View Full Version : سوال: تنظیم پراکسی
farzadsw
دوشنبه 15 تیر 1388, 18:08 عصر
باز هم سلام!
من یه سوال قبلا توی : http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=166076 مطرح کردم اما جواب درستی نگرفتم. برای همین اینبار به یه صورت دیگه مطرح میکنم.
اگه دوستان لطف کنن به یکی از سوالات زیر جواب بدن ممنون میشم:
1. اگه توسط یه نرم افزار (مثل tor یا jap و...) یه پروکسی سرور تو local host کامپیوتر(A) درست کرده باشیم(مثلا : 127.0.0.1:8085) ؛ و اون کامیپوتر(A) توی یه شبکه داخلی باشه ، چطور بقیه کامپیوتر های داخل اون شبکه،مثلا کامپیوتر(B) ، میتونن از طریق پروکسی موجود در کامپیوتر(A) به اینترنت دست رسی داشته باشن؟:متفکر:
و یا
2.اگه توسط یه نرم افزار (مثل tor یا jap و...) یه پروکسی سرور تو local host کامپیوتر(A) درست کرده باشیم(مثلا : 127.0.0.1:8085) ؛ آیا میشه کاری کرد که همه نرم افزار ها داخل کامپیوتر(A) بدون تنظیمات پروکسی برای هر کدوم ، از طریق پروکسی وصل بشن . به عبارت دیگر همه ارتباطات به اینترنت از طریق اون پروکسی انجام بشه؟ (مثل همون حالتی که توی ویندوز از vpn استفاده میشه):متفکر:
__Genius__
دوشنبه 15 تیر 1388, 18:14 عصر
من اینطور فکر میکنم که اگه توی gateway هر کدوم از اون کامپیوترها آدرس ip اون کامپیوتر A که روش tor هست رو بدی مشکل رو رفع میکنه چون ترافیک موقعی که میخواد به اینترنت فرستاده بشه یعنی همون outgoinig از این فیلتر میگذره ، تست کن ...
farzadsw
دوشنبه 15 تیر 1388, 18:55 عصر
امتحان کردم نمیشه. در ضمن مشکل همینه دیگه ، اگه همه ارتباطات از اون فیلتر میگذشت(سوال دوم) ، من دیگه مشکلی نداشتم.
__Genius__
سه شنبه 16 تیر 1388, 00:32 صبح
خوب پس ISA رو باید نصب کنین .
hghyami
سه شنبه 16 تیر 1388, 01:38 صبح
اولا چرا ISA چی شد به این نتیجه رسیدی که باید ISA گذشت.
در ضمن من قرار بود که به این دوستمون یک راه حل بدم ولی کار زیاد بود. سعی میکنم که مشکلت رو حل کنم تو این چند روز.
__Genius__
سه شنبه 16 تیر 1388, 02:02 صبح
چون ISA مطمئناً میتونه این قابلیت رو اضافه کنه ، البته اگه کامپیوتر A یک ماشین 2003 باشه ، چون ISA یک نوع Porxy Based Firewall هست .
mnajafi
سه شنبه 16 تیر 1388, 09:17 صبح
سلام
اگر شما ip غیر از لوپ بک روی سرورت ست کنی و روی browser کامپیوتر دوم Ipو پورت رو به عنوان پروکسی ست کنی حدس می زنم بتونی جواب بگیری.بالاخره شما باید طوری درخواستهات رو به اون سرورت برسونی ،که در حالتی که شما گفتی این کار انجام نمی شه
farzadsw
سه شنبه 16 تیر 1388, 18:43 عصر
با عرض معذزت به خاطر تاخیر در جواب!
یه چیزی رو یادم رفته بود بگم، سیستم عامل دستگاهم ویندوز xp ه نه ویندوز سرور . ISA رو xp نصب میشه؟
سلام
اگر شما ip غیر از لوپ بک روی سرورت ست کنی و روی browser کامپیوتر دوم Ipو پورت رو به عنوان پروکسی ست کنی حدس می زنم بتونی جواب بگیری.بالاخره شما باید طوری درخواستهات رو به اون سرورت برسونی ،که در حالتی که شما گفتی این کار انجام نمی شه
میشه بیشتر توضیح بدید
من قرار بود که به این دوستمون یک راه حل بدم ولی کار زیاد بود. سعی میکنم که مشکلت رو حل کنم تو این چند روز.
اگه لطف کنید ممنون میشم.
* هیچ راه ساده تری وجود نداره؟ چون به نظرم مسئله زیاد پیچیده ای نیماد ( اگه اشتباه میکنم بگید)*
mnajafi
چهارشنبه 17 تیر 1388, 17:21 عصر
سلام
آیا روی این سرور اینترنت داری.اگر اینطوره برای اینکه بخوای ترافیک شبکه رو به اون سمت هدایت کنی باید gate way همه کامپیوترها رو برابر اون ipقرار بدی و روی سرورت وتنظیمات نرم افزارت رنج ipمجاز رو تعریف کنی.
farzadsw
چهارشنبه 17 تیر 1388, 18:44 عصر
سلام
آیا روی این سرور اینترنت داری.اگر اینطوره برای اینکه بخوای ترافیک شبکه رو به اون سمت هدایت کنی باید gate way همه کامپیوترها رو برابر اون ipقرار بدی و روی سرورت وتنظیمات نرم افزارت رنج ipمجاز رو تعریف کنی.
اقا من که قبلا گفتم :
" اگه توسط یه نرم افزار (مثل tor یا jap و...) یه پروکسی سرور تو local host کامپیوتر(A) درست کرده باشیم(مثلا : 127.0.0.1:8085) ؛"
و " سیستم عامل دستگاهم ویندوز xp ه نه ویندوز سرور . "
حالا اگه منظور شما ، اون پروکسی سروره ، باید بگم اونو نرم افزار خودش درست کرده نه من . برای همینم اون تنظیماتی که شما گفتید رو نمیتونم انجام بدم. در ضمن این پراکسی سرور واقعی نیست، مجازیه(اگه با اون نرم افزارا کار کرده باشید منظورمو میدونید).
omid68
چهارشنبه 17 تیر 1388, 23:52 عصر
ببین دوست من مهم نیست از چه نرم افزاری برای پروکسی استفاده می کنی یا از چه ویندوزی
شمامیگین من یه نرمافزار پروکسی روی A نصب کردمو فرضاً می خواهی از کامپیوتر b که به A وصله (حالا به هر روشی )به اینترنت دیترسی پیدا کنی
اولین گام قرار دادن ip کامپیوتر A بهعنوان gateway برای کامپیوتر b است
دومین کار وارد شدن به ie -->internet option --|>connection -->lan setting > و زدن تیک دوم و ( وارد کردن ip کامپیوتر A (نه 127.0.0.01) و دادن پورتی که روی کامپیوتر A تعریف کردی همین
:اشتباه:
farzadsw
پنج شنبه 18 تیر 1388, 19:38 عصر
:اشتباه:
ببین دوست من ! من از دیروز تا حالا داشتم این روشی که شما و بقیه گفتید رو تست میکردم.
نشد ! پروکسی که هیچی ، بدون پروکسی هم ، به غیر از همون کامپیوتر A و روتر ،به هیچ جای دیگه ای پینگ نداشتم !
بنابر این به این نتیجه رسیدم که : یا خود شما تا حالا این روش رو امتحان نکردید و یا یه تنظیمات دیگه ای هم نیاز داره.
البته من برای اطمینان بیشتر فایروال رو کلا بستم و share رو کلا باز کردم ، برای اینکه یه وقت مشکل از dns نباشه ، ip سایت های مختلف رو هم امتحان کردم. ولی نشد!
چون این موضوع زیاد برام اهمیت نداره ، بیخیالش شدم .
omid68
پنج شنبه 18 تیر 1388, 23:23 عصر
سلام
چرا انقدر سری نا امید می شی .به نظر من نباید از روی کلاینت ها شما پینگ اینترنت داشته باشید چون احتمال زیاد شما فقط http را روی پورتی که گفتین باز کردین
online_mansoor2007
جمعه 19 تیر 1388, 00:13 صبح
ببخشیدااااااااااااااااااا اا اما جواب تمام دوستان به غیر دوستی که از isa حرف زده بود اشتباه هست !!! البته در مورد این قضیه isa هیچ اطلاعی ندارم و منتظر می مونم تا اون دوستمون راه حل را توسط آیزا مطرح کنه . اما در مرود بقیه صحبت ها باید بگم همشون اشتباه بود . چون این نرم افزار ها ماهیت سروری ندارند و وقتی ران می شوند تنها پکت های همون سیستم را از پروگسی عبور می ده . اینکه فلان آی پی را به عنوان gateway و .... قرار بدید توجیه علمی نداره
farzadsw
جمعه 19 تیر 1388, 00:37 صبح
منظورم از اینکه گفتم پینگ نمیده این بود که ؛ نه تنها صفحه ی سایت ها رو باز نمیکنه ، بلکه پینگ هم نداره !
پس ، من همچنان منتظرم
omid68
جمعه 19 تیر 1388, 13:13 عصر
ببخشیدااااااااااااااااااا اا اما جواب تمام دوستان به غیر دوستی که از isa حرف زده بود اشتباه هست !!! البته در مورد این قضیه isa هیچ اطلاعی ندارم و منتظر می مونم تا اون دوستمون راه حل را توسط آیزا مطرح کنه . اما در مرود بقیه صحبت ها باید بگم همشون اشتباه بود . چون این نرم افزار ها ماهیت سروری ندارند و وقتی ران می شوند تنها پکت های همون سیستم را از پروگسی عبور می ده . اینکه فلان آی پی را به عنوان gateway و .... قرار بدید توجیه علمی نداره
من که نگفتم ای پی خاصی را gateway قرار بده شما باید ای پی دستگاه ی را که اینترنت داره برای بقیه سیستم ها به عنوان gateway قرار بدی
اگر هم میخواهید از isa استفاده کنید این وبلاگ مطالب مفیدی داره
http://www.isa-server.blogfa.com/
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.