View Full Version : گفتگو: در مورد بازیه در حال ساختمون نظر بدید همش اعمال می شه!!
AliyerEdon
دوشنبه 15 تیر 1388, 21:45 عصر
سلام دوستان
من که نه ولی یه شرکتی داره بازی می سازه و من هم تو طراحی و تکنیک های ساخت کمکشون می کنم. یعنی کلا من طراحی می کنم و اونا اجرا. خلاصه من بگم فلانی رو حذف کن حذفه و بگم فلان کارو بکن انجام می شه. حالا می خوام اینجا هرکی در مورد سوالاتم نظری داره بگه. هرچی بیشتر توضیح بدین بهتره. فعلا هیچ عکسی از بازی رو سیستم خودم نیست ولی می زارم.
1. به نظرتون بازی حمله ی ایران به کجا باشه؟ عراق یا امریکا؟
2.ما داریم COD4 رو کپ می زنیم. از تفنگ و گیم پلی و نوع زخمی شدن و خون کم شدن و حال و هوای بازی و تکنیک های به کار رفته در بازی و خیلی چیز های دیگه!! آیا خوبه؟ البته این برای نشون دادن قدرتمون تو ساخت بازیه!! به نظرتون به چشم و شعور ایرانی ها خوش میاد یا ناخوش؟ لطفا همه در این مورد نظر بدن که اگه بد در اومد کلا تم بازی عوض شه.
3.این سوال یه مقدار تخصصیه!! به نظرتون افکت Glow به کل صحنه بدیم (شبیه کرایسیس روی تنظیمات High) بهتره یا به تک تک اشیا در بازی شیدر Parrllax Map بدیم(شبیه بیشتر به Unreal Engine و کمی شبیه COd4)؟ البته باهم نمیشه استفاده کرد.
4.اسم استدیو ی بازی سازی شبیه خارجی ها باشه یا ایرونی ها؟ خارجی شبیه Master Creators و ایرونی شبیه راهیان اسلام. که البته اسم ایرونی برای حمایت بنیاد بازی بهتره و اسم خارجی برای محبوبیت بین بازی بازها!!
5.ما که فعلا نمی تونیم مدل ساز و انیماتور استخدام کنیم. خب اگه از مدلها و صداهای بازی های معروفی مثل COD4 با شیدر کامل نورمال مپ پارلاکس استفاده کنیم ضایع بازی نمی شه؟ چون این اول راهه مجبوریم و می خوایم بیشتر هسته و گیم پلی بازی رو بسازیم و روش کار کنیم.
6. به نظرتون بازی رو چه سیستمی اپیزود بشه؟ سیستمی که داره روش ساخته می شه سیستم زیره و رو سیستم با گرافیک hd4670 و 1.5 رم و CPU 3200 معمولی تست می شه.
CPU:Core2 E7300 2.6 gh
GPU:9400Gt
Ram: 4Gb
خب سوال های بیشتر بعدا. یه Wallpaper اولیه برای شوخی ساختیم ببینید چطوریه؟ البته اسم بازی این نیست و املاش هم غلطه!!یه شات هم از نمونه ی اولیه ی بازی که در روز های اول ساخته شده و تو سیستم خودم پیداش کردم براتون گزاشتم. بندازید دسکتاپتون حال کنید.
http://rapidshare.com/files/252690866/Renjer.zip.html
لینک دانلود رو خودم تست کردم و یه بار دان شده درسته.
seyedof
دوشنبه 15 تیر 1388, 23:18 عصر
سلام
در مورد بند چهار مطمئن باشید این به قول شما پاچه خواری هیچ سودی در بنیاد نخواهد داشت. بنده یکی از اعضای شورای تولید بنیاد هستم که طرحهای ارسالی رو بررسی می کنیم. نیازی به این کارها نیست طرح شما مناسب باشه و ارزش سرمایه گذاری داشته باشه حمایت میشه.
ممنون علی
saied_hacker
سه شنبه 16 تیر 1388, 09:33 صبح
سلام... دمتون گرم....
1. همون ایران و عراق خودمون بهتره ( اگه قراره تومایه های COD باشه بهتره با گرافیگ و گیم پلی COD4 و حالت داستانی مثل COD2 که داستان ها و عملیاتهای واقعی رو به نمایش می گذاشت) .
2. نه خیلی هم خوب است .
3. Parallax map یا همون Bump Map به نظرم خیلی زیبا تر و طبیعی تر و سبکتر هم هست .
4. بهتره یه اسم توپ و البته ایرانی انتخاب کنید ( Anahita Game Studio -- Persian Entertaiment ,...)
( البته همینجوری گفتم اسم بدرد بخوری نیس ولی سعی کن از این جوریا باشه )
5. از مدل تروریستای COD4 برای یسری از عراقیا ولی برای ایرانیا چی ( می خاین کاپیتان انگلیسی توی COD 4 چی بود همون سیبیل کلفته ) استفاده کنین ؟؟!!!
اگه می تونین تا اون حد خوب برنامه بنویسین و ... توی سایتهای مثل www.persiandesigners.com می تونین از انیمتورهای اون سایت کمک بگیرید.
یه بازی اگه گرافیک و مدل های چندان حرفه ای و پرجزیات هم که داشته باشه نمی تونه جای یه گیم پلی خوب و درگیر کننده رو بگیره ( نظر من اینه )....
6.اگه یه طوری طراحی کننین روی 90% سیستما بیاد خویه و تا جایی که می تونین یه اپشن قوی برای بازی طراحی کنید.
فقط اگه قصد گپی دارین از اینا کپی کنین ضایع که نیس هیچ خیلی هم خوبه.
Modern WarFare 1 & 2
Call of Duty 2
Crisys
Battle Field : Bad Company
.
.
.
به امید موفقیت و پیشرفت ایران عزیز
AliyerEdon
سه شنبه 16 تیر 1388, 10:47 صبح
اول از بنیاد معذرت می طلبم که حرف بدی زدم و متن اصلاح شد.
در مورد بازی بگم که تو یه فروم دیگه نظر سنجی شد و به نتایج زیر رسیدم:
اسم استدیو باید ایرانی باشه.
قضیه ی کپی از Cod4 کالا منتفی شد و فقط از المان های موفق آن مانند گیم پلی روان استفاده خواهد شد.
مدل ها رو هم سعی می شه از مدل های معروف استفاده نشه که تابلو بازی بشه.
موضوع هم در مورد عراقه.
چند تا شات دیگه:
http://rapidshare.com/files/252893043/Ranger.zip.html
AliyerEdon
سه شنبه 16 تیر 1388, 18:29 عصر
نظر هاتون رو بدید. فعلا یک نفر نظر داده.
saied_hacker
سه شنبه 16 تیر 1388, 19:27 عصر
با لرزش اسلحه در هنگام تیراندازی چطورید؟ لرزش صحنه چطور؟
2.بازی خون و خونریزی داشته باشه؟ یا در حد کم باشه؟
3.دوست دارید دشمن های زیادی رو راحت بکشید یا دشمن های کم رو یه مقدار سخت تر؟
4.بازی رمز و چیت داشته باشه؟
5.شخصیت های اصلی بازی شبیه افراد مذهبی باشه یا آدم های عادی؟
6.بازی تم شوخی تر داشته باشه یا خشن تر؟
7. اولین محیطی که دوست دارید وارد بازی شدید ببینید چیه؟
---------------------------------
1. داشته باشه در حد متعادل
2. اگه داشته باشه در حد متوسط و مثل بعضی بازی ها قابلیت فعال و غیر فعال کردن داشته باشه که چه بهتر ( اول به صورت غیر فعال باشد ) اینجوری بنیاد هم کمتر گیر خشونتی می ده
3.تعداد متوسط (من خودم به شخصه عاشق بازی هایی هستم با حالات دوم ) اما اگه قرار
مثل کال بشه عموما باید هر دو حالت رو در بر بگیره
4. بله 100% باید داشته باشهچون همرو باید در نظر داشته باشین
5.هردو
6. داری بازی جنگی می سازی باید خشن باشه مگر اینکه قصدت یه چیزی تو مایه های
داشته باشیBattle Field Hero
MahmoudiNik
چهارشنبه 17 تیر 1388, 10:43 صبح
سلام
به نظر من اگه بتونی از دموهای خیلی قشنگ و صحنه های اغراق آمیز استفاده کنی مثلا آسمون ابری تیره باد ! بارون پراکنده و خلاصه محیط های بصری ای که روی احساس ادم اثر میکنه استفاده کنی خیلی قشنگ میشه. لگه mostwantedیادتون باشه هر چند بازی ریسینگ بود اما محیط های خیلی باحالی داشت.
امید وارم موفق باشید
AliyerEdon
چهارشنبه 17 تیر 1388, 22:50 عصر
سلام
به نظر من اگه بتونی از دموهای خیلی قشنگ و صحنه های اغراق آمیز استفاده کنی مثلا آسمون ابری تیره باد ! بارون پراکنده و خلاصه محیط های بصری ای که روی احساس ادم اثر میکنه استفاده کنی خیلی قشنگ میشه. لگه mostwantedیادتون باشه هر چند بازی ریسینگ بود اما محیط های خیلی باحالی داشت.
امید وارم موفق باشید
من خودم بدجوری از اینجور چیزها خوشم میاد. موست وانتد هم خیلی توپ بود هنوزم دارم بازیش می کنم!! پیشنهادت خیلی جالب بود!! :تشویق:
Mamdos
جمعه 19 تیر 1388, 15:41 عصر
فکر میکنم خیلی جاها باشند که مشتاق یک بازی در مورد جنگ ایران و عراق باشند و شاید هم کمکتان کنند و بهتان ایده و اطلاعات بدهند. مثلاً به نظر من بد نیست با بنیاد حقظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس (http://www.bonyadedefa.com/) تماس بگیرید.
شاید بد نباشد یک عملیات واقعی را شبیهسازی کنید.
AliyerEdon
جمعه 19 تیر 1388, 18:30 عصر
نظر خودم اینه که یه بازی تو مایه های Left 4 Dead بسازیم .مثلا یه ویروس میوفته تو اردوگاه و عراقی ها زامبی می شن!!:متفکر::متعجب::گریه: و با یه گیم پلی تند و سریع یه حال حسابی به گیمر بدیم!! البته این یه نظره و هیچی معلوم نیست. فعلا داره رو جنبه های تکنیکی و گیم پلی کار می شه.:چشمک:
MahmoudiNik
یک شنبه 21 تیر 1388, 22:46 عصر
سلام
عرض کنم که داستان میشه یکم واقعی و یکم تغییرات داشته باشه مثلا:»
دکتر چمران (کاپیتان گروه)یه گروه چریکی داره و اینا اتفقی وارد خاک عراق میشن و عراق که داره با همکاری فرانسوی ها از صلاح شیمییایی استفاده میکنه رو سربازای بدبخت عراقی امتحان میکنه و بعد اونا زامبی میشنو...بقیشو هم بلدی راستی من از داستانی که بعد از مدتی بنا به دلایلی شخصیت اصلی از رفقاش دور میمونه و ماموریت انفرادی میگیره خوشم میاد!!!:متفکر:
keylogger
یک شنبه 21 تیر 1388, 23:33 عصر
دوست عزیز اگه می خوای شوخ باشه باید بقیه هم تو مایه های اخراجی ها باشه:قهقهه:
AliyerEdon
دوشنبه 22 تیر 1388, 21:34 عصر
سلام
عرض کنم که داستان میشه یکم واقعی و یکم تغییرات داشته باشه مثلا:»
دکتر چمران (کاپیتان گروه)یه گروه چریکی داره و اینا اتفقی وارد خاک عراق میشن و عراق که داره با همکاری فرانسوی ها از صلاح شیمییایی استفاده میکنه رو سربازای بدبخت عراقی امتحان میکنه و بعد اونا زامبی میشنو...بقیشو هم بلدی راستی من از داستانی که بعد از مدتی بنا به دلایلی شخصیت اصلی از رفقاش دور میمونه و ماموریت انفرادی میگیره خوشم میاد!!!:متفکر:
خیلی بهتر شد. ولی به نظرم افراد مهمه محبوب رو وارد ماجرای زامبی نکنیم بهتره!! ولی انصافا ایده ی نابیه و اگه قبول کنند سازنده ها خیلی خوب می شه. عراقی های زامبی شکل با اون مدل سیبیل و کلاه خیلی باحال و البته دلچسب برای کشتن می شن!!:کف::عصبانی++:
Lars_cs
سه شنبه 23 تیر 1388, 14:34 عصر
بجای این بحث ها بهتره شروع کنی چون اصلا ساده نیست.:لبخندساده:
AliyerEdon
چهارشنبه 24 تیر 1388, 11:18 صبح
بجای این بحث ها بهتره شروع کنی چون اصلا ساده نیست.:لبخندساده:
ساختش خیلی وقته شروع شده و حتی گیم پلی بازی هم آمادست و فقط چند تا ریزه کاری داره تا شبیه بازی های خارجی بشه. چند تا تکنیک مثل توری فلزیه دور پایگاه هم پیاده شده(مثلا گلوله به تور نخوره ولی به میله های نگه دارنده ی اون بخوره. دقیقا مثل COD4 یا IGI 2).
فعلا دارند روی انیمیشن شخصیت ها کار می کنند تا با فیزیک آجیا مچ کنند تا یه حال حسابی به گیمر بدن.
در ضمن این بحث ها برای این ادامه داره چون فعلا به مسئله ی داستان نرسیدیم و فعلا دارند رو مسائل تکنیکی کار می کنند چون اولین تجربه است باید یه مقدار تحقیق انجام بشه. یعنی بدون اطلاعات صرفا نخوان یه بازی بیرون بدن تا اعتبار ایران زیر سوال بره. مثل بازی های شوتر دیگه ی ایرانی که اگه ریلیز نمی شد بهتر بود.چون با این کار ها دیگه 90 درصد گیمر ها به ایرانی ها هیچ امیدی ندارند.
حالا من تاکیدم فقط رو گیم پلی هست چون اعتقادم اینه خیلی ها اصلا به داستان کاری ندارند(مثل خودم) و صرفا بازی رو برای مشغول شدن بازی می کنند. و در این صورت اگه یه بازی گیم پلی ش خوب باشه مثل COD برای 10 یا 20 امین بار بازی می کنند .(بازم مثل خودم!).
حالا فعلا تا یه مدت باید صبر کنید تا کار جلو بره و اگه به جایی رسید سعی می کنم یه تریلر ازش بزارم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.