ورود

View Full Version : سوال: php یا asp؟؟؟

agtabesh
سه شنبه 09 تیر 1388, 00:25 صبح
سلام
خسته نیاشید.از دوستانی که در زمینه وب کار کردن می خواستم که منو زاهنمایی کنن.

من 5 سال سابقه برنامه نویسی دارم و با زبانهای assembly,C,html,CSharp و ... کار کردم و تخصص اصلیم تو CSharp هست.
من می خوام با زبانهای سروری کار کنم و لی نمی دونم با php شروع کنم یا با asp?
از چند نفر هم پرسیدم ، گفتن php بهتره
ولی من چون CSharp رو بلدم گفتم شاید تو یادگیریه Asp موفق تر باشم
ممنون می شم اگه در این زمینه منو راهنمایی کنید.

در ضمن این آی جکس چیطوره؟

reza.palang
چهارشنبه 10 تیر 1388, 23:06 عصر
یه جورایی بچه ها به این سوال حساسیت دارن. چون هم مکررا پرسیده میشه و هم باعث جنجال میشه.
هر کسی روی یکیشون تعصب (تاکید میکنم تعصب) داره . من phpخیلی دوست دارم. شما C# کار کردی حتما Asp.net رو شروع کن. تفاوتشون اونقدر نیست که بخوای یک زبون دیگه یاد بگیری.

حامد_رشنو
پنج شنبه 11 تیر 1388, 09:35 صبح
سلام
php بهترين زبان طراحي وب سايته در حالي كه asp.net اصلا زبان طراحي وبسايت نيست اينو همه php كاراي حرفه اي ميگن ولي بايد اينو هم در ادامش گفت كه asp.net يه چيزي فراتر از يك زبان طراحي وبسايته.و سايتهايي كه تجزيه و تحليل زيادي نياز دارن خيلي راحت تره كه با asp.net بنويسي مثل اين سايت كه فارسي هم هست:
www.itjobs.ir

ali.akhbary
جمعه 12 تیر 1388, 12:45 عصر
به نظر من الان php بیشتر تو بورسه. ولی به نظر من این فقط یه دوره زود گذره. چون با پیشرفت .net framework روز به روز به کاربران asp.net اضافه میشه. به هرحال php واقعا خیلی برای طراحی صفحات راحته.

saeedr22
جمعه 12 تیر 1388, 13:30 عصر
خیلی ببخشین ولی اگه یکی #C بلد باشه حماقته که بره php کار کنه و مخصوصاً کسی که 5 سال تجربه داره ........
بابا بیخیال دیگه بسه این همه تعصب ، asp.net دیگه همه جارو مخصوصاً بازارو گرفته ...... خوب بهتر برین و سایت های بزرگ دنیا رو ببینین که aspx هستن یا php ؟؟؟؟؟؟

funfullson13
سه شنبه 23 تیر 1388, 02:26 صبح
ببخشید پریدم وسط بحث.

اصلا اگه بخواهیم در زمینه وب شروع کنیم چه کنیم؟

araz1367
چهارشنبه 24 تیر 1388, 00:00 صبح
سوال شمارو با یک مثال جواب میدم:
ویندوز و لینوکس رو فرض کن با کدوم راحتی :متفکر:
php رو فرض کن لینوکس چون php هم open source هست php فقط از لحاظ لود صفحات یه کم سرتره وگرنه چیز خاصی نداره و من پیشنهاد میکنم با سابقهای که تو c# داری بری دنبال asp.net الان دیگه کم کم میشه گفت اواخر عمر php هست و مایکروسافت هم دیگه با ارائه آخرین نسخه های frameworker ها دیگه میشه گفت دست و بال php رو بسته و به طور مثال به سایت زیر برو که سایت بزرگ رسمیآموزش وب در جهان هست هست برو وببین با چی طراحی شده

www.w3schools.com

بعد تصمیم خودتو بگیر از ما گفتن asp