PDA

View Full Version : دعوت به دومین نشست نقد و بررسی بازی های ایرانی (بنیاد)

seyedof
یک شنبه 21 تیر 1388, 10:08 صبح
با سلام

نیاد ملی بازیهای رایانه ای تصمیم به برگزاری نشستهای تخصصی نقد و بررسی بازیهای ایرانی گرفته است. این جلسات که به صورت ماهیانه و منظم برگزار خواهد شد شامل نقد بازیهای تولید شده و در حال تولید ایرانی، آشنایی با تولیدکنندگان آنها، پرسش و پاسخ با حضار و سایر مطالب آموزنده و میانبرنامه های فنی خواهد بود.
دومین جلسه از این سرینشست ها در تاریخ 31 تیرماه تشکیل خواهد شد و در این جلسه نقد دو بازی پایان معصومیت و مقاومت با حضور تولیدکنندگان این بازیها در دستور کار قرار دارد.

حضور برای عموم علاقمندان به مقوله بازیهای ایرانی و تولید بازیها آزاد بوده و هیچگونه محدودیتی وجود ندارد. با توجه به اینکه در حال حاضر بنیاد ملی بازیهای بانک کاملی از افراد فعال در زمینه تولید بازی را در اختبار ندارد، از کلیه دوستان خواهشمندم سایر افراد علاقمند را نیز از برگزاری این نشست مطلع نمایند تا شاهد جلسه ای پربارتر باشیم.

تاریخ: چهارشنبه 31 تیر ماه 88
ساعت: 17:30 الی 20:30
نشانی: تهران- خیابان طالقانی- میدان فلسطین، سینما فلسطین، سالن شماره 2

حضور در این جلسات رو شدیدا توصیه میکنم به چند دلیل:

- حضور شرکتهای بازی سازی معتبر ایرانی
- حضور شخصیتهای مهم بازی ساز ایرانی
- آشنایی به افراد و شرکتهای فعال در این زمینه و امکان ایجاد همکاری در آینده
- آشنایی با بنیاد ملی بازی های رایانه و برنامه های آنها برای توسعه صنعت بازی سازی
- امکان ارائه پیشنهاد و انتقادات نسبت به بازیهای مطرح شده به صورت مستقیم
- استفاده از مطالب آموزشی ارائه شده در هر جلسه
- حضور مطبوعات و مجلات بازی ایرانی در جلسات

با تشکر

jack
یک شنبه 21 تیر 1388, 12:39 عصر
سلام

بسیار عالی . موفق باشید .

jack
سه شنبه 06 مرداد 1388, 13:08 عصر
سلام

خوشبختانه توانستم در این سمینار شرکت کنم .
کلا کار جالب و شکیلی بود . زمان و مکانش خوب بود البته اگه امکان برگذاری این گونه سمینارها در روزهای پنجشنبه و در مکانی خارج از طرح ترافیک باشه خیلی عالیه

فقط یک مقدار زمانش به نظر من طولانی بود . همچنين فیلمهایی که توسط شرکتهای سازنده بازی به عنوان دمو ارایه می شوند نباید خیلی طولانی باشند . مثلا دموی اول بیشتر روی دموی ابتدای بازی زوم کرده بود و بیشتر صحبت گرافیست روی انیمیشن ابتدای بازی بود و بازی دوم هم چندین بار حرکت دوربین در اتاقهای مختلف رو نشون می داد که به نظر بنده حقیر نیازی به این دمو های طولانی نیست .

ممنون

bghad1
چهارشنبه 07 مرداد 1388, 02:28 صبح
با سلام...
همايش خيلي خوب و مفيدي بود...
مخصوصاً اينكه بنده تونستم آقاي seyedof رو از نزديك ببينم و باهاشون صحبت كنم كه از اين موضوع خيلي خوشحال شدم واقعاً...
اميدوارم گرافيك و هوش بازيهاي ايراني هم به زودي به سطوح خيلي بالاتري برسه...
موفق باشين

seyedof
چهارشنبه 07 مرداد 1388, 13:54 عصر
سلام

خوشحالم که به نظر شما مفید بوده. در مورد زمان و مکان، زمان جلسه اول پنجشنبه بود اما بعدا خیلیها اعتراض کردند و حق هم داشتند چون بالاخره پنجشنبه عصر نباید انتظار داشت کارمندانی که روز تعطیلیشون هست و باید پیش خانواده باشند بیان برای جلسه. در مورد مکان هم محدودیت زیاده، اما جای فعلی معتبره و مناسب برای برگزاری، اگر جایی با همین کیفیت و شرایط بیرون طرح باشه اوونم بد نیست.

زمان هر جلسه سه ساعت است و معمولا قراره توی هر جلسه دو بازی بررسی بشه که برای بازیهای جدید یا مطرح هر جلسه یک بازی خواهد بود. در مورد فیلم بازیها کاملا حق با شماست البته این بار با تولید کننده پایان معصومیت خیلی چونه زدیم فیلمی که ایشون تهیه کرده بودند قرار بود یک ریع الی بیست دقیقه باشه اما چهل و هشت دقیقه بود که بعد از دخل و ادیت توسط خودشون به چهل و چهار دقیقه رسید که باز هم خیلی زیاد بود و عملا به نظر بنده و خیلیها کیفیت و محتوای چندانی برای این مدت زمان نداشت و میتونست خیلی کوتاه تر باشه. البته در جلسه اول مدت دمو و پشت صحنه بازیها مناسب بود. متاسفانه چون فیلم پشت صحنه بازیهای رو خود سازنده ارائه میکنه معمولا دردسر زیادی داریم و از دست بنیاد خارجه.

جناب آقای bghad1 ممنونم بنده هم از اینکه تشریف آوردید خوشحال و ممنونم.

ممنون علی

jack
شنبه 10 مرداد 1388, 15:35 عصر
سلام

همانطور که ابتدا عرض کردم زمان و مکان برگزاری جلسات خوب هستش در مورد مکان برگزاری با توجه به اینکه ماشین من پلاک روز فرد هستش مجبور شدم از خیابان کردستان با مکافات وارد میدان فاطمی شده و همون کوچه پس کوچه ها جایی پارک کنم و حدود 25 دقیقه پیاده روی داشتم تا به میدان فلسطین رسیدم .

پیشنهاد من برای مکان حوالی میرداماد و شريعتی به سمت قلهک هستش حالا تصمیم تصمیم شماست . میرداماد ما رو از شر طرح خلاص می کنه و از طرفی مشکل ایاب و ذهاب هم کمتره (با راه افتادن ایستگاه جدید مترو در میرداماد و قلهک)

ممنون

testers
یک شنبه 18 مرداد 1388, 17:27 عصر
منظور از بنیاد چیه؟