ورود

View Full Version : کنترل باز شو ...!!!!

kablayi
جمعه 19 تیر 1388, 02:17 صبح
سلام...
میخواستم برای پروژه یه کنترل DateTimePicker درست کنم همه چیشو نوشتم اما تو نمایش اون مشکل دارم نمیدونم چطور اونو مثل خود کامپوننت دات نت به صورت باز شو نمایش بدم ...
هر کاری میکنم یا موقع باز شدن میره زیر کنترل های دیگه یا اصلا از فرم بیرون نمیزنه یعنی اگر کنترل رو پائین فرم بزارم وقتی باز میشه از فرم بیرون نمیزنه ...
لطفا اگه میشه کمک کنید ...

kablayi
جمعه 19 تیر 1388, 16:09 عصر
اگه میشه یه نفر راهنمایی کنه ...

mina.net
جمعه 19 تیر 1388, 17:52 عصر
اگه میشه یه نفر راهنمایی کنه ...
دوست عزیز من یک DLL طراحی کردم. لینکش تو امضاء من هست می تونی دانلود کنی. ولی اگه خواستی خودت بسازی سوالت رو واضح تر بگو تا کمک کنی
datetimepicker فارسی (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=151835&page=3)

kablayi
جمعه 19 تیر 1388, 20:07 عصر
ممنون ...
توی همین dll ی که گذاشتین کنترل شما باز زدن دکمه کنار اون باز میشه و تقویم رو نشون میده ... این صفحه ای که باز میشه رو چطور ی درست کنم تا مثل کامپوننت شما از فرم بیرون بزنه ...

mina.net
جمعه 19 تیر 1388, 21:16 عصر
اون تقویمی که باز می شه یک فرم مجزا هست . پس خیلی راحت می تونه بیرون از فرم اصلی باشه به همین راحتی. بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم. در ضمن من می خوام این DLL رو توسعه بدم خوشحال می شم از تجربیات شما هم بتونم استفاده کنم.

kablayi
شنبه 20 تیر 1388, 01:08 صبح
ممنون ...

اون تقویمی که باز می شه یک فرم مجزا هست . پس خیلی راحت می تونه بیرون از فرم اصلی باشه به همین راحتی. بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم.
اگه از فرم استفاده کنیم چطوری location اون فرم رو دقیقا زیر تکست باکس ست کنیم ... ماکه نمیدونیم کامپوننت قرار هست کجای فرم برنامه قرار بگیره ؟
من هر کاری کردم به صورت پویا مقدار location قسمت تقویم رو ست کنم نشد ...هی میره یه جای دیگه باز میشه... :عصبانی++:

در ضمن من می خوام این DLL رو توسعه بدم خوشحال می شم از تجربیات شما هم بتونم استفاده کنم.
البته من چیز زیادی بلد نیسم:خجالت: اگه میدونید کاری از دسم بر میاد بگید من در خدمتم... :چشمک:
خوشحال میشم کمک کنم ... :لبخندساده:

mina.net
شنبه 20 تیر 1388, 20:19 عصر
Dim X, Y As Integer
If Me.Parent.RightToLeft Then
X = Me.Parent.PointToScreen(Me.Location).X
Else
X = Me.Parent.PointToScreen(Me.Location).X
End If
Y = Me.Parent.PointToScreen(Me.Location).Y + Me.Height
yourform._x = X
yourform._y = Y
yourform.setParent = Me
yourform.Show()

mina.net
شنبه 20 تیر 1388, 20:22 عصر
البته من چیز زیادی بلد نیسم:خجالت: اگه میدونید کاری از دسم بر میاد بگید من در خدمتم... :چشمک:
خوشحال میشم کمک کنم ... :لبخندساده:
اگه یکی از دوستان اطلاعات کاملی از تاریخ میلادی و هجری قمری به من بده ممنون می شم. یعنی می خوام بدونم چطور عمل می کنن