ورود

View Full Version : سوال: clientها از ISA Server سرویس نمی گیرند

mviran2007
چهارشنبه 17 تیر 1388, 16:44 عصر
با سلام.
من یک isa server2004 در کافی نت اداره راه اندازی کردم و Rule مربوط local را تنظیم کردم و میتوانم از کامپیوتری که isa را نصب کرده ام سرویس اینترنت بگیرم . من چند تا سوال داشتم .
1- برای اینکه client ها بتواند از سرویس اینترنت استفاده کنند من فقط Gateway آنها را با کارت شبکه سمت LAN کامپیوتر Isa تنظیم کرده ام آیا با تنظیمات دیگری هم برای Client انجام دهم .
2- من در سرور DHCP سرور راه اندازی کره ام اما Client ها هیچ IPی نمی گیرند آیا باید در ISA در مورد فعال شدن DHCP چیزی را تنظیم کرد لطفا" راهنمایی بفرمایید . با تشکر

omid68
پنج شنبه 18 تیر 1388, 00:08 صبح
سلام
اگه شما همون سرور ایزاتون dhcp است باید پورت های لازم رو از localhost به internal باز کنی

online_mansoor2007
پنج شنبه 18 تیر 1388, 00:37 صبح
سلام
اگه شما همون سرور ایزاتون dhcp است باید پورت های لازم رو از localhost به internal باز کنی
این جمله خیلی عجیب هست !!! بگذریم
باید nat انجام بدید . انجام دادید؟

omid68
جمعه 19 تیر 1388, 13:30 عصر
=عزیزم باید پروتکل های dhcp روی سرورت باز کنی
گل پسر !! من نمی دونم شما چقدر با ایزا کار کردین وقتی ایزا رو نصب کنی خودش nat رو انجام میده

mviran2007
جمعه 19 تیر 1388, 14:22 عصر
سلام .
ممنون میشوم اگر امکان داره شماره موبایل خود را به من بدهید تا زمانی که در اداره کنار Isa server بودم بهتر بتوانم مشکل را مطرح کنم و بهتر راهنمایی بگیرم البته مطمئن باشید سعی می کنم که چندان وقتان را نگیرم ؛ و لی به این بهتر می توانید کمکم نمایید.با تشکر و سپاس
میتوانید شماره موبایل خود را به این آدرس بفرستید. MViran2007@yahoo.com

adccorporation
پنج شنبه 25 تیر 1388, 02:51 صبح
آیزا سرور برنامه ای که بیشتر میشه گفت برای اول خط اینترنت مفیده تا یه کافی نت. با استفاده از این برنامه که مک.آفی هم در ساختن اون دست داره و امکانات اون برای کنترل و تحت نظر داشتن کاربرانش خیلی بالا هست که مثلا یکی از محمترین نکته ای که من توش دیدم که آیزا نداره دیدن آنلاین سایتهایی که دارن کاربران بازش میکنن هست. در رابطه با Client ها خیلی مشکلاتش کمتری داره تا آیزا. فقط باید سرور رو تنظیم کنی که به کامپیوتر ها آی.پی بده و فقط آی.پی این برنامه رو هم باید توی تنظیمات LAN بذاری که برای اینترنت از این ای.پی استفاده کنن.
لینک دانلود این برنامه هم اینجا هست:

http://adccorporation.do.am/forum/32-24-1