ورود

View Full Version : سوال: ذخيره عكس در يك پوشه

karim orooji
پنج شنبه 18 تیر 1388, 00:30 صبح
اللهم عجل لوليك الفرج

با سلام به دوستان

چطوري من فايلي عكسي رو با file upload رو انتخاب كنم بعد بياد برام يك كپي از عكس توي پوشه بگيره

iman_22a
پنج شنبه 18 تیر 1388, 00:54 صبح
بوسیله سرچ کردن توی سایت . بوسیله دیدن نمونه کارها توی همین سایت . بوسیله گوگل . بوسیله تلاش . بوسیله ... در آخر انتظار فرج از نیمه خرداد :قلب:

hobab-theme
پنج شنبه 18 تیر 1388, 09:20 صبح
آخر انتظار فرج از نیمه خرداد:قهقهه:
بابا ایول با این جوابای خوشکلت:گیج:

karim orooji
پنج شنبه 18 تیر 1388, 15:49 عصر
اللهم عجل لوليك الفرج

با سلام به ايمان

بزار برات بگم :
حديثي از امام عصر حضرت مهدي (ع) خوندم كه ايشان فرموده بودند (اي امت براي فرج من دعا كنيد.)
حالا من پستمو با دعا براي ظهور آقا شروع ميكنم عيبي داره يا خلاف قوانين و مقرارت سايته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

bahar_engineer
پنج شنبه 18 تیر 1388, 16:22 عصر
s1 = Server.MapPath("YOUR IMAGE FOLDER");
s2 = System.IO.Path.GetFileName(File3.PostedFile.FileNa me);
s3 = System.IO.Path.GetExtension(File3.PostedFile.FileN ame);
t1 = "YOUR IMAGE FOLDER/" + s2;
if ((s3 == ".jpg") || (s3 == ".gif") || (s3 == ".bmp") || (s3 == ".JPG") || (s3 == ".GIF") || (s3 == ".BMP"))
{
s = s1 + "//" + s2;
File3.PostedFile.SaveAs(s);

YOUR IMAGE FOLDER اسم پوشه عکس هاتون هست که روی هاست کنار سایر صفحاتتون ایجاد کردین...

بعد از اون اتصال به بانک رو برقرار می کنین و در بخش مقدار دهی به فیلد عکس توی بانک، می نویسید :

insert into pic(path)values('" + t1 + "')

اگه سوالی بود در خدمتم

iman_22a
پنج شنبه 18 تیر 1388, 16:36 عصر
اللهم عجل لوليك الفرج
حديثي از امام عصر حضرت مهدي (ع) خوندم كه ايشان فرموده بودند (اي امت براي فرج من دعا كنيد.)
حالا من پستمو با دعا براي ظهور آقا شروع ميكنم عيبي داره يا خلاف قوانين و مقرارت سايته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام به کریم جان . ما هم منتظریم . منتظران امام زمان ، کم نیستند . انتظار باید به دل باشه نه فقط به زبان . البته منظورم شما نیستید "کلی گفتم" . می تونین مثل بقیه توی امضاتون بذارین. تازه من کاری به انتظار فرج شما نداشتم که . من به اون یکی انتظارتون کار دارم . توی تمامی پستاتون این انتظار دیده میشه :متفکر:

hobab-theme
پنج شنبه 18 تیر 1388, 17:39 عصر
آره کریم جون
برداشت بد نکن
اصلاً بهتره این موضوع همین جا ختم بشه
:تشویق: