View Full Version : يادگيري طراحي سايت
jalalifar
چهارشنبه 17 تیر 1388, 11:32 صبح
سلام به تمام دوستان عزيز
من مي خواهم طراحي كردن سايت را ياد بگيرم
از دوستان مي خواهم كه منو راهنمايي كنند كه چگونه و با چه برنامه هاي شروع بكنم و بطور كلي ابتدا از چه برنامه هاي شروع كنم و براي اينكه طراحي را تا سطح پيشرفته ياد بگيرم دانستن چه اطلاعاتي و برنامه هايي نياز است و چه برنامه اي را براي طراحي كردن پيشنهاد ميكنيد :تشویق::تشویق:
MMMYousefMMM
چهارشنبه 17 تیر 1388, 13:21 عصر
فکر میکنم چون هنوز در این زمینه مبتدی هستید بهتر است ابتدا برنامه های مربوط به ساخت صفحات وب ایستا همچون Front Page مایکروسافت را یاد بگیرید. بعد از آن میتوانید به ابزارها و برنامه های ساخت صفحات پویا مانند PHP و یا ASP.Net رجوع کنید.
در ضمن باید لااقل سررشته ای از HTML داشته باشید که آنرا هم فکر میکنم بتوانید با Front Page یاد بگیرید.
DeveloperStudio
چهارشنبه 17 تیر 1388, 22:45 عصر
با سلام به دوست عزيز
شما ابتدا بايد با زبان های برنامه نويسی طرحی وب یعنی HTML و زبان قالب دهی صفحات وب یعنی CSS آشنا بشی ، تا اول بتونی يک صفحه ساده را طراحی کنی .
سپس بايد زبان های برنامه نويسی صفحات وب یعنی Java Script , ASP.NET يا PHP را ياد بگیری .
برای طراحی و استفاده از زبان های فوق هم می توانی با نرم افزارهای مختلفی کار کنی ، برای مثال مهمترين آنها عبارتند :
FrontPage
DreamViwer
Visual Stuido
ShrarePointDesinger 2007
ضمننا برای آشنایی با زبان هایی که در بالا بهت گفتم می توانی به سايت زير مراجعه کنی . آموزش زبان های CSS , HTML , JavaScript , SQL , Asp.Net همراه با مثال های عملی :
http://www.developerstudio.ir/Default.aspx
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.