View Full Version : چگونه می توان دو هارد دیسک را Mirror کرد؟
منصور بزرگمهر
یک شنبه 07 تیر 1388, 04:49 صبح
یک هارد درایو IDE درون کامپیوتر و یک هارد درایو اکسترنال USB داریم، (و یا یک پوشه مشترک در شبکه)
چگونه می توان آنها را Mirror کرد بگونه ای که هرچه مثلاً در درایو c می ریزیم در درایو دیگر نیز بموازات آن ذخیره گردد، یا حتی یک پوشه خاص را انتخاب و عمل کپی خودکار صورت گیرد
چگونه ممکن است. سخت افزار نرم افزار
متشکرم
hraeissi
دوشنبه 08 تیر 1388, 09:28 صبح
در صورتیکه در disk managment ویندوز نمایش داده شود و نیز همیشه به سیستم وصل شده باشد از قمست disk managment امکانش بصورت نرم افزاری وجود دارد .البته در خصوص HDD EXT شک دارم بشود
منصور بزرگمهر
دوشنبه 08 تیر 1388, 15:26 عصر
من مراحل فوق را دنبال کردم، و راهنما ویندوز را خوانده و دنبال کردم، (در ویندوز 2003)، ولی هارد درایو اکسترنال را Mirror نکرد، (مورد Mirror نافعال بود). (خوشبختانه هارد درایوهای اکسترنال Mirror نیز داریم)
پس مطالعه متوجه شدم، که مادر برد باید این مورد را ساپورت کند، که بیشتر مادر بردهای کامپیوتر Deskt Top امروزه این توانائی را دارد، و ما باید هارد درایو SATA داشته باشیم(هر نوع هارد درایوی با این ویژگی)، ما می توانیم دو هارد را Mirror کنیم. ولی متاسفانه کامپیوتر من نوک بوک و این توانائی را ندارد.
ولی این ویژگیها نیز نیاز وافعی ما را تامین نمی کند.
فرض کنید بانک اطلاعاتی یک بانک مالی(بانک ملی،سپه و ...) را داریم، اطلاعات آن در لحظه مهم می باشد، (و به همین دلیل ما هارد هایمان را Mirror کرده ایم) ولی اگر این دو هارد درایو فیزیکاً کنار هم باشد، حادثه ای طبیعی در اتاقی که کامپیوترها قرار بگیرند و هر دو هارد از بین برود، کلاً بانک مالی مربوطه از درجه حیات سقط می شود، و اگر قرار است دو هارد درایو (فایل، پایگاه داده) Mirror شود، باید هارد درایو دوم در یک مکان فیزیکی دیگر (شهر یا کشور دیگر) باشد، تا اطمینان از عدم نابودی اطلاعات داشته باشیم. برای مثال مقصد دوم یک آدرس FTP باشد، چگونه می توان به این منظور دست یافت.
tdkhakpur
دوشنبه 08 تیر 1388, 15:37 عصر
سلام
دوست گرامی در این موارد بهتره سراغ نرم فزار و طراحی این کار بروید بالاخره برنامه نویسی برای این کار هاست .
شما داخل برنامه مورد استفادتون باید یک سرویس برای اضافه کار هم قید کنید تا هر داده ای که ارسال یا به نحوی تغییر کر هم زمان در نقطه دیگریbackup بشود.به نظر بنده سخت افزار در ذخیره بلوکی از داده ها برای مشا کمک خواهد کرد نه جزء به جزء داده ها و بصورت online.
منصور بزرگمهر
دوشنبه 08 تیر 1388, 16:09 عصر
دوست عزیز می توانی توضیح بیشتر بدهی. دستور العمل و گام به گام و مثال
hghyami
دوشنبه 08 تیر 1388, 17:35 عصر
دوست عزیز می توانی توضیح بیشتر بدهی. دستور العمل و گام به گام و مثال
آقاى rasaee نكته خوبى رو گفت. اگر شما ديسك ها رو رو تو ديسك management ميبينى ميتونى raid رو setup كنى. تو همين جا migashti لينكش بود. ويندوز raid رو ساپورت ميكنه. فقط اينكه نوع ديسك شما به جاى Basic بايد ديناميك باشه.
در ضمن اگر data به اين مهمى دارى كه ميخواى backup داشته باشى و گيره به غير از Raid كار هاى ديگه هم هست. در ضمن يادت باشه وقتى raid setup ميكنى رو Speed رد و بدل اطلاعات تاثير مى زاره. مَثَل ميگم شما اگر SQL دارى و transaction log ها و database يك جا نيستن مهم هست كه از چه raid براى اون partition ها استفاده ميكنى. basesh mofasal هست ولى يك kocholoo تحقيق (۱۵ دقيقه) رو گوگلِ قول ميدم جواب بگيرى اگر نه بگو باز تارش كنيم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.