ورود

View Full Version : استفاده از کوری های ورودی دار در وی بی 6

mahmood3d
چهارشنبه 17 تیر 1388, 12:44 عصر
سلام دوستان عزیز
یکی از دوستان من برای دانشگاه داره پروژه می نویسه و پروژش سیستم فروشه که می خواد با وی بی بنویسه. پایگاه داده برنامه ش اس کیو ال سرور 2000 هستش.
توی این برنامه برای خرید یا فروش 2 تا جدول درست کرده که یکی مشخصات کلی فاکتور اعم از اینکه خریدار کیه و در چه تاریخی خرید کرده رو نگه می داره و یک جدول دیگه هم برای جزئیات فاکتر در نظر گرفته که اقلام خریداری شده رو نگه می داره.
حالا برای اینکه بخواد برای خرید یا فروش فاکتور صادر کنه نیاز داره که جزئیات فاکتور رو بر حسب شماره فاکتور فیلتر کنه تا فاکتور رو صادر کنه.
من خودم با وی بی تا حالا این کار رو انجام ندادم برای همین سؤال دوستم رو از شما اساتید محترم می کنم.
من فکر می کنم که برای اینکه بتونه فاکتور صادر کنه باید یک کوری بنویسه که شماره فاکتور رو بگیره و جزئیات رو به وسیله اون شماره فاکتور فیلتر کنه تا بتونه اطلاعات رو توی گزارشگیری بفرسته و چاپ کنه. حالا چطور میشه شماره فاکتور رو به یک کوری توی وی بی داد تا این اطلاعات فیلتر بشه؟
البته ابزار ارتباط با پایگاه داده ش هم Data Environment هست. فکر کنم باید یک کامند ایجاد بشه و تو بخش SQL Query این کوری نوشته بشه.
اگه اشتباه کردم اصلاحش کنید

mahmood3d
پنج شنبه 18 تیر 1388, 17:53 عصر
از اساتید محترم کسی نبود جواب بده؟
من خودم همچین کاری رو توی .Net انجام دادم ولی تا حالا روی وی بی 6 انجام ندادم. توی دات نت من به راحتی می تونم یک استور پروسیجر رو مقدار دهی کنم و نتیجه رو به دست بیارم ولی نمی دونم توی وی بی چطوری یک کوری یا استور پروسیجر ورودی دار رو مقدار دهی کرد.

mahmood3d
یک شنبه 21 تیر 1388, 10:03 صبح
از اساتید محترم کسی نبود به این مشکل پاسخ بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟