View Full Version : گزارش گیری از فیلد های روی فرم
vb develop
سه شنبه 09 تیر 1388, 12:48 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من تعدادی فیلد (text ,pic , combo,...) روی فرم دارم ،وقتی کاربر اطلاعات مورد نظر رو وارد کرد، یک امکان بهش دادم تا بتونه با کلیک بر روی دکمه report تمام این فیلد ها رو در یک صفحه مانند گزارش که آماده چاپ هست ببینه.
بهترین روش چیه؟ از چه ابزاری استفاده کنم؟
چیز زیادی هم در مورد ابزار گزارش VS2008 نمیدونم.
ممنون میشم کمکم کنید.
vb develop
سه شنبه 09 تیر 1388, 14:24 عصر
کسی چیزی در این مورد نمیدونه؟
:متفکر:
مهدی رحیم زاده
سه شنبه 09 تیر 1388, 14:58 عصر
والا من از CrystalReport استفاده می کنم و برای این موارد اونا رو به صورت پارامتر به صفحه ارسال می کنم. اما عموما داده های منتوی این موارد کمن یکی دوتا فیلد بیشتر نیستن . راه مکعقولش چیه منم درست نمی دونم . در همین حد می دونستم که گفتم .
موفق باشید
vb develop
سه شنبه 09 تیر 1388, 16:09 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز.
به نظر میرسه یک راه اساسی و راحت برای اینکار وجود داشته باشه.
دیگه از دوستان کسی پیزی نمیدونه؟
Mohsen_Fotouhi
سه شنبه 09 تیر 1388, 21:20 عصر
دوست عزیر شما باید ازprintPreviewDialog1و Print Document استفاده کنید و کار با گرافیک رو بلد باشید یعنی اطلاعات با مختصاتشون توی Print Document رسم کنید بعد Print Document رو به خاصیت Document
printPreviewDialog1
بدهید
برات یه مثال ضمیمه کردم
vb develop
پنج شنبه 11 تیر 1388, 13:52 عصر
از راهنماییت ممنون دوست عزیز.
اما این روش امکان پذیر نخواهد بود،زمانی که تعداد فیلد ها زیاد باشند و یا یک picture box هم جز فیلد ها باشه.!
Mohsen_Fotouhi
پنج شنبه 11 تیر 1388, 14:25 عصر
دوست عزیر من اینکار را بار ها و بارها انجام دادم وهیچ مشکلی هم نداشتم البته باید کد نویسیت هم خوب باشه و در مورد نمایش یک picture box هم باید بهت یاد آوری کنم که در تاپیک قبلی بهت گفتم باید کار با گرافیک رو بلد باشید برای pictureBox باید از متد DrawImage استفاده کنید اگر یک مقدار دیدتو تغییر بدی میتونی این کارو خیلی ساده انجام بدی خود من بعضی از گزارشاتم که نیاز به فرمول نویسی در کریستال ریپورت نداشته باشه رو از این روش استفاده میکنم
saeedr22
پنج شنبه 11 تیر 1388, 14:44 عصر
میتونی از کنترل پرینت فرم استفاده کنی.
به این صورت
printform1.print(form1)
vb develop
پنج شنبه 11 تیر 1388, 18:00 عصر
دوست عزیر من اینکار را بار ها و بارها انجام دادم وهیچ مشکلی هم نداشتم البته باید کد نویسیت هم خوب باشه و در مورد نمایش یک picture box هم باید بهت یاد آوری کنم که در تاپیک قبلی بهت گفتم باید کار با گرافیک رو بلد باشید برای pictureBox باید از متد DrawImage استفاده کنید اگر یک مقدار دیدتو تغییر بدی میتونی این کارو خیلی ساده انجام بدی خود من بعضی از گزارشاتم که نیاز به فرمول نویسی در کریستال ریپورت نداشته باشه رو از این روش استفاده میکنم
ممنون از راهنمایی مجدد شما.:لبخندساده:
اگر به نظر شما این ساده ترین راه ممکن هست، آیا میتونید بهم بگید به چه اطلاعاتی از گرافیک نیاز دارم؟
(از گرافیک چیزی نمیدونم اما تو کد نویسی مشکلی ندارم.)
باز هم ممنون.
mojtaba1363
شنبه 13 تیر 1388, 01:22 صبح
سلام دوست عزیز
یه سر به آدرس زیر بزن شاید مفید باشه
http://www.computermojtaba.blogfa.com (http://www.computermojtaba.blogfa.com/)
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.