PDA

View Full Version : DataBindings در برنامه نویسی سه لایه را در کدام لایه باید قرار بدهم

mohsen_zelzela00
یک شنبه 14 تیر 1388, 10:49 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز
در برنامه نویسی ساخته یافته من برای اینکه یک textbox را Bindکنم از کد زیر استفاده میکردم(این کار را برای وقتی که می خواستم که وقتی کاربر بر روی یک رکورد در datagrid کلیک میکرد اطلاعات آن در textbox ها هم نشون داده بشه انجام میدادم)

TextBox1.DataBindings.Add(New Binding("text", dv, "id_a"))

الان که دارم برنامه نویسی 3 لایه کار میکنم فکر کنم باید این کد را در لایهDAL قرار دهم ولی اینجا این مشکل است چون لایه DAL من از نوعClassLibrary است واصلاً من در لایه DAL خودم نباید با اشیا لایهUI کار کنم این کد را چگونه و کجا بنویسم

با تشکر فراوان

mohsen_zelzela00
یک شنبه 14 تیر 1388, 19:12 عصر
دوستان کسی نیست بتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟

judgment
دوشنبه 15 تیر 1388, 01:53 صبح
تا اونجایی که من کار کردم و جواب گرفتم، شما باید برای این کاری که می خواین انجام بدین در لایه DAL داده ها رو return کنید حالا یا به صورت dataset, sqldatareader و یا هر نحو دیگه به این دلیل که تو لایه Presentation به هیچ وجه نباید با بانک در ارتباط مستقیم باشید. راه دیگه که به نظرم می یاد اینه که شما از خاصیت text هر سلول استفاده کنید تا با کلیک بر روی یک رکورد از دیتا گرید text داخل هر سلول داخل textbox مربوط به خودش نشون داده بشه

mohsen_zelzela00
دوشنبه 15 تیر 1388, 11:22 صبح
تا اونجایی که من کار کردم و جواب گرفتم، شما باید برای این کاری که می خواین انجام بدین در لایه DAL داده ها رو return کنید حالا یا به صورت dataset, sqldatareader و یا هر نحو دیگه به این دلیل که تو لایه Presentation به هیچ وجه نباید با بانک در ارتباط مستقیم باشید. راه دیگه که به نظرم می یاد اینه که شما از خاصیت text هر سلول استفاده کنید تا با کلیک بر روی یک رکورد از دیتا گرید text داخل هر سلول داخل textbox مربوط به خودش نشون داده بشه
میشه یک مثال کوچک بزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟