ورود

View Full Version : تبدیل fxp به prg بله یا خیر!!!؟؟؟

rahro
دوشنبه 19 بهمن 1383, 05:43 صبح
سلام علیکم
آیا امکان دارد فایلهای fxp را به prg تبدیل کرد!!؟؟
ره رو

س.حمیدیانفر
دوشنبه 19 بهمن 1383, 06:10 صبح
با سلام
بله عزیزم چرا نشه

rezaTavak
دوشنبه 19 بهمن 1383, 09:21 صبح
با ریفاکس!

rezaTavak
دوشنبه 19 بهمن 1383, 09:29 صبح
سلام

راستی یادم رفت ورودتون را به این سایت خوش آمد میگوییم. :flower:

rahro
دوشنبه 19 بهمن 1383, 21:10 عصر
سلام

راستی یادم رفت ورودتون را به این سایت خوش آمد میگوییم. :flower:
از لطف شما متشکرم . و همچنین از راهنمایی که کردید امتحان کردم عالی بود راستی فایلهای app را چگونه میشود باز کرد!!
ره رو

binyaz2003
دوشنبه 19 بهمن 1383, 22:18 عصر
هم app و هم exe رو میشه باز کرد اگر قفل و یا کد نشده باشند

rezaTavak
سه شنبه 20 بهمن 1383, 00:00 صبح
همه فایلهای فاکس پرو را حتی Dll را میتوان با ریفاکس باز کرد. البته به شرطی که برنامه نویس جلوش را نگرفته باشد.

rahro
سه شنبه 20 بهمن 1383, 17:14 عصر
همه فایلهای فاکس پرو را حتی Dll را میتوان با ریفاکس باز کرد. البته به شرطی که برنامه نویس جلوش را نگرفته باشد.
خواهش میکنم توضیح بدین چطوری میتوان برنامه را طوری کد کرد که نشود با ریفاکس و یا هر برنامه دیگری باز شود.!!؟؟
رهرو

rezaTavak
سه شنبه 20 بهمن 1383, 22:00 عصر
سلام

من هم خودم خیلی دنبال این موضوع بودم. کاری که میکنم اینه که هر قسمت برنامه را در یه زبان تولید میکنم.

البته خود ریفاکس هم یه قابلیت داره. Brinding که بد نیست استفاده بشه ولی زیاد هم مطمئن نیست.

شاید بگید که توی موضوع قبلی گفتم "اگه برنامه نویس جلوش را نگرفته باشه" ؛ منظورم این بوده که ما یه سری برنامه داریم مثل XFRX که نفهمیدیم چطوری جلوش را گرفته.

rahro
چهارشنبه 21 بهمن 1383, 04:11 صبح
سلام

من هم خودم خیلی دنبال این موضوع بودم. کاری که میکنم اینه که هر قسمت برنامه را در یه زبان تولید میکنم.

البته خود ریفاکس هم یه قابلیت داره. Brinding که بد نیست استفاده بشه ولی زیاد هم مطمئن نیست.

شاید بگید که توی موضوع قبلی گفتم "اگه برنامه نویس جلوش را نگرفته باشه" ؛ منظورم این بوده که ما یه سری برنامه داریم مثل XFRX که نفهمیدیم چطوری جلوش را گرفته.
سلام علیکم
آقارضا:
من خودم تا کنون چندین برنامه تولید شده با پسوندexe و تولید شده با پسوندapp مشاهده کردم که ریفاکس برای باز کردن آنها پسورد میخواد و نمیشود انها را باز کرد
آیا شما معتقدید که این برنامه را میتوان باز کرد اگر میشود چگونه ؟ و اما اگر نه چگونه میتوان به این طریق عمل کرد؟ خاطرتان باشد منظور من تولید کدی برای برنامه اجرایی (exe) میباشد.
رهرو

kia1349
چهارشنبه 21 بهمن 1383, 06:16 صبح
قفل گذاری به روش Branding تقریبا روش خوبیه و اکثرا نمیتونن راحت بازش کنند

rahro
چهارشنبه 21 بهمن 1383, 17:45 عصر
سلام علیکم
ممنون از زحمتی که کشیدید و راهنمائیم کردید من برنامه ای دارم که هنگام باز کردن با ریفاکس باز میشود ولی سورس برنامه مشاهده نمیشود و پیغامی نیز در مورد پسورد و00 که نشان دهنده این باشد که برنامه با ریفاکس کد گذاری شده هم ندارد 1- /ایا این برنامه قابل باز شدن هست 2- اگر نه چگونه کد گذاری شده ؟
با تشکر رهرو