ورود

View Full Version : مشکل با سرعت crystal

saber4166
چهارشنبه 17 تیر 1388, 23:57 عصر
سلام بر دوستان
وقتی اطلاعات زیادیو بخوام به crystal بفرستم سرعت خیلی پایین میاد
چی کار باید کرد؟؟؟

Nima NT
پنج شنبه 18 تیر 1388, 00:19 صبح
میتونید اطلاعات رو تقسیم کنید و توسط Thread ها اطلاعات رو ارسال کنید.
البته خود کریستال خیلی کند هست و این مورد شاید کمی تاثیر داشته باشه.

Afshin160
پنج شنبه 18 تیر 1388, 09:07 صبح
سلام .....
دوست عزيز اين crystal ذاتآ كند است . دوست عزيزي كه هميشه دعاش ميكنم منو با Stimulsoft آشنا كرد .
كه واقعا" فوق العاده است حتي ميتوني تمامي منوها وقسمتهاش رو فارسي كني يعني كاملا" فارسي ساپورت مي كنه ..!!! و تو سرعت هم حرف نداره تازه كلي فيلم و فايل آموزشي داره و جالب آنكه براي اجرا شدن برنامه در سيستم مقصد احتياج به نصبه هيچي نداري (بر خلاف crystal ) فقط چند تا dll كه بايد اونجا كپي كني...
اگه خواستي بگو تا لينك دانلود برنامه با ك ر ك را برات ارسال كنم ....
موفق باشيد .

hozouri
پنج شنبه 18 تیر 1388, 10:13 صبح
سلام افشین .
من خیلی مشتاقم تا از برنامه Stimulsoft استفاده کنم فکر کنم با این تعریف هایی که کردی باید خیلی سر تر از کریستال ریپروت باشه چند در صد با ویژوال استدیو سازگاره.

Soroush.Sarabi
پنج شنبه 18 تیر 1388, 10:24 صبح
دوستان من با Stimulsoft کار نکردم اما به جرات می تونم بگم FastReport یکی از آسون ترین و سریع ترین

برنامه های هماهنگ با Framewrok هست که من تا حالا دیدم من حتی در دو پروژه Enterprise که داشتم

ازش استفاده کردم و خیلی خوب جواب میده.

Features:

FastReport.Net is written in C#‎‎ and contains only managed code. It is compatible with .NET Framework 2.0 and higher. .NET Framework 1.x is not supported.
Full source code is available. You can customize your copy of FastReport.Net to match your needs.
Reasonable price and licensing policy. For just a $349* you get a full-featured reporting solution with runtime royalty-free report engine and designer!
Extendable FastReport.Net architecture allows you to create your own objects, export filters, wizards, DB engines. If existing abilities are not enough for you - extend it!
Very compact and really Fast!

http://fast-report.com/en/products/FastReport.Net.html

(http://www.soroush-sarabi.com)

saber4166
پنج شنبه 18 تیر 1388, 10:25 صبح
سلام .....
دوست عزيز اين crystal ذاتآ كند است . دوست عزيزي كه هميشه دعاش ميكنم منو با Stimulsoft آشنا كرد .
كه واقعا" فوق العاده است حتي ميتوني تمامي منوها وقسمتهاش رو فارسي كني يعني كاملا" فارسي ساپورت مي كنه ..!!! و تو سرعت هم حرف نداره تازه كلي فيلم و فايل آموزشي داره و جالب آنكه براي اجرا شدن برنامه در سيستم مقصد احتياج به نصبه هيچي نداري (بر خلاف crystal ) فقط چند تا dll كه بايد اونجا كپي كني...
اگه خواستي بگو تا لينك دانلود برنامه با ك ر ك را برات ارسال كنم ....
موفق باشيد .

دوست عزیز ممنون میشم لینکشو به بفرستین و چگونگی عملکرد و استفاده از اونو
بسیار بسیار تشکر