ورود

View Full Version : server.execute

هواشناس
پنج شنبه 04 تیر 1388, 12:39 عصر
به نام خدا
با سلام
من برنامه ای نوشتم که از دیتابیس آدرس صفحه رو میگیره و در جای خاصی از صفحه اجرا میکنه
این آدرس می تونه بصورت کامل یعنی همراه با querystring باشه و بایستی در داخل قسمتی از صفحه اجرا بشه من از server.execute استفاده کردم اما اون با qurdystring هل مشکل داره و موقع اجرا مثلا
server.execute("file.asp?id=1") ایراد زیر رو میگیره چکار باید کرد

Error Type:
Server object, ASP 0231 (0x80004005)
Invalid URL form or fully-qualified absolute URL was used. Use relative URLs.

ار اونجایی که بایستی در بخشی از صفحه اجرا بشه و لینک ها از دیتابیس برداشته میشه نمی خوام حالت خاص و یا فریمی باشه .

یا علی

kashaneh
پنج شنبه 04 تیر 1388, 13:26 عصر
دوست عزیز... متاسفانه این هم یکی دیگر از نقص های بزرگ ASP کلاسیک هست... در لینک زیر هم مایکروسافت این مورد را تائید کرده و راه حلی هم برای آن ندارد... متاسفانه.... موفق باشی

http://support.microsoft.com/kb/247420

لوک خوش شانس
جمعه 05 تیر 1388, 11:52 صبح
فكر مي كنم اين مربوط به سوال فراخوانی sub ها از دیتابیس (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=165431) باشه .

باز هم پيشنهاد مي كنم توسط چند تا SUB اون توابع رو در يه فايل ريخته كلاً از ديتابيس در بياري شون . و اون فايل رو به صفحه Include كن .

راستي براي ذخيره آدرس ها در ديتابيس اگر بتوني QuryString ها رو جدا كني با ASP راهت تر ميتوني كار كني.
موفق باشي .

هواشناس
شنبه 06 تیر 1388, 08:55 صبح
بنام خدا
با سلام و تشکر
درست گفتی مربوط به همونه، ولی می خواستم ببینم در حالت کلی راهی واسه این دارید؟

هواشناس
شنبه 06 تیر 1388, 09:04 صبح
بنام خدا

میخواهم با اجرای فایل توسط server.execute آدرس فایل -url- رو داخل همون فایل توسط کدی بدست بیارم نه اینکه ادرس بروزر رو. چکار میشه کرد
با کد زیر آدرس بروزر برگردونده میشه

(Request.ServerVariables("SCRIPT_NAME")

kashaneh
شنبه 06 تیر 1388, 12:49 عصر
دوست عزیز من یک جستجویی کردم ظاهرا راهی نداره جز اینکه از Session برای نگهداری آخرین صفحات یا فانکشن ها یا هر چیز دیگری که لازم دارید استفاده کنید... استفاده از Session در اینجا به نظرم بتونه مشکل شما رو حل کنه... موفق باشی