View Full Version : سوال: select تو در تو
haghighat-62
جمعه 05 تیر 1388, 13:49 عصر
دوستان سلام
یک جدول دارم که یک فیلد آن مربوط به تاریخ و زمان که از روی تاریخ و زمان سیستم میباشد یعنی هر بار که یک فایل درون جدول insert میشود اطلاعات فیلد زمان و تاریخ آنها هم مربوط به زمان حال حاضر میشود حال سوال من این است که چطور میتوانم آن قسمت از جدول که مربوط به زمان حال یا آخرین زمان که insert صورت گرفته را select کنم؟
با تشکر
jirjirakk
جمعه 05 تیر 1388, 14:20 عصر
:
Select
*
From
table_name
Where
شرایط لازم برای انتخاب
همانند کد کاربری
And
date_field = (
Select
max(date_field)
From
table_name
Where
شرایط لازم برای انتخاب
همانند کد کاربری
)
haghighat-62
جمعه 05 تیر 1388, 21:53 عصر
:
Select
*
From
table_name
Where
شرایط لازم برای انتخاب
همانند کد کاربری
And
date_field = (
Select
max(date_field)
From
table_name
Where
شرایط لازم برای انتخاب
همانند کد کاربری
)
دوست عزیز از پاسخ شما سپاسگذارم اما این کوئری یک مشکل دارد آن هم این است که در مورد زمان AM و PM را تشخیص نمیدهد یعنی اگر در ساعت 12:30 بعد از ظهر برنامه اجرا شده باشد و در ساعت 3 بعد از ظهر هم برنامه اجرا شود اطلاعات 12:30 برگشت داده میشود که این درست نیست (ساعت سیستم 12 ساعته است نه 24 ساعته) برای حل این مشکل راهنمایی بفرمایید . با تشکر
hobab-theme
شنبه 06 تیر 1388, 01:09 صبح
دوستان سلام
یک جدول دارم که یک فیلد آن مربوط به تاریخ و زمان که از روی تاریخ و زمان سیستم میباشد یعنی هر بار که یک فایل درون جدول insert میشود اطلاعات فیلد زمان و تاریخ آنها هم مربوط به زمان حال حاضر میشود حال سوال من این است که چطور میتوانم آن قسمت از جدول که مربوط به زمان حال یا آخرین زمان که insert صورت گرفته را select کنم؟
با تشکر
دستور سلکتتون رو به صورت زیر بنویسید
SELECT ColumnName FROM TableName ORDER BY ColumnName
اون ColumnName دوم که روبروی اردربای قرار داره رو برابر فیلدی که آخرین تاریخ ویرایش رو نشون میده قرار بدید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.