ورود

View Full Version : خبر: هدیه استثنائی گوگل برای طراحان وب: بیایید اینترنت را سریعتر کنیم



a_true_2004
سه شنبه 16 تیر 1388, 20:42 عصر
این خوب است که از مرورگرهای سریعتر بر روی سیستم‌های سریعتر استفاده کنیم. اگر آن را در کنار یک خط اینترنت پرسرعت که در ایران به راحتی در دسترس است قرار دهیم به تجربه خوبی از وبگردی می‌رسیم. اما واقعا این تمام آن چیزی است که موردنیاز است؟
گوگل این طور فکر نمی‌کند. برای همین است که برای طراحان وب یک بسته بسیار عالی فراهم آورده است. بسته‌ای با عنوان Let’s make the web faster (http://code.google.com/speed/).

بیایید وب را سریع‌تر کنیم
قضیه خیلی پیچیده نیست. یک سری قواعد کلی برای طراحی صفحات وب وجود دارد که مرورگر با آگاهی داشتن از آن قوانین می‌تواند صفحات را پردازش و ارائه کند. تا اینجا که مشکلی نیست.
اما فرق مرورگرها در این است که آنها از ابزارهایی استفاده می‌کنند که باعث می‌شود صفحات سریع‌تر پردازش بشود. اگر ما بتوانیم خودمان هم در نقش طراح وب به کمک مرورگرها برویم نتیجه چیزی نخواهد بود جز یک سایت سریع‌تر و از دید مرورگرها دلچسب‌تر.


آموزش‌ها آماده است. اسب‌ها را زین کنید
گوگل کاری را کرد که خیلی‌ها چشم به راهش بودند. گوگل در مجموعه مقالات (http://code.google.com/speed/articles/)ی راه‌هایی را ارائه می‌کند که بتوانیم به هدف بالا برسیم. ریزه‌کاری‌هایی که می‌تواند باعث بارگذاری سریع‌تر صفحات بشود که خود برگ برنده‌ای برای طراح است. تا به حال در این باره چندین مقاله آماده ارائه است. طبیعتا شما هم می‌توانید تجربیات ارزشمندتان را با دیگران تشریک کنید.





HTTP caching (http://code.google.com/speed/articles/caching.html)


PHP performance tips (http://code.google.com/speed/articles/optimizing-php.html)


Prefetching resources (http://code.google.com/speed/articles/prefetching.html)


Optimizing web graphics (http://code.google.com/speed/articles/optimizing-images.html)


Minimizing browser reflow (http://code.google.com/speed/articles/reflow.html)


Optimizing JavaScript code (http://code.google.com/speed/articles/optimizing-javascript.html)


How gzip compression works (http://code.google.com/speed/articles/gzip.html)


UI messaging and perceived latency (http://code.google.com/speed/articles/usability-latency.html)


CSS: Using every declaration just once (http://code.google.com/speed/articles/optimizing-css.html)


Properly including stylesheets and scripts (http://code.google.com/speed/articles/include-scripts-properly.html)


Reducing the file size of HTML documents (http://code.google.com/speed/articles/optimizing-html.html)


Improving website performance with Page Speed (http://code.google.com/speed/articles/identifying-page-speed-problems.html)
یک سری ویدئو هم تهیه شده است که شما می‌توانید آن‌ها را در زیر مجموعه Tech Talks @ Google ببینید.

http://3.bp.blogspot.com/_ZaGO7GjCqAI/SkH5tfbSaSI/AAAAAAAAQaE/_e0_Fkpnkrw/s640/page-speed.png (http://1fathi.com/1388/04/09/let-s-make-the-web-faster)

جعبه‌ ابزاری برای طراحان وب که سایت‌های سریع طراحی می‌کنند
گوگل یک بخش دانلود (http://code.google.com/speed/downloads.html) هم برای این منظور تهیه کرده است. گل سرسبد آن یک افزونه برای فایرفاکس و فایرباگ (http://code.google.com/speed/page-speed/) است که بر طبق شنیده‌ها انگار چیز درست و درمانی هم از آب درآمده است.
ابزارهای مفید دیگری نیز هست که از سوی شرکت‌های دیگری ارائه شده است و می‌توانید آن‌ها را از طریق بخش دانلود بیابید. طبیعتا بزرگ این قسمت هم فایرباگ (http://getfirebug.com/) است که مسلما با آن آشنایی دارید.


پایت را از روی گلویم بردار. لطفا!
شما راحت باشید. روی صحبتم با تحریم بود. گوگل بر طبق قوانینی که اجازه ارائه خدمات به کشورهایی مانند ایران را از آنان می‌گیرد دسترسی به گوگل‌کد (http://code.google.com) به کاربران ایرانی خود نمی‌دهد.
این بسته آموزشی-خدماتی هم از طریق سرویس گوگل‌کد ارائه می‌شود و برای همین در دسترس علاقه‌مندان ایرانی نیست. اما از آنجایی که طراح وبی که نتواند از طریق ابزار‌های موجود IP خود را به یک IPی غیر ایرانی تغییر بدهد ( همان کاری که برای بازکردن سایت‌های بلوکه شده استفاده می‌کنید!) طراح وب نیست به نظرم نباید مشکلی از این بابت وجود داشته باشد :)
http://markosullivan.ca/wp-content/uploads/2009/03/googlecode.jpg (http://code.google.com/)


-------------------
منبع : http://1fathi.com/1388/04/10/let-s-make-the-web-faster/