View Full Version : سوال: راهنمایی در NetBeans
hamid2live
چهارشنبه 17 تیر 1388, 13:20 عصر
سلام خدمت مهندسین عزیز
من یه برنامه با NetBeans IDE 6.0 نوشتم برنامه محاسباتی
وقتی یه یه بار اعداد رو از کاربر میگیرم و ok میکنم برنامه محایبه میکنه و نتیجه رو میده مشکل من اینجاست آقا من وقتی میخوام back کنم و دوباره از کارربر ورودی بگیرم وقتی ok میکنم نتیجه قبلی رو میده از چه کدی باید استفاده کنم تا وقتی کاربر back رو میزنه بتونه دوباره محاسبات جدید رو انجام بده (به سوالم نخندین من جاوا رو تازه شروع کردم):چشمک:
ermia2008
چهارشنبه 17 تیر 1388, 18:26 عصر
سلام خدمت مهندسین عزیز
من یه برنامه با NetBeans IDE 6.0 نوشتم برنامه محاسباتی
وقتی یه یه بار اعداد رو از کاربر میگیرم و ok میکنم برنامه محایبه میکنه و نتیجه رو میده مشکل من اینجاست آقا من وقتی میخوام back کنم و دوباره از کارربر ورودی بگیرم وقتی ok میکنم نتیجه قبلی رو میده از چه کدی باید استفاده کنم تا وقتی کاربر back رو میزنه بتونه دوباره محاسبات جدید رو انجام بده (به سوالم نخندین من جاوا رو تازه شروع کردم):چشمک:
سلام.
نتیجه رو تو چی نمایش می دید؟ Alert?
بعد اینکه بر می گردید تمام فیلدها رو پاک کنید.
mahdi68
چهارشنبه 17 تیر 1388, 23:13 عصر
سلام
دوست گرامی براتون یک برنامه نمونه میذارم که دو عدد میگیره و میانگین حساب میکنه . با زدن دکمه clear همه فیلدها پاک میشن و می تونین اعداد جدید وارد کنید .
امیدوارم این مشکلتونو حل کنه
hamid2live
چهارشنبه 17 تیر 1388, 23:59 عصر
تشکر از راهنمایی سودمندتون
شما کدهایی که واسه فعالیت کلیدها وارد میکنید تو کدوم قسمت؟
Mah
یک شنبه 21 تیر 1388, 10:40 صبح
سلام .
با استفاده از کلاس Canvs می توانید در متد KeyPressed چک کنید چه کلیدی زده شده است .
البته کد کلیدهای خاص مثل OK و .... را هم می توانید با GETKEYCODE() بگیرید تا در گوشی های مختلف به درستی عمل نماید .
مثل :
protected void keyPressed(int keyCode)
{
int keyLeft=getKeyCode(LEFT);
int keyRight=getKeyCode(RIGHT);
int keyFire=getKeyCode(FIRE);
int keyUP=getKeyCode(UP);
int keyDown=getKeyCode(DOWN);
if(keyCode==keyDown || keyCode==KEY_NUM8)
//انجام عمل مورد نظر شما .//
{
موفق باشید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.