ورود

View Full Version : سوال: قرار دادن فیلد ها در footer report

m_u3fi
یک شنبه 21 تیر 1388, 15:22 عصر
سلام
در گزارشم نیاز دارم تا در قسمت Footer Report فیلد ی که حاوی امضای یک مسئول است را نمایش دهم اما در Footer report این فیلد یک بار نمایش داده میشود و نه به تعداد داده های موجود در دیتا بیس اگر هم آن را در قسمت Detail نمایش دهم کادر اصلی که امضا ها باید درون آن قرار گیرد نیز به تعداد امضاها تکرار میشود این عکس ها دینامیک هست و از دیتابیس خونده میشه اما نمیدونم چه طور همه رو نمایش بدم
لطفا راهنمایی کنید
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=33092&stc=1&d=1247397608

HadiVB
یک شنبه 21 تیر 1388, 17:59 عصر
ببینم میشه توضیح بیشت بدین
آیا منظورتون مثل اینه که می خواهین بطور مثال پایین هر نامه یا مثلا کارنامه دانش آموزان
جای امضا بزارین
این کارو می تونین با group کردن فیلد ها(مثلا بر اساس شماره نامه یا ...) انجام بدین و در group footer امضا ها رو بزارین
بازم حالا توضیح بیشتر بدین ببینم دقیقا چی می خواهین

m_u3fi
دوشنبه 22 تیر 1388, 08:17 صبح
ممنون از توجه تون
همون طور که توی شکل مشخص شده هر نامه 5 امضا میخواد که این 5 امضا برای گروه های مختلف ثابته یعنی مثلا گروه یک 5 امضای مشخص داره گروه دو 5 امضای مشخص دیگه و ...
در واقع من در query شماره گروه رو میدم و query امضاهای مورد نظر رو به من میده فقط چون در footer گذاشتمش فقط یک امضای آخر رو نشون میده ولی من 5 امضا رو نیاز دارم امیدوارم توضیحات کافی باشه
در مورد group footer میشه بیشتر توضیح بدی من تا حالا ازش استفاده نکردم

HadiVB
دوشنبه 22 تیر 1388, 12:39 عصر
هان خوب اینطور که به نظر می رسه شما یک table دارین که اطلاعات گزارش توش هست وفقط query برای امضا هاست خوب بهترین کار اینه که یک subreport درست کنی و query رو توی اون بزاری و با پارامتر subreport شماره گروهت رو مشخص کنی بازم متوجه نشدی report تو بزار تا برات درستش کنم

در مورد qroup هم باید بگم که شما اطلاعات تون رو بر اساس یک فیلد مشخص از هم تفکیک می کنی مثال از روی شماره پرونده تمام اطلاعات ثبت شده در بانک رو به تفکیک شماره پرونده نشون میده و اون هم مانند خود ریپورت یک footer و header داره یعنی بالا گروپ و پایین گروپ بازم در خدمتیم

m_u3fi
دوشنبه 22 تیر 1388, 15:16 عصر
ممنونم خودم هم به Sub report رسیده بودم . خدا رو شکر جواب داد
ممنون از توجهتون:چشمک: