View Full Version : سوال: سوال اساسی مخصوص جاواکاران
f.mohamadi
یک شنبه 07 تیر 1388, 00:43 صبح
سلام بر همگی می خواستم از اساتید و بچه های جاوا کار بپرسم کسی در مورد کتابخانه تو جاوا بوسیله ی client-server و File چیزی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟:افسرده:خواه شا بی پاسخ نمونه!!:چشمک:
manvaputra
یک شنبه 07 تیر 1388, 02:00 صبح
يعني چي؟ يعني يه سيستم مديريت كتاب خانه به صورت كلاينت سرور؟
cups_of_java
یک شنبه 07 تیر 1388, 12:39 عصر
يعني چي؟ يعني يه سيستم مديريت كتاب خانه به صورت كلاينت سرور؟
سوالتون رو شفاف تر توضیح بدید لطفن!
f.mohamadi
سه شنبه 09 تیر 1388, 12:58 عصر
خوب بذارین بیشتر توضیح بدم
در حقیقت یه برنامه سيستم كتابخانه اي با مشخصات زير
1- افراد مي توانندعضو كتابخانه شوند. ابتدا فرد در خواست عضويت مي دهد(از راه دور) و بعد در خواست براي وي شماره عضويت صادر مي شود و عضو كتابخانه مي شود.
2- هر عضو مي تواند كتاب مورد نظر خود را از راه دور جستجو كند.
3- هر فرد حداكثر مي تواند سه كتاب امانت بگيرد و فرد بايد تا قبل اتمام مهلت كتاب انرا به كتابخانه برگرداند. در صورتي كه فرد كتاب را تا با تاخير تحويل دهد اين تاخير در پرونده وي ثبت مي شود و به ازاي هر تاخير به مدت يك هفته ازگرفتن كتاب محروم مي شود.
4- كتابهاي جديدا خريداري شده به ليست كتابخانه اضافي مي شن.
5- هر عضو مي تواند در صورت تمايل از عضويت كتابخانه خارج شود.
6- قابليت ويرايش اطلاعات اعضا و كتابها وجود داشته باشد.
7- هر عضو مي تواند كتب پيشنهادي خود را جهت خريد به كتابخانه اراﺌه بده.
8- هر عضو مي تواند كتب مورد نظر خود را در صورتي كه در حال حاضر در كتابخانه موجود نباشد را رزرو كند.
9- امكان ﮔرفتن ﮔزارش هاي خاص از قبيل:
1- كساني كه بيشترين تاخير در تحويل كتاب داشته اند.
2- كساني كه اصلا تاخير نداشته اند.
3- كساني كه بيشترين كتاب را به امانت ﮔرفته اند.
4- كساني كه كمترين تعداد كتاب را امانت ﮔرفته اند.
این برنامرو باید از طریق فایل برای نگه داشتن داده هام و از طریقه کلاینت سرور برای دسترسی راه دور پیاده سازی کنم.........
فکر کنم توضیحاتم کافی بود نه؟؟؟؟!!!!!!:متعجب::لبخند:
کسی متوجه شد چی گفتم؟؟؟؟؟:گیج:
javaphantom
سه شنبه 09 تیر 1388, 15:41 عصر
این برنامرو باید از طریق فایل برای نگه داشتن داده هام و از طریقه کلاینت سرور برای دسترسی راه دور پیاده سازی کنم.........[/SIZE][/FONT][/FONT]
فکر کنم توضیحاتم کافی بود نه؟؟؟؟!!!!!!:متعجب::لبخند:
کسی متوجه شد چی گفتم؟؟؟؟؟:گیج:[/QUOTE]
من که همه نوشتهاتو نخوندم چون به من ربطی نداشت اما در مورد این نوشتهای آخریتون نظر من اینکه شما قبل از اینکه شروع به پیاده سازی کنید و کمک بخواهید
مفهوم client / server رو بیشتر مطالعه کنید و همچنین مفهوم مدیریت فایلها رو
cups_of_java
سه شنبه 09 تیر 1388, 16:03 عصر
چقدر جاوا بلدین؟ مدل client/Server رو هم می تونین با Socket ها پیاده سازی کنین. همین می تونین با تکنولوژی (کتابخانه) های سطح بالاتری مثل RMI بنویسینش. حتی می تونه ServerSide باشه مدلتون!
اگه یه پروژه دانشگاهی هستش! استادتون ازتون چه خواسته؟ حد و مرز کار چیه؟ و ...
بعدش که تکلیفتون روشن شد می تونین مطالعه رو شروع کنید و کم کم پیاده سازی رو هم شروع کنید.
f.mohamadi
سه شنبه 09 تیر 1388, 22:27 عصر
اول جناب manvaputra منظورتون از دادن وبلاگ چی بود؟؟:متعجب:
دوم جناب javaphantom من به ربط داشتن یا نداشتن شما کاری ندارم:لبخندساده:
درسته مثل شما جاواکار حرفه ای نیستم اما لااقل یه چیزایی سر در می ارم...میدونید چرا چون حداقل دنبالشم...ok
سوم جناب cups_of_java باید بگم منظورتونو از Socket ها متوجه ام اما از اینکه میگید محدوده کار چیه نمیفهمم؟؟!!!:متعجب:من فکر میکنم سوالو با تمامه جزئیاتش برا اساتید محترم توضیح دادم؟؟!!!:لبخندساده:ok???
manvaputra
سه شنبه 09 تیر 1388, 23:29 عصر
دوست عزيز اگه دقت كنيد مي بينيد كه وبلاگ توي امضاي منه و ربطي به جوابي كه به شما دادم نداره
manvaputra
سه شنبه 09 تیر 1388, 23:42 عصر
خوب و اما براي اني پروژه شما به دو مفهوم كار با فايلها در جاوا و سوكت پروگرامينگ احتياج داريد در مورد سوكت پروگرامينگ بنده يه سري اطلاعات نسبتا خوب خودم توي اين قسمت به طور آموزشي گذاشتم هم از نوع يو دي پي و هم از نوع تي سي پي با توجه به اينكه هدف شما ارائه يك پروژه دانشجوييه بعيد م يدونم استفاده ار تكنيك هاي پيشرفته اي كه دوستان و اساتيد پيشنهاد دادن الزامي باشه
يا حق
f.mohamadi
چهارشنبه 10 تیر 1388, 12:56 عصر
سلام من یه عذر خواهی به شما (manvaputra)به خاطر اخرین پستم بدهکار بودم که فکر میکنم ادا شد:لبخندساده:
راستش من تمامه پستای شما رو گشتم اما اون پستتون که در مورده udpو tcp رو پیدا نکردم !!میشه یه کوچولو موقعیت این پستتونو اعلام کنید؟؟؟
cups_of_java
چهارشنبه 10 تیر 1388, 15:37 عصر
درسته مثل شما جاواکار حرفه ای نیستم اما لااقل یه چیزایی سر در می ارم...میدونید چرا چون حداقل دنبالشم...ok
سوم جناب cups_of_java باید بگم منظورتونو از Socket ها متوجه ام اما از اینکه میگید محدوده کار چیه نمیفهمم؟؟!!!:متعجب:من فکر میکنم سوالو با تمامه جزئیاتش برا اساتید محترم توضیح دادم؟؟!!!:لبخندساده:ok???
شما متاسفانه جواب دقیق سوال منو ندادید.
اگه پروژه دانشگاهیه و مجبورید Socket Programming کنید (یا شخصن ترجیح می دید اینکارو بکنید) که هیچی. در غیر این صورت بهتره از تکنولوژی (کتابخانه یا فریم ورک) های سطح بالاتری مثل Servlet (یا به طور کلی به صورت web application) یا RMI یا ... استفاده کنید.
javaphantom
چهارشنبه 10 تیر 1388, 21:24 عصر
من قصد کمک به شما رو داشتم و می دونم که باقی کسانی که در این فروم هستند هم همین قصد رو دارند.
امیدوارم به حوابتون برسید. ولی باز من از شما خواهش می کنم که کمی مطالعتون رو بیشتر کنید.
استفاده از socket programing یا RMI(Remote Method Invocation) فقط این خاصیت رو به شما می ده که شما بتونید از دور با یک سیستم ارتباط بر قرار کنید گیریم که تونستید که می دونم نمی تونید چه راهکاری برای ذخیره و بازیابی اطلاعاتون در نظر گرفتید.
چه application service ی رو در نظر گرفتید که به خواسته های متقاضیان جواب بده؟ و و و هزاران سوال دیگه. من نمی خوام شما رو مایوس کنم ولی احساس می کنم که شما هنوز صورت مسئله رو نفهمیدید یا اینکه بازم می گم سوالتون از نظر من درست نیست.
ولی خوب من می دونم بقدری در این بخش افراد با تجربه و متخصص هستند که به شما ۱۰۰٪ کمک خواهند کرد. جسارت من رو به بزرگی خودتون ببخشید.
manvaputra
چهارشنبه 17 تیر 1388, 14:43 عصر
سلام دوست عزيز
ارتباط TCP در جاوا (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=119875)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.