ورود

View Full Version : ساخت برنامه نصب براي پايگاه داده SQL

marzieh2007
پنج شنبه 04 تیر 1388, 11:33 صبح
مي خوام براي پايگاه داده ام كه با SQL 2000 طراحي كردم فايل Setup درست كنم تا با اين پايگاه داده رو سيستمي كه Sql نصب نيست با برنامه اي كه با #c طراحي كردم كار كنم بهتر بگم كاربر بتونه با اين برنامه كار كنه بدون نصب SQl لطفا كمكم كنين اونم خيلي سريع :گریه:

mehdi13622
چهارشنبه 17 تیر 1388, 11:14 صبح
سلام
اگه منظورت روی یه کامپیوتره نه اصلا نمیشه sql server حتما باید نصب بشه و یا شده باشه
اصلا عیب اصلی sql serverهمینه که نمیتونه مثل Access به صورت نصب نشده استفاده کرد ولی اگه تویی شبکه ای میشه مثلا sql روی یه سیستم نصب و از سیستم دیگه استفاده ازش کرد.

kiarayan
جمعه 26 تیر 1388, 23:50 عصر
سلام
اگه منظورت روی یه کامپیوتره نه اصلا نمیشه sql server حتما باید نصب بشه و یا شده باشه
اصلا عیب اصلی sql serverهمینه که نمیتونه مثل Access به صورت نصب نشده استفاده کرد ولی اگه تویی شبکه ای میشه مثلا sql روی یه سیستم نصب و از سیستم دیگه استفاده ازش کرد.

دوست عزیز کی گفته نمی شه هنگام نصب نرم افزار sql server اتوماتیک نصب نمیشه !
شما به راحتی می توانید فایل های اصلی نرم افزار sql سرور رو با یک سری پارامتر بدون این که کاربر ببینه نصب کنید و از آن استفاده کنید که این نصب محدود و شامل نصب ابزار هایی مثل enterprize manager نمیشه و به راحتی کار می کنه !

_abiriamir
شنبه 03 مرداد 1388, 20:13 عصر
خب فایلای اصلیش چین؟
اون پارامترها چین؟
مثلا با setup factory چطوری میشه این کار رو بکنیم؟
البته این نکته رو هم عرض کنم که من وقتی sql server رو نصب کردم تو خود setup factory یه چیزی اضاف شد که بشه باهاش اس کیو ال سرور رو نصب کنیم
ولی متاسفانه ارور میده
اینم برای ما شده مشکل
میخواستم این مساله رو تویه یه تاپیک جدید مطرح کنم ولی دیدم مثل این که این مشکل بقیه هم هست

marzieh2007
جمعه 09 مرداد 1388, 21:03 عصر
من كه ديگه دارم كم كم نا اميد ميشم لطفا به من كمك كنيد اگه كدهاشو مي دونيد واسم بگذاريد خيلي بهش احتياج دارم-راستي برنامه #c مي تونه همزمان net. و sql2005 express رو واسش set up درست كنه تا اينجا مشكل حل ميشه اما بازم روش attach كردن به صورت خودكار database مي مونه من كه نمي دونم شنيدم با كد تو اول برنامه ميشه اين كارو كرد لطفا كمكم كنيد سريع ممنون ميشم:گریه:

mehdi_moosavi
یک شنبه 18 مرداد 1388, 12:52 عصر
با سلام و احترام
منم اين مشكل رو دارم. توضيح اينكه فرض كنيد يك نرم افزار كه با دلفي و SQL نوشته شده بايد روي يك كامپيوتر با يك ويندوز خشك و خالي كه هيچ نرم افزاري روي اون نصب نيست اجرا بشه. آيا ميشه يك فايل SETUP بسازيم (بوسيله هر نرم افزاري) كه فقط اون قسمت از SQL رو طوري نصب كنه كه برنامه قابل اجرا بشه البته هيچ احتياجي به Enterprise Manager و يا Query Analyser نداريم و فقط ميخواهيم از طريق برنامه نوشته شده با دلفي با فايلهاي اطلاعات (MDF و LDF) ارتباط برقرار كرده و با آنها كار كنيم.
نكته ديگه اينكه كامپيوتر به هيچ شبكه اي وصل نيست و كاربر فقط با يك كامپيوتر كار ميكنه و ضمنا Attach و Detach كردن ديتابيس بوسيله دستورات SQL و از طريق برنامه انجام ميگيره.
دوستان محترم لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر

mlf_mlv
یک شنبه 18 مرداد 1388, 21:42 عصر
منم این مشکل رو دارم.فکر کردم installshield می تونه این کار رو بکنه ولی نشد:عصبانی++:

hadiit
یک شنبه 18 مرداد 1388, 22:56 عصر
نصب sql server و دات نت فريم ورك از طريق ساخت ستاپ با خود VS امكان پذيره و data base رو مي تونيد با استفاده از sql generate script(راست كليك بر روي ديتا بيس و انتخاب all tasks) خوده sql تبديل به script كرده و توسط خود برنامه براي اولين اجرا ديتا بيس رو بسازيد

hadiit
یک شنبه 18 مرداد 1388, 23:13 عصر
افزودن dotnet & sql به ستاپ VS
بعد از افزودن فايل ها و تنظيمات ستاپ
روي پروژه ستاپ از پنجره سوليشن راست كليك كرده وگزينه Propertes كليك كنيد و از پنجره باز شده Prerequisites كليك كنيد و از پنجره باز شده دانت فريم ورك وsql رو تيك بزنيد و راديو باتن وسطي رو انتخاب كنيد سپس پنجره رو بسته و پروژه رو ذخيره كنيد و build رو از منوي اصلي كليك كنيد
در قسمت ديباگ پروژه مي بينيد كه فايل هاي دات نت وsql را اضافه كرده و براي نصب همگي انها بايد setup.exe رو اجرا كنيد نه setup.msi

mehdi_moosavi
دوشنبه 19 مرداد 1388, 12:47 عصر
با تشكر از شما ولي پروژه من با دلفي و SQL هست و VS نيست.

marzieh2007
سه شنبه 20 مرداد 1388, 20:14 عصر
و توسط خود برنامه براي اولين اجرا ديتا بيس رو بسازيد[/quote]
ميشه منظورتونو از عبارت بالا بگين چون من زياد وارد نيستم لطفا روشن تر بيان كنين ممنون ميشم

mehdi_moosavi
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 10:20 صبح
دوستان محترم نظري ندارن؟

mlf_mlv
دوشنبه 09 شهریور 1388, 20:49 عصر
دوستان محترم نظري ندارن؟
با installshield میشه .آموزشش هم تو همین جا هست(البته آموزش ورژنهای قدیمیش.مواضب باش مثل من گول نخوری 2009 بگیری!:لبخند:)

mehdi_moosavi
دوشنبه 16 شهریور 1388, 11:32 صبح
سلام
با تشكر
منظورتون Install Shield ورژن 2009 هست؟
لطفا بيشتر راهنمايي كنيد. در صورت امكان يك ايميل يا تلفن بديد تا با شما تماس بگيرم.

powerboy2988
یک شنبه 22 شهریور 1388, 16:14 عصر
من هم همين مشكل رو دارم.. اما اين كار رو كردم.
رو سيستم مشتري sql رو نصب كردم و بعدش ديتابيس رو attach كردم و بعد از اين كار تو add/remove همه چيه sql رو remove كردم و فقط enginesh موند.

mohammad_king62
دوشنبه 06 مهر 1388, 13:45 عصر
آره با install shild به راحتی می تونی این کار رو انجام بدی

esmaeil110
پنج شنبه 19 آذر 1388, 14:17 عصر
سلام من یک برنامه ای نوشتم که پوسته و گزارش آن با اکسس و پایگاه داده آن با اس کیو ال 2000 بود. برای نصب پایگاه داده از طریق وی بی کدی نوشتم که بتواند فایل های تکست را بخواند، سپس تمام جداول و کوئری های پایگاه داده را به صورت اسکریپ در اورده و از طریق کد وی بی به اجرا گذاشتم. همکارانی که نیاز به کمک بیشتر دارند با شماره من 09153851184 تماس بگیرند.
با تشکر

robatik
جمعه 02 بهمن 1388, 17:49 عصر
سلام
اساتید محترم من اخر متوجه نشدم که میشه بدون نیاز به نصب sql برنامه ای را که با این پایگاه داده کار می کنه اجرا کرد یا نه
درضمن برای ساختن یک پایگاه داده به وسیله اسکریپت باید ابتدا به یک پایگاه داده متصل شویم آیا وقتی هیچ پایگاه داده ای روی sqlserver ما attach نیست چطور میشه یک پا پایگاه داده جدید ساخت یا attach کرد.
باتشکر

DataMaster
جمعه 02 بهمن 1388, 23:12 عصر
سلام
اساتید محترم من اخر متوجه نشدم که میشه بدون نیاز به نصب sql برنامه ای را که با این پایگاه داده کار می کنه اجرا کرد یا نه
درضمن برای ساختن یک پایگاه داده به وسیله اسکریپت باید ابتدا به یک پایگاه داده متصل شویم آیا وقتی هیچ پایگاه داده ای روی sqlserver ما attach نیست چطور میشه یک پا پایگاه داده جدید ساخت یا attach کرد.
باتشکر
نسخه Sql Server Compact نیازی به نصب نداره ، اما فقط میتونی جدول بساری و بس یعنی خیلی از امکانات رو نداره
وقتی با اسکریپت میخوای دیتابیس رو روی سیستم مشتری بسازی ، اول باید SQL Server روی سیستم مشتری نصب بشه بعدا از طریق تنظیماتی که توی اینستال شیلد دادی خودش به سرور وصل میشه و کوئری های مربوط به ساخت دیتابیس رو اجرا میکنه

خدایی اگه جستجو کنی چند فایل آموزشی پیدا میکنید ، من نمی دونم این همه سر در گمی .واسه چیه؟؟؟؟؟

fateme65
سه شنبه 17 دی 1392, 09:31 صبح
چجوری پایگاه داده رو atach کنیم توی نصب؟