View Full Version : اشتراک اینترنت با قابلیت Circumvention
farzadsw
سه شنبه 09 تیر 1388, 00:29 صبح
با سلام
من یه تبلت دارم که برنامه هاش از طریق اینترنت و repository سایت maemo.org نصب میشه ولی بعضی از سایتهای خارجی اجازه دسترسی کاربران ایرانی رو به سایتشون نمیدن ! از جمله قسمت repository سایت maemo .
برای حل این مشکل تا 2هفته پیش ، من تبلت رو با ad-hoc به لپتاپ وصل میکردم و لپتاپ رو هم ( در حالی که به vpn وصل بود) از طریق lan به اینترنت وصل میکردم(به وسیله روتر). اما الان اون سرویس vpn از بین رفته .
برای حل این مشکل اگر دوستان راه حلی میدونن ، لطف کنن منو راهنمایی کنن.
online_mansoor2007
سه شنبه 09 تیر 1388, 09:23 صبح
سلام
پروتکل های vpn که فعلاً فیلتر شده . فکر کنم تنها راه استفاده از اینترنت ماهواره ای هست .
farzadsw
سه شنبه 09 تیر 1388, 10:59 صبح
نمیشه یه proxy server روی شبکه داخلی راه بندازم ؟
hghyami
سه شنبه 09 تیر 1388, 13:39 عصر
منظورت پروكسى داخلى چى هست؟؟ يعنى تو خونه ؟؟
نه از تو خونه فرق نميكنه شما در هر صورت بايد برسيد به مقصد. اينكه شما ميبينى مَثَل ميگم شما ميتونى از طريق VPN يا پروكسى وصل بشى به خاطر اين هست كه سرور شما در بيرون چيزى رو فيلتر نميكنه. اين وسط connection شما هست كه براى ISP شما غير قابل ترجمه هست و رد ميشه.
farzadsw
سه شنبه 09 تیر 1388, 14:09 عصر
منظورت پروكسى داخلى چى هست؟؟ يعنى تو خونه ؟؟
نه از تو خونه فرق نميكنه شما در هر صورت بايد برسيد به مقصد. اينكه شما ميبينى مَثَل ميگم شما ميتونى از طريق VPN يا پروكسى وصل بشى به خاطر اين هست كه سرور شما در بيرون چيزى رو فيلتر نميكنه. اين وسط connection شما هست كه براى ISP شما غير قابل ترجمه هست و رد ميشه.
ممنون ولی من اونقدرم مبتدی نیستم :خجالت:!
منظور من اینه که وقتی که از یه برنامه فیلترشکن مثل japو tor استفاده میشه ، یه پروکسی سرور مجازی (127.0.0.1) روی همون کامپیوتر ایجاد میکنه . اما این برنامه ها روی تبلت من نصب نمیشه (سیستم عامل maemo) .
برای همین میخواستم ببینم راهی هست که از اون پروکسی سرور روی کامپیوتر برای بقیه دستگاه های متصل به شبکه محلی استفاده کنم؟
hghyami
سه شنبه 09 تیر 1388, 14:22 عصر
ممنون ولی من اونقدرم مبتدی نیستم :خجالت:!
منظور من اینه که وقتی که از یه برنامه فیلترشکن مثل japو tor استفاده میشه ، یه پروکسی سرور مجازی (127.0.0.1) روی همون کامپیوتر ایجاد میکنه . اما این برنامه ها روی تبلت من نصب نمیشه (سیستم عامل maemo) .
برای همین میخواستم ببینم راهی هست که از اون پروکسی سرور روی کامپیوتر برای بقیه دستگاه های متصل به شبکه محلی استفاده کنم؟
والا سوالت اينجورى بود و برداشت من بد بود شايد.
ببين رفتم maemo رو ديدم. ميتونى پروكسى setup كنى رو خودت tablet ولى Authentication رو مثل اينكه نمى تونى روش set كنى. راه ديگش اينكه اگر اشتباه نكنم ميشه كه VPN connection setup كرد (البته VPN تو ايران كار نميكنه !!!!!!!!!!!!!!)
اگر كارت با ۱-۲ ساعت حال ميشه من ميتونم بهت يك account SSLVPN بدم ولى با شرط و shoroot
farzadsw
سه شنبه 09 تیر 1388, 14:47 عصر
ممنون از لطف شما . اتفاقا روی خود تبلت openvpn نصب شده
ولی هر چند وقتی لازم میشه که یه برنامه نصب کنم، برای همین بهتره یه راه حل دائمی باشه . شما اکانت رایگانی نمیشناسید ، حتی اگه محدودیت حجمی و زمانی (در یک روز یا هفته ، مثلا هر هفته 2 ساعت!) داشته باشه ولی بشه همیشه استفاده کرد؟
hghyami
سه شنبه 09 تیر 1388, 14:55 عصر
والا نه چون نياز نداريم ما اينجا و بخاطر همين دنبالش نيستم و اگر هم نياز بشه براى مصرف شخصى هميشه هست. در هر صورت كمكى ديگه هست بگو
farzadsw
سه شنبه 09 تیر 1388, 15:09 عصر
اگه ممکنه در مورد شرط و شروط بیشتر توضیح بدید.
(به علت کم بودن پست ها نمیتونم pm بدم!)
hghyami
سه شنبه 09 تیر 1388, 15:14 عصر
اينكه من اول رو دست گه خودت از طريق gotoassist وصل ميشم. چك ميكنم كه ويروس چيزى در كار نيست و دستگاه سلامت هست بعدش اگر همه اينا بود برات ميذارم. در ضمن طول اون مدام خودم همچنان log اين ميمونم
farzadsw
سه شنبه 09 تیر 1388, 18:25 عصر
بقیه دوستان هم ، اگه راه دیگه ای میدونن ، راهنمایی کنن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.