ورود

View Full Version : نسبت دادن یک آیتم لیست به یک فیلد dbgrid

ghazal20
شنبه 17 بهمن 1383, 15:51 عصر
من می خواهم برای یکی از فیلدهایم در dbgrid کاربر فقط دو انتخاب داشته باشد و با زدن کلید ellipsis یکی از عناصر داخل لیست را انتخاب کند . اما برنامه ام خطا می گیرد.

vcldeveloper
یک شنبه 18 بهمن 1383, 02:54 صبح
اگه خطاش اینه، که خب مشخصه... قبل از اینکه مقدار فیلد مورد نظر رو تغییر بدید ، باید جدول رو در حالت Edit (برای ویرایش) یا Insert(برای درج یک رکورد جدید) قرار بدید:

ADOTable1.Edit;

ADOTable1.Insert

یک شنبه 18 بهمن 1383, 15:47 عصر
سلام

ظاهرا همین جور که آقای علی کشاورز فرمودند هست ولی مسله این است که dbgrid با هر تغییر خودش به وضعیت مناسب مثل edit یا insert میرود پس فکر نمیکنم این مشکل اون باشه .
من حدسی که میزنم اینه که یا table ات قفل است (مثلا readonly است ) یا خصوصیات dbgrid ات دستکاری شده .

:موفق:

vcldeveloper
دوشنبه 19 بهمن 1383, 02:10 صبح
با هر تغییر خودش به وضعیت مناسب مثل edit یا insert میرود پس فکر نمیکنم این مشکل اون باشه .
ایشون از طریق کد و از داخل یک لیستی که خودشون ساخته بودن سعی به ویرایش فیلد می کردند. فرمایش شما موقعی درست هست که ما تمام کار رو به dbGrid بسپاریم یا بجای لیستی که با کد ایجاد شده از فیلدهای LookUp استفاده کنیم. در مورد سوال بالا dbGrid بصورت خودکار به حالت Edit یا Insert نمیره.

سه شنبه 20 بهمن 1383, 13:49 عصر
سلام آقای کشاورز

اگه اینجوری است که میفرمایین پس من منظور ghazal20 خوب متوجه نشدم و بهتر بگم سوال واضح مطرح نکردند .
بله اگه به صورت دستی رکورد اضافه میکنند و یا ویرایش میکنند فرمایش شما درست است . :oops:

متشکر از اینکه به عنوان مدیر بخش نظارت بر جوابها دارید تا یک وقت کسی راه غلط نره .
:موفق: