View Full Version : سوال: شبکه کردن 2 کامپیوتر و اشتراک گذاری ADSL
computer_prospect
شنبه 20 تیر 1388, 19:34 عصر
با سلام خدمت شما دوستان زحمت كش
دوستان من مشكل ارتباط اينترنتي را دارم
مشكل اينكه مودم من مانند مودم هاي اكسترنال يك ورودي كابل اينترنت ( RJ-11) براي وصل شدن به خط تلفن و يك خروجي usb براي اتصال به كامپوتر دارد
خب من كامپوتر ١ را با يك كابل كراس به كامپوتر ٢ وصل كردم
تمامي اطلاعات به اشتراك گذاشته شده را در سيستم ٢ ميبينم - كامپيوتر ٢ هم تمامي اطلاعات من را ميبيند
کانکشن اینترنتت رو به اشتراک گذاشتم
فقط مشكل من اتصال به اينترنت است كه در كامپيوتر ٢ وصل نمي شود
آي پي سيستم ١ = 192.168.0.13
آي پي سيستم ٢ =192.168.017
Getwey سيستم ٢=192.168.0.13
اما باز جواب نميده
چه بايد بكنم؟
ممنون ميشم دوستان زحمت بكشن تا مشكل من هم حل شه
__Genius__
شنبه 20 تیر 1388, 19:44 عصر
مشکلتون یه کمی عجیبه ، اصولاً برای Troubleshouting از نرم افزارهایی مثل wireshark استفاده میشه ، برای مونیتور کردن ترافیک نصبش کنید و ببینین ترافیک به چه صورته ...
online_mansoor2007
شنبه 20 تیر 1388, 19:56 عصر
مشکلتون یه کمی عجیبه ، اصولاً برای Troubleshouting از نرم افزارهایی مثل wireshark استفاده میشه ، برای مونیتور کردن ترافیک نصبش کنید و ببینین ترافیک به چه صورته ...
کاملاً اشتباه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! اصولاً برای حل مشکل موارد ابتدایی رو بررسی می کنند نه مانیتور کردن پکت ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
once4ever
شنبه 20 تیر 1388, 20:02 عصر
به هردو شبکه DNS بدهید
__Genius__
شنبه 20 تیر 1388, 20:04 عصر
کاملاً اشتباه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! اصولاً برای حل مشکل موارد ابتدایی رو بررسی می کنند نه مانیتور کردن پکت ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مهمترین جزء توی شبکه برای بررسی مونیتور کردن پکتهایی هست که توی شبکه ارسال میشه ،
با تفاسیری که دوستمون که تاپیک زدن فرمودن و پاسخی که شما دادین کاملاً مشخصه تاپیک رو درست نخوندین :لبخندساده:
هر چند تا حالا ممکنه 1 بار هم از wireshark برای موردی که من نام بردم استفاده نکرده باشین .
omid68
شنبه 20 تیر 1388, 21:39 عصر
این دوستمون فکر میکنن همه اشتباه می کنن .
خوب بگذریم
اول شما از روی سیستم دوم آی پی 4.2.2.2 را پینگ کن ببین reply داری یا نه
اگه داشته باشی معلومه مشکل از dns هست
computer_prospect
شنبه 20 تیر 1388, 23:06 عصر
ممنون از همه ي شما دوستان گرامي
من كارهايي كه گفتيد انجام ميدم و حتما مي گم كه عملي شد يا نه.
بازم ممنون
online_mansoor2007
یک شنبه 21 تیر 1388, 09:20 صبح
مهمترین جزء توی شبکه برای بررسی مونیتور کردن پکتهایی هست که توی شبکه ارسال میشه ،
با تفاسیری که دوستمون که تاپیک زدن فرمودن و پاسخی که شما دادین کاملاً مشخصه تاپیک رو درست نخوندین :لبخندساده:
هر چند تا حالا ممکنه 1 بار هم از wireshark برای موردی که من نام بردم استفاده نکرده باشین .
سلام
این فرمایش شما مثل این میمونه که آدمی که سرما خورده را بجای اینکه بیام معاینه های اولیه رو انجام بدیم ببریم توی اتاق عمل !! اگه کار درستی هست پس شما انجام بده . حالا شما دوست داری بگی wireshark رو میشناسی و من نمیشناسم خوب اشکالی نداره . من اصلاً نمی دونم چی هست . خوبه ؟؟ بهتر بود از dns ، تست ping و .... شروع کنید بعد برید سراغ wireshark . ولی خوب شیوه مناسبی را برای به گوش رساندن اینکه می دونید wireshark چی هست انتخاب کردید !! موفق باشید .
online_mansoor2007
یک شنبه 21 تیر 1388, 09:21 صبح
dns ست کنید .
__Genius__
یک شنبه 21 تیر 1388, 09:33 صبح
دوست من ، توی اینجا و نه هیج جای دیگه ای کسی برای مناظره نیومده ،
باز هم توصیه میکنم مجدداً تاپیک رو از اول با دقت بخونین ،
این دفعه شاید متوجه اشتباهتون بشین .
پست آخری شما یک حرف کاملاً تکراری هست که در پست شماره 4 عیناًً ذکر شده بود و نیاز به یادآوری مجدد نبود .
online_mansoor2007
یک شنبه 21 تیر 1388, 10:22 صبح
دوست من ، توی اینجا و نه هیج جای دیگه ای کسی برای مناظره نیومده ،
باز هم توصیه میکنم مجدداً تاپیک رو از اول با دقت بخونین ،
این دفعه شاید متوجه اشتباهتون بشین .
پست آخری شما یک حرف کاملاً تکراری هست که در پست شماره 4 عیناًً ذکر شده بود و نیاز به یادآوری مجدد نبود .
:قهقهه::قهقهه::قهقهه:
باشه من اشتباه می کنم . شما که می دونید قضیه چیه لطف کنید با wireshark مشکل این دوستمون را رفع کنید . منتظر هستیم ببینیم این wireshark چه کمکی می کنه .
راستی توی پاسخ هاتون اینم در نظر بگیرید که کسی که چنین مشکلاتی رو مطرح می کنه ممکن هست در این زمینه مبتدی باشه ، بازم به نظر شما وایرشارک ابزار عیب یابی مناسبی برای ایشان هست ؟؟؟
online_mansoor2007
چهارشنبه 24 تیر 1388, 20:02 عصر
جناب Genius ما کماکان منتظر هستیم شما با wireshark مشکل را حل کنید . منتظریم !
omid68
چهارشنبه 24 تیر 1388, 22:50 عصر
جناب Genius ما کماکان منتظر هستیم شما با wireshark مشکل را حل کنید . منتظریم !
زیاد منتظر نمون روی مانیتورت علف سبز می شه:لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.