ورود

View Full Version : مشکل در اتصال راه دور به بانک

p_ooya
پنج شنبه 04 تیر 1388, 10:54 صبح
سلام. من یه win application دارم که بانکش روی وب قرار خواهد گرفت. الان برای تست خواستم بانکم رو روی یکی از این هاست های رایگان قرار بدم اما نتونستم با query browser بهش کانکت بشم (error 2003). با جستجو در گوگل متوجه شدم هاست های رایگان اجازه remote connect رو نمی دهند. خواستم بپرسم آیا هاست های پولی هم همینطورند؟ اگر اینطور باشه من باید بانکنم رو عوض کنم؟ اگر این مسئله مربوط به برخی از هاست هاست، آیا هاست رایگانی سراغ دارید که اجازه ریموت کانکت بده و من برای تست ازش استفاده کنم؟

shamsoft
پنج شنبه 04 تیر 1388, 11:20 صبح
نه Cpanel که مشکلی با Remote نداره!
کافیه به قسمت Remote MySQL برید و IP که قراره به بانک وصل بشه رو وارد کنید. اگر هم آدرس IP ثابتی ندارید می تونید از wildcard استفاده کنید که مثلا اگر * بزنید هر IP رو قبول می کنه.

p_ooya
پنج شنبه 04 تیر 1388, 12:10 عصر
نه Cpanel که مشکلی با Remote نداره!
کافیه به قسمت Remote MySQL برید و IP که قراره به بانک وصل بشه رو وارد کنید. اگر هم آدرس IP ثابتی ندارید می تونید از wildcard استفاده کنید که مثلا اگر * بزنید هر IP رو قبول می کنه.
سپاس.
من الان از http://members.000webhost.com استفاده می کنم. نمی دونم از چه کنترل پنلی استفاده می کنه اما توش گزینه remote mysql نیست. شما فضای رایگانی رو سراغ دارید که این اجازه رو بده؟

shamsoft
پنج شنبه 04 تیر 1388, 12:33 عصر
نه متاسفانه!