ورود

View Full Version : گفتگو: ساخت GUI با کدوم برنامه؟

java_nith
یک شنبه 14 تیر 1388, 20:48 عصر
ساخت GUI گویی با کدوم برنامه؟

سلام دوستان
گفتم یه موذی رو مطرح کنم که با نقطه نظر‌های همدیگه آشنا بشیم

من هم بلدم با eclipse
GUI بسازم و هم با Netbeans

برنامهٔ اصلیم هم eclipse است
ولی‌ تا انجی که من فهمیدم که دیدم eclipse سخته و با netbenas خیلی‌ اسون تره
و می‌تونه مثل VB هرچی‌ که می‌خواد drag & drop کنه
ولی‌ خوب این می‌تونه منو هم یکم تنبل کنه

حالا شما ساخت GUI رو با کدوم از این برنامه‌ها ترجیح میدید و چرا؟

MIDOSE
یک شنبه 14 تیر 1388, 21:03 عصر
دوست عزیز این بستگی به عوامل زیادی داره. ولی خوب باید این را هم در نظر داشت که چنین ابزار هایی برای راحتی هرچه بیشتر ما به وجود می ایند. البته دلایلی هم می تونه باشه که طرف ترجیح بده یا مجبور باشه به صورت خالص کد زنی کنه.
نظر شخصی خودم netbeans است چون به شخصه باهاش راحتم ولی کد زنی می کنم و رابطه ام با محیط ویژوال زیاد خوب نیست چون نسب به خودش زیاد پیشرفته نیست.

java_nith
یک شنبه 14 تیر 1388, 21:22 عصر
پس شما کد مینوسید
پس اون موقع فرقی‌ زیادی بین eclipse و netbeans نیست! درسته؟

java.source.ir
دوشنبه 15 تیر 1388, 22:25 عصر
دوست عزیز این بستگی به عوامل زیادی داره. ولی خوب باید این را هم در نظر داشت که چنین ابزار هایی برای راحتی هرچه بیشتر ما به وجود می ایند. البته دلایلی هم می تونه باشه که طرف ترجیح بده یا مجبور باشه به صورت خالص کد زنی کنه.
نظر شخصی خودم netbeans است چون به شخصه باهاش راحتم ولی کد زنی می کنم و رابطه ام با محیط ویژوال زیاد خوب نیست چون نسب به خودش زیاد پیشرفته نیست.

محیط ویژوال NetBeans زیاد جالب نیست و نمی توان از آن به راحتی استفاده نمود. البته در مواقعی که قرار است که کار خیلی سریع سرهم شود با هزار دردسر آن را انجام می دهیم ولی در کل لذت زبان برنامه نویسی جاوا, این است که در آن کد بزنی و غرق در کدها شوی. (این نظر شخصی من می باشد و برنامه نویسان دیگر ممکن است نظر خاص خود را داشته باشند.)

در آخر نیز بگویم که تاکنون برنامه های زیادی را نوشته و تحویل داده ام آن هم با NetBeans ولی همه آنها را کدنویسی کرده ام و از ابزار ویژوال استفاده ننموده ام. تنها از ابزار ویژوال برای کار گزارش گیری JasperReports استفاده کرده ام که واقعا بعد از نصب plugin این ابزار در محیط NetBeans به راحتی می توان با ابزار ویژوال آن کار کرد.

MIDOSE
سه شنبه 16 تیر 1388, 21:55 عصر
پس شما کد مینوسید
پس اون موقع فرقی‌ زیادی بین eclipse و netbeans نیست! درسته؟ تقریبن دلیل این که شاید بعضی از دوستان تمایل به کد زنی در notepad دارند می تونه همین کد زنی خالص باشه.باید دید فرق اوردن از دید شما چی هست؟ مثلن برای کد زنی برای من زیاد بین netbeans و notepad نیست. ولی از دید خوش دست بودن چرا خیلی فرقه کنترل پروژه (منظور کلاس ها و...) تو محیطی مثل netbeans خیلی برام راحت تره تا notepad.
حالا اگه منظورتون از تفاوت چیز خاصی هست بفرمایید.

java_nith
پنج شنبه 18 تیر 1388, 00:16 صبح
منم خودم دوست دارم کد بنویسم
و تاحالا از برنامه برای طراحی GUI استفاده نکردم و فقط کد نوشتم

ولی‌ یه نگاهی‌ به برنامهٔ netbeans انداختم و دیدم که درست کردن GUI باهاش هم سریع تره
و هم دقیق اون چیزی رو که می‌خوای بهت میده در عرضه کمترین زمان

البته این فقط یه دیدگهاه
و همونجوری که گفتم من خودم کد مینوویسم و اونم فقط با eclipse