View Full Version : مشکل در نوشتن Device Driver
حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 08 تیر 1388, 08:53 صبح
سلام دوستان.من دارم کتاب Rootkit Subverting رو میخونم. کدهایی که نوشته با C هست.
من DDK رو نیز نصب کردم. میشه کدهای فوق رو با Visual Studio نوشت؟
چون توابعش رو شناسایی نمیکنه . یعنی از کدهای فوق Error میگیره. یعنی هیچ جوری نمیشه فهمید کدی که نوشتیم کجاش خطا داره؟ حتما باید با WinXp Checked که مربوط به خود DDK هست اونو build کرد؟ یعنی میخوام ببینم برای نوشتن یک Device Driver یک IDE وجود نداره؟
Nima NT
دوشنبه 08 تیر 1388, 14:28 عصر
من DDK رو نیز نصب کردم. میشه کدهای فوق رو با Visual Studio نوشت؟
ظاهرا" نباید مشکلی در کامپایل داشته باشید. :متفکر:
یعنی میخوام ببینم برای نوشتن یک Device Driver یک IDE وجود نداره؟
با VS و حتی خود دلفی میتونید به راحتی بنویسید ولی در دلفی به Device Nitro نیاز خواهید داشت ( یه کامپوننت هست ) , چون چینی هست راهنمای مناسبی نداره.
حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 08 تیر 1388, 23:35 عصر
سلام نیما جان.باتشکر.من مشکلی با کامپایل ندارم و تونستم فایل sys هم با استفاده از ddk تولید کنم.مسئله اینه که میخوام ببینم آیا میشه با یک ide این رو نوشت که مثلا با استفاده از Ctrl+Space لیست توابعش رو نشون بده.من در visual studio خواستم اینکارو بکنم ولی نتیجه نگرفتم. و جایی که بتونم مسیر ddk رو بهش بدم به عنوان path پیدا نکردم.در دلفی اینکارو کردم ولی بازم جواب نگرفتم.دائماً خطا میده. من حتی تمامی فایلهای شاخه ddk v داخل مسیر برنامه ام کپی کردم ولی بازم میگه فایل ntddk.h پیدا نشد.
باتشکر
Nima NT
سه شنبه 09 تیر 1388, 00:04 صبح
الان منظورتون رو کاملا" متوجه شدم. اگر پاسخ غیر مرتبط دادم عذرخواهی میکنم. :خجالت:
اگر اساتید پاسخ بدن ممنون میشم.
حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 09 تیر 1388, 08:10 صبح
اختیار دارید.بازم تشکر میکنم از اینکه وقت گذاشتید جواب دادید.
حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 09 تیر 1388, 13:44 عصر
سلام.مشکل حل شد. با نصب softice و ارتباط اون به visual studio مشکل حل گردید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.