View Full Version : قیمت برنامه ؟
minaaaa
شنبه 17 بهمن 1383, 22:33 عصر
سلام .
منونم که پیامم را میخونید .امیدوارم به سوالم نخندید.
من برای یک نفر برنامه رسم نمودار هر تابع ریاضی را نوشتم . حالا می خواد از خجالتم در بیاد ... چقدر ازش بگیرم :wink:
حامد مصافی
شنبه 17 بهمن 1383, 23:19 عصر
اولاً که نذارین دست کنه تو جیبش ولی اگه اصرار کرد قیمت پایه 20 تا 30 هزار تومان . اگه برنامه شما در حد حرفه ای یه 30 تا 40 هزار تومان
اگه طرف دانشجو باشه (که با توجه به نوع برنامه احتمالاً همینطوره)باید با قیمت دانشجویی باهاش حساب کنید :mrgreen:
mohsengrisly
شنبه 17 بهمن 1383, 23:22 عصر
خب اگه می خواد همینطوری یه چیزی بده که نمی شه
شما هم همینطوری نوشتی پس چرا اخه.دندون اسب پیشکشی رو که نمی شمارند(نمی کشند) :mrgreen:
اگر هم زیر خجالتیه خب هر چی شد
چی بگم اخه :embr:
ولی من جای شما بودم نمی گرفتم و اگر خیلی اصرار می کرد خب خودش یه چیزی همینطوری میگیره دیگه .اینو خودش می دونه .ولی بازم اگر اصرارکرد 25 تومان اگر بازم اصرار کرد 50 تومان اینطوری دیگه اصرار هم نمی کنه :wink:
Behrouz_Rad
یک شنبه 18 بهمن 1383, 06:16 صبح
:mrgreen:
Behrouz_Rad
یک شنبه 18 بهمن 1383, 06:17 صبح
حالا خودمونیمااااااااااا خودت هم بدت نمیادااااااااااا.
ولی اگر من می خواستم اینجوری پول جمع کنم مطمئن باش الان توی جزایر قناری کنار دریا زیر نور خورشید دراز کشیده بودم. (البته اگر اونجا تسونامی نباشه) :mrgreen:
minaaaa
یک شنبه 18 بهمن 1383, 20:23 عصر
تسلیم ... :( نمی گیرم . آدم از شماها نظر بپرسه بدبخت میشه ...
از همتون ممنونم
minaaaa
یک شنبه 18 بهمن 1383, 20:26 عصر
خب اگه می خواد همینطوری یه چیزی بده که نمی شه
شما هم همینطوری نوشتی پس چرا اخه.دندون اسب پیشکشی رو که نمی شمارند(نمی کشند) :mrgreen:
اگر هم زیر خجالتیه خب هر چی شد
چی بگم اخه :embr:
ولی من جای شما بودم نمی گرفتم و اگر خیلی اصرار می کرد خب خودش یه چیزی همینطوری میگیره دیگه .اینو خودش می دونه .ولی بازم اگر اصرارکرد 25 تومان اگر بازم اصرار کرد 50 تومان اینطوری دیگه اصرار هم نمی کنه :wink:
اول از جوابت ممنونم .بعدش یه سوال ؟ چطوری برنزی شدی ؟ :گیج:
حامد مصافی
دوشنبه 19 بهمن 1383, 18:18 عصر
اول از جوابت ممنونم .بعدش یه سوال ؟ چطوری برنزی شدی ؟
10 پست = تازه وارد
50 پست = کاربر معمولی
100 پست = کاربر برنزی
200 پست = کاربر نقره ای
500 پست = کاربر طلایی
ehsan707
یک شنبه 25 بهمن 1383, 17:36 عصر
شما میتونی بگی که به جاش برات دعا کنه
ما چند روز پیش که مشتری داشتیم که تو کار روزه و مداحی این کارها بود یک سایت که بتونه همه چیز بفروشه و به جاش هم دعا میکرد
برای سلامتی خودتون صلواتی ختم بفرمایید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.