ورود

View Full Version : آرشیو

Rezapcclick
یک شنبه 07 تیر 1388, 22:44 عصر
سلام
دوستای گلم کسی نبود یه سورس از قفل نرم افزاری که ساده باشه رو برام بزاره؟؟؟؟
به خدا لازمش دارم....:گریه::عصبانی++:

اگه کسی داره برام بزاره

و درخواست بعدیم اینه که مثلا یه برنامه ای نوشتم و این برنامه رو اول سال یعنی اول فروردین روی یه سیستمی نصب کردم و کاربر اطلاعاتش رو وارد برنامه کرد واطلاعات در دیتابیس ذخیره شد.
وتا آخر سال همین روند ادامه پیدا می کنه و سال جدید شروع می شه و یه دوره جدید.
من می خوام یه سورسی باشه که برام دوره بندی کنه مثلا از اول ماه فروردین تا آخر همون ماه هر چی رو که وارد برنامه ام کردم و ذخیره اش کردم یه آرشیو به اسم فروردین درست کنه که هر موقع روی فروردین کلیک کردم اطلاعات همون ماه رو که وارد کردم رو برام نمایش بده.
مثل آرشیو ماهیانه وبلاگ ها که به ترتیب ماها است
مرسی:گریه::گریه::متفکر:

M_P_1374
یک شنبه 07 تیر 1388, 22:55 عصر
باید یک بانک اطلاعاتی Access درست کنید و برای هر ماه یک جدول بسازین

parselearn
یک شنبه 07 تیر 1388, 23:47 عصر
در مورد مبحث شما كد زياد قرار داده شده
جستجو كنيد

ramsess
دوشنبه 08 تیر 1388, 12:43 عصر
خوب عزیز کاری نداره توی کد نویسی دکمه ایی که روی اون نوشتی فروردین این رو بنویش
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM neww WHERE tarikh>='" & Trim(txtDate.Text) & "' " & " and tarikh<='" & Trim(txtDate1.Text) & " ' "
Adodc1.Refresh
دوست من این کد برای جستجو بین دو تاریخ هستش به جای txt ها می تونی دو تا text روی فرم بزاری و visible دوتا شون رو false کنی و داخل text اول داخل خاصیت text اون اولین رو فروردین رو بنویسی 01 / 01 / 1387 و داخل تکس دوم آخرین روز رو بنویسی 29/12/1388
یعنی وقتی دکه رو می زنی اتومایتک خودش می ره و تمامی فیلدهای بین اول فروردین تا آخر فیلد اسفند رو برات می اره به جای neww جدول خودت رو بزار و به جای فیلد تاریخ tarikh فیلد تاریخ خودت رو بزار - تا وقتی که حل بشه در خدمتم