View Full Version : خصوصیات صفحه Crystal Report
first_squit
سه شنبه 16 تیر 1388, 16:22 عصر
با سلام
در این مورد خیلی در سایت جستجو کردم ولی جواب خوبی پیدا نکردم . مشکل بنده در مورد تعیین اندازه گزارش است .
مثلا می خوام یک رسید صادر کنم که اندازه 300*700 داشته باشه اما نمی دونم از چه خصوصیتی استفاده کنم .
می خوام یک عکس در پس زمینه قرار بدم اما نمی دونم از چه خصوصیتی استفاده کنم
با تشکر از توجه شما دوستان عزیز
first_squit
پنج شنبه 18 تیر 1388, 19:21 عصر
با تشکر از پاسخ دوستان
شاید سوال گنگه اگه هست بیشتر توضیح می دم
بنده در هنگام طراحی یک گزارش می خوام یه رسید رو طراحی کنم که اندازه این رسیدی که برای مشتری چاپ می شه 300*700 است در پس زمینه این رسید هم یک تصویر وجود دارد .
بنده رو راهنمایی کنید که از چه خصوصیاتی در فرم کریستال ریپورت باید استفاده کنم .
واقعآ متشکر م
first_squit
شنبه 20 تیر 1388, 10:31 صبح
سلام به دوستان گلم
در مورد قرار دادن تصویر در پس زمینه جواب رو پیدا کردم
ابتدا تصویری رو که می خواهید در پس زمینه قرار بگیرد را در سکشن Page Header قرار بدید . سپس با کلیک کردن بر روی سکشن Page Header گزینه Section Expert را انتخاب نمائید.
بعد از این کار ها باید Underlay Folloying Section را انتخاب نمائید .
ام هنوز نمی تونم اندازه صفحه ای رو که نیاز دارم مشخص کنم از دوستانی که می دونن خواهش می کنم که ....
کمک کنند :گریه::گریه::گریه:
متشکرم
HadiVB
شنبه 20 تیر 1388, 15:18 عصر
درکت می کنم که کسی جوابتو نمی ده
ولی من فکر کنم جواب این باشه چون خودمم این مشکل رو دارم
تو crystal اندازه صفحه به اندازه ی تعریف شده از سوی پرینتر ربط داره هر چی اون باشه اندازه صفحه هم همون اندازه می شه
پس برای تنظیم باید اندازه صفحه رو در پیرنتر اصلاح کنی امتحان کن
first_squit
یک شنبه 21 تیر 1388, 11:53 صبح
از منوی CrystalReports->Desing->printr Setup رفتم عرض صفحه رو می شه از قسمت Paper و Size کم کردم اما نمی تونم طول صفحه رو به اندازه دلخواه تبدیل کنم هنوز به اندازه صفحه A4 نمایش می ده
اگه کسی می دونه کمک کنه .
متشکرم
first_squit
یک شنبه 21 تیر 1388, 12:00 عصر
با تشکر از دوستان محترم
ابزار دیگه ای رو می شه معرفی کنید که بشه با استفاده از اون یه رسید با خصوصیات بالا رو طراحی کرد .
متشکرم .
HadiVB
یک شنبه 21 تیر 1388, 17:51 عصر
اقا زود از کریستال ناامید نشو چون بهتر از اون نداریم
شما باید تو قسمت تنظیم اندازه باید کاغذ تو custom انتخاب می کردی
first_squit
سه شنبه 23 تیر 1388, 12:13 عصر
خیلی ممنون از پاسخ شما
اما می شه بگید قسمت تنضیمات کجاست بنده که از مسیر CrystalReports->Desing->printr Setup رجوع کردم Paper و بعد Size داره اما Page Size نداره که custom رو انتخاب کنم . متشکر از راهنمایی شما .:قلب:
از وزژن 10 کریستال هم استفاده می کنم
متشکرم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.