ورود

View Full Version : chetor mishi passwordo be sorate makhfi nemayesh dad

reza m
چهارشنبه 21 بهمن 1383, 03:39 صبح
salam soali daram zir barnamei ba foxpro neveshtam ke passwordi ro az karbar migire va jadvali ro nemayesh mide password be sorate adad nashan dadeh shode soale man ine ke chetor mishe passwordo be sorate setareh neshan dad be ebarati password dide nashe lotfan mano rahnamai konid

*program password
CLEAR
ans=" "
pass=SPACE(4)
user=space(4)
DO WHILE NOT EOF() AND pass#'1111' OR user#'reza'
@ 5,10 to 16,50 double color g/r
@ 6, 20 SAY "password" COLOR g+/b
@ 8, 12 SAY "pass" GET pass COLOR gr+/b, r/w
@ 10,12 SAY "user" GET user COLOR gr+/b, r/w
READ
kd=pass
mi=user
IF pass='1111' then
if user='reza' THEN
clear
CLEAR WINDOWS student
DEFINE WINDOW student FROM 1, 1 TO 15, 70 TITLE "student" panel shadow color scheme 10
ACTIVATE WINDOW student
{use your table.dbf}
browse fields fname ,isman , avg :v=avg>=0 and avg<=20 :f :e='errore: rang 0 to 20', units :b=0,120
CLEAR WINDOWS student
endif
ELSE
CLEAR
@ 12,13 say "**error user or pass**" COLOR *g+/r, g+/rb
@ 15,13 say "do you want to continue:(y/n)" get ans COLOR gr+/b, r/w
READ
IF ans="y"
CLEAR
LOOP
ELSE
exit
ENDIF
ENDIF
ENDDO
CLEAR
return

kia1349
چهارشنبه 21 بهمن 1383, 06:27 صبح
عزیز جان پسوردهاتو باید توی یه دیتابیس ذخیره کنی نه اینکه بصورت استاتیک در سورس برنامه قرار بدی
میتونی با روشهای خیلی معمولی کد کردن, پسوردها رو توی دیتابیس بنویسی و وقتی و وقتی کاربری پسورد خودشو زد با یه الگوریتم برعکس صحت اونو چک کنی
برای اینکه در زمان تایپ پسورد محتویات اون دیده نشه از پراپرتی مربوط به تکست باکس موسوم به passwordchar استفاده کن و مثلا داخل اون یک * قرار بده
روشهای کد کردن و عملکزد برعکس اونو هم از هر کدام از دوستان که بخواهی میتونی دریافت کنی
موفق باشی

rezamim
چهارشنبه 21 بهمن 1383, 19:22 عصر
ایشون تحت داس هستند

rezaTavak
چهارشنبه 21 بهمن 1383, 23:41 عصر
سلام

یه راه ساده اینه که رنگ زمینه و قلم یکی باشه.
اما برای نمایش مثلاستاره باید برنامه نوشت. چون من تحت ویندوز کار میکنم شرمنده.

reza m
پنج شنبه 22 بهمن 1383, 01:56 صبح
من تحت ویندوز کار میکنم و فقط تو جای گزینی ستاره به جای password
مشکل دارم البته سورس برنامه حالت نمادین داره چون میخوام الگوریتمی طراحی کنم که passwordo به صورت جابجایی یا بیتی ایجاد کنم البته به زبون سی هست یه سوال دیگه هم دارم ایا میشه کد های سی رو هم توی foxpro بیاریم چون شما این کارو کردید میخواستم ببینم چطور
ممنونم

rezaTavak
جمعه 23 بهمن 1383, 00:02 صبح
اون چیزی که شما نوشته اید مال تحت داسه. ولی اگه تحت ویندوز کار میکنید قضیه کلی فرق داره. و برای طراحی بایستی از عناصر ویژوال و همون خاصیت (Properties) یعنی PasswordChar استفاده کنید. چون دیگه این طور برنامه نویسی در فاکس منسوخ شده است. توی زبان سی هم اگه چیزی طراحی کردید بایستی به صورت Dll یا Fll یا Ocx ایجاد کنید و در ویژوال فاکس پرو استفاده کنید. اگر هم از خود توابع سی است با Msvcrt.dll میتوانید تمام توابع سی را در فاکس داشته باشید. یعنی خود کد سی در فاکس نمیاد (مثل __asm در سی نیست)

reza m
یک شنبه 25 بهمن 1383, 23:38 عصر
:) با سلام وتشکر فراوان از این که به سوال من جواب دادید

rezaTavak
دوشنبه 26 بهمن 1383, 06:26 صبح
سلام

وظیفه است قربان :flower: