PDA

View Full Version : نحوه ایجاد Sub Domain

Developer Programmer
پنج شنبه 11 تیر 1388, 21:27 عصر
یه کامپیوتر دارم با IP: 10.0.0.4 که روش Active Directory نصب کردم و یه اسم Domain رو هم MainDomain.com گذاشتم

الان میخوام یه کامپیوتر با 10.0.0.5 هم همینکار رو بکنم منتها اون رو به عنوان Child به این DNS تعریف کنم. تا اسمش بشه Sub.MainDomain.Com

چیکار کنم ؟ چه مراحلی رو طی کنم؟

hghyami
جمعه 12 تیر 1388, 01:12 صبح
شما رو server دوم اگر همون روند DCPROMO رو بری جلو یک جا بهت میگه که این چی‌ هست. فقط قبل از این کار سرور رو ستوپ کن. فرض کن سرور که FSMO roll و Global Catalog Server هست اسمش (Netbios Name) هست server۱ و اسم دومیعن شما هست domain.local

سرور اول شما میشه server۱.domain.local

حالا سرور دوم رو میذارم server۲. بعدش این سرور تو به domain join کن. بعدش DCPROMO. بد از این بهت چند تا انتخاب میده که مثلا این میشه اولین دومیعن تو Forest یا جز forest هست و غیره. از اینجا ببدش مشخص هست دیگه. خواستی‌ بگو بیشتر توضیح میدم

Developer Programmer
جمعه 12 تیر 1388, 10:10 صبح
میدونی مشکل کجاست ؟ من از روی CD های آموزش شبکه دارم جلو میرم و سعی میکنم خودمم هم چیزهای جدید بسازم !
توی CD وقتی داشت Active Directory رو توضیح میداد، اولین کارش تنظیم AD بود و بعد خود ویندوز DNS رو ساخت.
اما در فصل مربوط به DNS ، اول DNS رو کانفیگ کرد و اصلا سراغ AD نرفت. مثالش هم این بود که دو تا سرور در فواصل دور از هم هستن و مربوط به یه کارخونه ان؛ واسه همین یه DNS رو سرور اول ساخت و بعد روی سرور دوم اون رو Secondary تعریف و Transfer کرد. تصور میکنم این شبیه چیزیه که من میخوام. و باید بعد از Trasfer کردن، روی سرور دوم یه New Zone هم از نوع Primary تعریف و اسمش رو بذارم Sub.MainDomain.Com
حالا اینکه چقدر درست فکر میکنم رو مظمئن نیستم !!!

cybercoder
جمعه 12 تیر 1388, 11:55 صبح
نکته اینه که کاری که شما می گی رو خود Domain Controller انجام میده یعنی اسم Netbios رو زمانی که به دامین Join باشی و DNS ت رو خود Domain Controller ( می تونه یکی دیگه هم باشه ) تعریف کرده باشی، به عنوان همون Sub می گیره بنابراین نیازی نیست که شما بری Forward Zone بسازی و ...

hghyami
جمعه 12 تیر 1388, 13:11 عصر
ایشون درست میگن. شما اینجوری تست کن. یک سرور نصب کن. اسم بذار براش. تو network connection مطمئن شو که دنس اول به خود سرور پوینت هست و به جائی‌ نیست. dcpromo و غیره.

Developer Programmer
جمعه 12 تیر 1388, 22:26 عصر
نمیدونم کجا رو اشتباه میرم !
کل سناریو اینه که یه سرور داریم با نام ShaServer که عضو ShaDomain.Com هستش. با کلی یورز.
این ShaDomain.com باید یه Child با نام ShaU.ShaDomain.com داشته باشه و با یوزرهای مختص به خودش.( فقط مال خودش)

من اومدم ShaDomain.com رو روی ShaServer ساختم. بعد یه کاربر به نام ShaUAdmin ساختم تا اون بتونه در حد Admin باشه و ShaU.ShaDomain رو بسازه و واسه این Domain یوزر اختصاص بده.

بعد اومدم در سرور دوم (با نام ShaUServer ) و اون رو Join To Domain کردم و با انتخاب Dcpromo یه Child ساختم اما نیمه کار خطا میده که نمی فهمم اشکال از کجاست. !
سعی کردم در ShaUServer به روش CD ها ، DNS رو Transfer کنم اما باز هم نشد.

hghyami
جمعه 12 تیر 1388, 22:29 عصر
خوب اگر قرار هست که یک دومیعن جدا با یوسر‌های خودش باشه این کار رو بکن. فقط قبلش ارورر اونت ویور رو بعده و در ضمن این کار که داری میکنی‌ رو VMWARE هست؟؟

سرور دوم رو بکنش ورکگروپ. بعدش restart و بعدش دکپرمو رو رون کن و همین routine معمولی‌ رو برو جلو

Developer Programmer
شنبه 13 تیر 1388, 06:40 صبح
عجیبه ! بالاخره شد .
تو سرور دوم با Administrator بالا اومدم، همه چیز درست انجام شد.
تصور میکنم زمانی که AD موقتا سرور رو DisJoin میکنه، کاربر ShaUAdmin دیگه معنی نداره و واسه همین قاطی میکرد. اما وقتی با Administrator بالا اومدم بدون مشکل کار کرد.

در ضمن این کار که داری میکنی‌ رو VMWARE هستبله ؛ از VirtualPC هزار مرتبه بهتره

hghyami
شنبه 13 تیر 1388, 13:52 عصر
نمیدونم کجا رو اشتباه میرم !
کل سناریو اینه که یه سرور داریم با نام ShaServer که عضو ShaDomain.Com هستش. با کلی یورز.
این ShaDomain.com باید یه Child با نام ShaU.ShaDomain.com داشته باشه و با یوزرهای مختص به خودش.( فقط مال خودش)

من اومدم ShaDomain.com رو روی ShaServer ساختم. بعد یه کاربر به نام ShaUAdmin ساختم تا اون بتونه در حد Admin باشه و ShaU.ShaDomain رو بسازه و واسه این Domain یوزر اختصاص بده.

بعد اومدم در سرور دوم (با نام ShaUServer ) و اون رو Join To Domain کردم و با انتخاب Dcpromo یه Child ساختم اما نیمه کار خطا میده که نمی فهمم اشکال از کجاست. !
سعی کردم در ShaUServer به روش CD ها ، DNS رو Transfer کنم اما باز هم نشد.

خوب خدا رو شکر ولی‌ ویرتوالپک هزار مرتبه بیهتر هست!!!!!!!!!!!!!! . Xen server که الان کیتریکس پشتش هست از پس ومور بر نیومده بقیه که دیگه تعطیل

khodavaisy
چهارشنبه 07 مرداد 1388, 11:00 صبح
سلام من سوالات شما و جواب هایی رو که داده بورن خوندم اما چیز زیادی دستگیرم نشد. منم می خوام یه domaine دیگه بسازم اما حتی نمی دونستم واسه اینکار باید رو یه سیستم دیگه سرور نصب کنم. خواهشا اگه می تونید یه راهنمایی کامل برای من بفرستید
در ضمن CD آموزشی در زمینه ی Active directory سراغ دارید؟
من تو زمینه ی Active directory تازه کار هستم واقعا به کمک نیاز دارم چون تویه بازار هم منبع خاصی واسه Active directory پیدا نکردم
الان دو هفتس نمی دونم دارم چیکار میکنم. سر در گم هستم
پیشاپیش ممنون