نظر ربطی به انجمن VB نداره.

Felony
چهارشنبه 03 تیر 1388, 17:44 عصر
چگونه می توانیم از برنامه خود پشتیبان یا Backup گرفته و آن را ذخیره کنیم و در زمانی دیگر آن را در برنامه فراخوانی کنیم؟
اگر بانک برنامت Access هست میتونید ازش یه کپی بگیرید و موقع نیاز با فایل اصلی جایگزینش کنید .

چه زبان برنامه نویسی برای ساخت سیستم عامل کارایی دارد و یا سیستم عامل را چگونه می سازند؟

++C و SmallTalk

saeedzx
چهارشنبه 03 تیر 1388, 19:54 عصر
با سورس پشتیبان من دارم خواستی برات میزارم خبر بهم بده تا بهت بدم
سیستم عامل هم با زبان c نوشته می شه و با vb ,.... ویرایش می شه مثل xp
همه xp از زبان c استفاده شده و با vb , .... ویرایش شده
www.jadougar.ir

mmssoft
چهارشنبه 03 تیر 1388, 21:08 عصر
اگر بانک برنامت Access هست میتونید ازش یه کپی بگیرید و موقع نیاز با فایل اصلی جایگزینش کنید .

++C و SmallTalk

دوست عزیز من برنامه هایی رو دیدم که بعد از پشتیبان گیری یک فایل پشتیبان به ما می دهند. آیا آن ها هم از روش شما استفاده کرده اند؟
در ضمن بیشتر راهنمایی کنید.

milad_spider
چهارشنبه 03 تیر 1388, 21:09 عصر
سلام
اگه سورس داری بزار منم لازم دارم
ممنون.

Felony
چهارشنبه 03 تیر 1388, 21:09 عصر
همه xp از زبان c استفاده شده و با vb , .... ویرایش شده
مطمئن هستین با VB ویرایش شده ؟! احتمالا منظورتون pascal بوده ...

xman_dj
پنج شنبه 04 تیر 1388, 14:37 عصر
امیدوارم به دردتون بخوره هم Backup گیری و هم برگرداندن Backup
در ضمن دوست عزیز اگه جستجو میکردید جواب سوالاتونو میگرفتید.......
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=164637
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=103450
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=26536

mmssoft
پنج شنبه 04 تیر 1388, 14:56 عصر
دوستان چرا متوجه نیستین منظور من Backup گرفتن از پایگاه داده نیست. منظور من بکاپ گرفتن از خود برنامه است!!

:عصبانی++::عصبانی++::عصبانی++:
:متعجب:

xman_dj
پنج شنبه 04 تیر 1388, 15:02 عصر
برای این کار میتونی از رجیستری ویندوز استفاده کنی و در جایی از اون مقادار هایی رو ذخیره کنی و در اول برنامه اون مقدارو مقایسخه کنی مثلا اگر فرم 1 در رجستری ایجاد کنی و اگر مقدار اون 1 بود یعنی اون صفحه در موقع خروج از برنامه باز بوده و اگر 0 یعنی نه ............
البته برای مثال
و یا از پایگاه داده و یا فایل متنی . و............ استفاده کنی
چیزی که شما میگین فکر نکنم بشه چون بعد از اینکه فایل اجرایی رو ساختین نمیشه در سورس برنامه کاری کرد...............

Tasiyan
پنج شنبه 04 تیر 1388, 15:06 عصر
منظور من بکاپ گرفتن از خود برنامه است!!
چرا بايد از برنامه بك آپ بگيريم:متفکر:
برنامه در نهايت Setup ميشه هر موقع هم خواستيد نصبش ميكنيد(اصلا خودش بك آپه)
مهم بانك برنامست چون داره توش اطلاعات وارد ميشه
اگرم خيلي اصرار داريد با يكي از روشهاي گرفتن كپي از اطلاعات از فايل هاي مورد نظرتون بك آپ تهيه كنيد
در مورد كپي گرفتن قبلا هم بحث شده مثل Fso ,....

mmssoft
پنج شنبه 04 تیر 1388, 15:15 عصر
ممکنه یک سری اطلاعات تو برنامه تغییر کنه که با نصب مجدد تغییر نکنه و احتیاج به بکاپ گرفتن داشته باشه.

Tasiyan
پنج شنبه 04 تیر 1388, 15:55 عصر
ممکنه یک سری اطلاعات تو برنامه تغییر کنه
اين تغييرات كجا ذخيره ميشه / از همون فايل بكاپ

mmssoft
پنج شنبه 04 تیر 1388, 17:29 عصر
از مشخصات برنامه در فایل برنامه دخیره میشه که بعد با فراخوانی فایل بکاپ در برنامه مشخصات فایل بکاپ جایگزین مشخصات کنونی بشه.

برای این کار میتونی از رجیستری ویندوز استفاده کنی و در جایی از اون مقادار هایی رو ذخیره کنی و در اول برنامه اون مقدارو مقایسخه کنی مثلا اگر فرم 1 در رجستری ایجاد کنی و اگر مقدار اون 1 بود یعنی اون صفحه در موقع خروج از برنامه باز بوده و اگر 0 یعنی نه ............
البته برای مثال
و یا از پایگاه داده و یا فایل متنی . و............ استفاده کنی
چیزی که شما میگین فکر نکنم بشه چون بعد از اینکه فایل اجرایی رو ساختین نمیشه در سورس برنامه کاری کرد...............

آقای xman_dj اگر میشه یک نمونه برنامه از توضیحی که داید رو برام بگذارید. با تشکر فراوان.

dddd10
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 09:35 صبح
بچه ها تو این سورسی که هست ماژول مربوطه چه کاری انجام میده ؟

Hamed_H8
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 12:17 عصر
در مورد سوال اول باید بگم که برای این کار چندین راه وجود داره ! البته با توجه به خواسته این دوست عزیزمون که معلوم منظورش یعنی پشتیبان گرفتن از برنامه در حین اجرای برنامه باید بگم که من خودم این روش رو پیشنهاد میکنم شاید ! که کمی پیجیده است اما کاملا عملی ! واسه این کار باید توی قسمتی که می خوای پشتیبان از بانک اطلاعاتیت بگیری اینجوری کد نویسی کنی که :
یک شماره فایل خالی میگیری و توی اون بانکتو باز میکنی (روی حالت باینری) بعدش مقادیر فایل باز شده رو توی یک متغیر میریزی و همون متغیرو توی مسیری که می خوای از بانکت پشتیبان گرفته بشه می نویسی. به این ترتیب که دوباره یک فایل از نوع باینری باز میکنی و اینبار به جای خوندن اطلاعات متغیری که گفتم رو توی آدرس جدید می نویسی. و بعد فایل ها رو میبندی. برای برگردوندن بانک هم دقیقا به همین صورت عمل میکنی!

اما در مورد سوال دوم باید بگم تا جایی که من اطلاع دارم سیستم عامل ها (مخصوصا ویندوز) با زبان C نوشته میشن و اصل و پایشون با این زبان . اون دوستی هم که گفته بود با VB سیستم عامل می نویسن حتما اشتباه کرده چون من تا حالا نشنیدم با یک زبان سطح بالا بیان سیستم عامل بنویسن . حتی نر افزارهای کاربردی سیستم عامل رو مثل Paint و ... . که طبیعتا اونا رو هم یا با همون C می نویسن یا با c ,#C++ , ...