ورود

View Full Version : قراردادن یک سایت دیگه تو سایت

Barbodben
جمعه 19 تیر 1388, 21:17 عصر
سلام، میشه یطوری بشه که کل سایتو بزاریم تو سایتمون، البته نه اینکه با باز شدن سایتمون اون یکی لود بشه، میخوام هر صفحشو تو هر صفحه خودمون داشته باشیم که بشه مثلا حتی رو سایتی که تو سایت ما باز میشه شی بزاریم. که اگه با Front Page و Microsoft Expression باشه خیلی بهتره.
مرسی

Keyhan Clever
جمعه 19 تیر 1388, 22:50 عصر
خوب چرا از iFrame استفاده نمیکنین ؟
شما به كمك فريم مي توانيد بخشي از يك سايت يا وبلاگ را در قسمتي از صفحه مورد نظر خود نمايش دهيد. مثلا مي توانيد يكي از صفحه هاي سايت ياهو را در ابعاد مورد نظر در سايت خود قرار دهيد. اين ابزار كاربرد هاي مختلفي دارد كه در ادامه با آن آشنا خواهيد شد.

توجه: اين كد در سيستم بلاگفا مسدود شده است.

خوب… اصلا آموزش سختي نيست. اصل كد اين شكليه:

<iframe>
name="ID/Name"
src="PAGE-ADDRESS"
width="طول"
height="ارتفاع"
scrolling="YES/NO"
frameborder="SIZE">
متن مورد نظر كه در زماني نمايش ميابد که فريم نمايش داده نميشود
</iframe>

توضيحات:
1: در عبارت name="ID/Name" به جاي ID/Name نام فريم يا شناسه ي آن را بنويسيد.
2: در عبارت src="PAGE-ADDRESS" به جاي PAGE-ADDRESS آدرس صفحه/سايت/وبلاگي را بنويسيد كه مي خواهيد همه يا بخشي از آن را در صفحه مورد نظر خود اجرا كنيد.
3: در عبارت width="طول" به جاي طول اندازه ي پهناي فريم را به واحد پيكسل بنويسيد.
4: در عبارت height="ارتفاع" به جاي ارتفاع اندازه ي درازاي فريم را به واحد پيكسل بنويسيد.
5: در عبارت scrolling="YES/NO" به جاي YES/NO بنويسيد كه مي خواهيد فريم شما اسكرول بار يا نوار لغزنده داشته باشد يا خير. (Yes: داشته باشد و No: نداشته باشيد)
6: در عبارت frameborder="SIZE" به جاي SIZE قطر خط دور فريم را بنويسيد. اگر مي خواهيد خطي كشيده نشود 0 (صفر) بنويسيد.

توجه :
میتونین ساختمان اصلی سایت یا وبلاگتون رو یک iFrame بذارین و کل صفحه رو یک iFRAME بدین

Barbodben
شنبه 20 تیر 1388, 02:08 صبح
خیلی سالاری :قلب:
اگه بدونی چه حالی بهم دادی :تشویق::بوس:

Barbodben
شنبه 20 تیر 1388, 13:02 عصر
شرمنده شرمنده ببخشید که دوباره اومدم
تو iframe با یه مشکی بر خوردم
میخوام به پایین سایت داخل iframe یک منو اضافه کنم، که منو داخل یک لایه هستش ( میخوام لایه روی iframe به نمایش در بیاد) ، ولی لایه میره زیر iframe
در حالت دوم خواستم ارتفاع صفحه iframe رو کم کنم تا پایینش دیده نشه که با همه سایتا جواب داد ولی این سایت من که داخلش فلش کار شده با کوچک شده سایز iframe سایز تمام اجزا اونم کوچیک میشه و نمیشه کاریش کرد
آیا راهی هستش ؟

Keyhan Clever
شنبه 20 تیر 1388, 19:57 عصر
برای سوال اولاگه میخوای خوب کار کنی بهتره نرم افزار Microsoft Expression Web 2 رو بگیری اگه بتونی یکم باهاش ور بری (یکی دو تا سه الی چهار ساعت آخرش((بستگی به هوشت داره))) فوت و فنشو یاد میگیری
با اون خیلی کار ها میتونی بکنی
خیلی راحته
اگه قرار باشه که بشه حتما توی اون میتونی راهشو پیدا کنی ولی خودم شخصا فکر نکنم که شما بتونین یک سایت رو دست کاری کنین
فکر نکنم بشه یک وب رو با دست کاری به کار برا نشون بدین
به هر حال برای دانلود Microsoft Expression Web2 _____ اینجا (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=28CA49CC-5F30-4B1F-A569-E7FDC83CEF4F&displaylang=en) _____ کلیک کنید(از سرور مایکروسافت)
حجم : کمتر بین 390 تا 400 mb
برای سوال دوم هم زیرش بنویسین :

auto size="no"

اگه نشد بزنین :

resizable="no"

شک دارم که بشه چون فلش اتوماتیک تغییر سایز میده
ولی اگه بازم کار نکرد از بچه های دیگه بپرسین احتمالا یه راهی داره